زیست
-
سلام.
همه یاخته های برون ریز، نسبت سطح به حجم یکسانی ندارند.
منظورش چی هست؟ -
سلام.
همه یاخته های برون ریز، نسبت سطح به حجم یکسانی ندارند.
منظورش چی هست؟@S-a-b-a سلام
یه نگاهی به سلولهای غدد معده بندازین
احتمالا منظورش یه همچون چیزی باشه... -
منظور همون اندازه هستش، هر چی نسبت سطح به حجم بیشتر باشه سلول کوچیکتره. همین شکلم شما نگاه کنی اندازه هر سلول متفاوته
-
@S-a-b-a شاید چون فقط ما یک برش افقی از شکل داریم اینطوری اومده تو ذهنتون که حجم خاصی وجود نداره
ولی مثلا عکسی که فرستادین مثل یک حفره هست که دور تا دورش سلول داره فقط از بالاش بازه
و چون هر سلول خودش یه سطح مختص به خودش رو داره ولی کل مجرا میشه حجم مد نظر ما(و برای همه سلول ها یکسانه) نسبت سطح(هر سلول) به حجم کل(که گفتم یه عدد یکسانه) متفاوت در میاد -
@S-a-b-a شاید چون فقط ما یک برش افقی از شکل داریم اینطوری اومده تو ذهنتون که حجم خاصی وجود نداره
ولی مثلا عکسی که فرستادین مثل یک حفره هست که دور تا دورش سلول داره فقط از بالاش بازه
و چون هر سلول خودش یه سطح مختص به خودش رو داره ولی کل مجرا میشه حجم مد نظر ما(و برای همه سلول ها یکسانه) نسبت سطح(هر سلول) به حجم کل(که گفتم یه عدد یکسانه) متفاوت در میاد -
@S-a-b-a
اممم...خب من گیج شدم
تست درباره غدد درون ریزه اما متنش گفته همه یاختههای برون ریز...😶😶😶
حالا فارغ از برون یا درون ریز بودن، وقتی میگن سطح منظور چیز عجیب غریبی نیست، همون مساحت سلولو میگه...فرض کنین سلول یه کرهست، این کره یه مساحت داره یه حجمی داره...و وقتی مساحتو به حجمش تقسیم کنیم میشه نسبت سطح به حجم...حالا سلول هم یه کره نیست ولی بهرحال یه سطحی داره دیگه با فرورفتگی و برآمدگیهای مختلف...حالا شما وقتی کل مساحت سلولو حساب کنی، حجم سلول هم دربیاری، به هم تقسیم کنی میشه نسبت سطح به حجم -
@S-a-b-a
اممم...خب من گیج شدم
تست درباره غدد درون ریزه اما متنش گفته همه یاختههای برون ریز...😶😶😶
حالا فارغ از برون یا درون ریز بودن، وقتی میگن سطح منظور چیز عجیب غریبی نیست، همون مساحت سلولو میگه...فرض کنین سلول یه کرهست، این کره یه مساحت داره یه حجمی داره...و وقتی مساحتو به حجمش تقسیم کنیم میشه نسبت سطح به حجم...حالا سلول هم یه کره نیست ولی بهرحال یه سطحی داره دیگه با فرورفتگی و برآمدگیهای مختلف...حالا شما وقتی کل مساحت سلولو حساب کنی، حجم سلول هم دربیاری، به هم تقسیم کنی میشه نسبت سطح به حجم