زیست
-
سلام فک میکنم یه همچین شکلی توی کتاب زیست یازدهم خیلی سبز فضل 6 دیدم که میخواست توضیح بده هاپلویید و دیپلوئید و تری پلویی چیه
این شکلن
مثلا میخواسته بگه سه تا سه تا شبیه همدیگه ان -

سبز ها حاوی کروموزوم مضاعف(دوکروماتیدی)
آبی ها حاوی کروموزوم غیر مضاعف( تک کروماتیدی)
در یک سلول کروموزوم های هسته یا همانند سازی کردن (مرحله sرو کامل کردن) و همه دو کروماتیدی شدن یا نه(البته اینو جلو تر توی کتاب گفته -
@Ailin ببخشید سوالی که قراره بپرسم ممکن هست یکم ساده به نظر برسه ولی تازه دارم این مبحث رو یاد میگیرم فعلا در حد مبتدی ام.😅🌸

الان باتوجه به تصویر این اطلاعات درست هست؟ -
@Ailin ببخشید سوالی که قراره بپرسم ممکن هست یکم ساده به نظر برسه ولی تازه دارم این مبحث رو یاد میگیرم فعلا در حد مبتدی ام.😅🌸

الان باتوجه به تصویر این اطلاعات درست هست؟@S-a-b-a
سلول E و C یک کروموزوم کمه،این شکلی:

و به دنبالش اعداد جدول ...تغییر میکنه
حالا من نمی دونم شکل اشتباه از قصد کشیده شده تا جهش (با هم ماندن ) رو بیان کنه یا نه( احتمالا چون برای تدریس این مبحث بوده کروموزوم ها رو جا انداختین)
2n , 3n یعنی به ترتیب 3 و 2 کروموزوم همتا از یک شکل دارین -
@S-a-b-a
سلول E و C یک کروموزوم کمه،این شکلی:

و به دنبالش اعداد جدول ...تغییر میکنه
حالا من نمی دونم شکل اشتباه از قصد کشیده شده تا جهش (با هم ماندن ) رو بیان کنه یا نه( احتمالا چون برای تدریس این مبحث بوده کروموزوم ها رو جا انداختین)
2n , 3n یعنی به ترتیب 3 و 2 کروموزوم همتا از یک شکل دارین@Ailin شکل از قصد اون قسمت ها رو اشتباه کشیده. با این هدف که بگه ممکن هست ما کروموزوم معیوب داشته باشیم ولی با این حال عدد کروموزومی با حالتی که کروموزوم معیوب نباشه تفاوتی نداره چون طبق همون شکل هایی که علامت گذاشتید، اکثر کروموزومها سالم هستند.
اعداد داخل جدول رو استادم گفت من هم نوشتم ولی الان که میبینم، یک قسمت هایی رو متوجه نمیشم. یا ایشون اشتباه گفتن یا من درست متوجه نشدم. -
@Ailin شکل از قصد اون قسمت ها رو اشتباه کشیده. با این هدف که بگه ممکن هست ما کروموزوم معیوب داشته باشیم ولی با این حال عدد کروموزومی با حالتی که کروموزوم معیوب نباشه تفاوتی نداره چون طبق همون شکل هایی که علامت گذاشتید، اکثر کروموزومها سالم هستند.
اعداد داخل جدول رو استادم گفت من هم نوشتم ولی الان که میبینم، یک قسمت هایی رو متوجه نمیشم. یا ایشون اشتباه گفتن یا من درست متوجه نشدم.