Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. عمومی نهایی
برای امتحان فردا سلامت و بهداشت
A
بچه ها یکم استرس دارم همه چی تو ذهنم قاطی پاتی شده شما از معلماتون چیزی شندید ک مثلا توی امتحان باید جمله ها عین خود کتاب باشه؟ ب زبون یکم خودمونی تر و یا متن عین کتاب نباشه اما دقیقا همون منظور باشه کافیه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
سوال مشاوره ای
سلامت ایسکمی قلبی
Hg L 0H
سلام راستش گروه دیگه ای رو جز اینجا برای سوالات سلامتم نتونستم پیدا کنم میتونین بگین اگه تعریف ایسکمی رو بخوان از کجا تا کجا باید بنویسیم؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا
سوال مشاوره ای
هایپ و انرژی زا
Hg L 0H
سلام قهوه روی من جواب نمیده و بخوام بگم چطوری؟ اینطوری که امروز یه فنجون خوردم و بعدش خوابیدم اصلا انگار نه انگار"نیم ساعت گذشته بود و باید قهوه اثر میکرد اما نکرد" قرص کافئین خیلی خطریه تپش قلبم زیاد میشه نفس تنگی میگیرم اما هایپ و انرژی زا تا حالا امتحان نکردم چطوری بوده؟ کسی خورده؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
وای پی تی
Hg L 0H
سلام مشکلم شده این اپ چند پارت که باهاش میخونم با وجود پاز زدن مطالعه تو برنامه های انتخاب نشده که میرم منو میندازه بیرون:/ هیچ کاریم نمیتونم براش بکنم مجبور میشم گوشی رو ریستارت کنم راه حلی دارین؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
ذخیره سوابق تحصیلی
N
یه سوال داشتم اینکه آیا سوابق تحصیلی سال ۱۴۰۴ برای کنکور سال ۱۴۰۵ ذخیره میشوند؟ اگر بله چجوری میشه تراز دهی ؟یعنی ممکنه تراز کمتری نسبت به سال قبل بده؟ @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @کنکوری @مشاوره-تحصیلی
سوال مشاوره ای
کارت ورود به جلسه نهایی
wanderingW
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
زیست
E
سلام. از اونجایی که در امتحانات نهایی برای زیست نوشتن جزئی و کلمه به کلمه کتاب و به یاد آوردن دقیق مطالب اهمیت زیادی داره، حتما باید برای نهایی یک دور کتاب به صورت کامل خونده بشه و بعد بریم سراغ حل نمونه سوال یا میشه از همون اول فقط نمونه سوال حل کرد؟ @یازدهم @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
مامان حق با تو بود گوشی زندگی رو از من گرفت
هویجججه
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
جزوه های الایی
0
چرا نمیتونم جزوه های الا رو دانلود و باز کنم!؟؟؟؟؟
سوال مشاوره ای
خستگی
msoq sharifM
دوستان من واقعا خسته شدم اونجوری که میخئام نبودم به نطرتون تا کنکور تیر که 59 روز مونذه میتونم قبول بشم ؟من در طول روز مدام فیلم درسی میبینم کلا عادتکردم نمیدونم چیکتر کنم حس یاد گرفتن بهم میده اما بعدش باید مرور کنم و وقتی برای تست زدن ندارم برای کنکور اردیبهشت هم همین شد چیکار کنم واقعااااا؟
سوال مشاوره ای
برنامه مطالعاتی
ا
سلام بچه ها کسی اینجا برنامه مطالعاتی شروع از تابستونو داره؟ من شروع از آبانم بعد الان نمیخوام کنکور بدم به دلایلی برا سال بعد میخوام بخونم ولی هر کار میکنم برنامه به شروع از تابستان برنمیگرده اگه کسی داره برنامه رو میشه برام بفرسته ممنون میشم
سوال مشاوره ای
مشاوره با متخصصان آلایی
Saki SakiS
سلام خدمت اساتید محترم من می‌خواهم برای سال ۱۴۰۵ بخونم و یک راهنمایی میخواهم که هم برای کنکور بخونم هم ترمیم معدل لطفا راهنمایی کنید چطوری میتونم هردو رو باهم خوب پیش ببرم؟
سوال مشاوره ای
مشاوره
BasilB
سلام ریحانه هستم دیپلم فنی حرفه ای دارم. هدفم اینه کنکور ریاضی شرکت کنم و واقعا نمیدونم از کجا شروع کنم آیا میتونم با فیلم دیدن یاد بگیرم یا اینکه باید برم کلاس؟
سوال مشاوره ای
ترمیم چجوریاست؟
wanderingW
سلام دوستان از شما کسی هست که سال های گذشته ترمیم کرده باشه؟ مراحلش چجوریه و اینکه از کدوم سایت میریم ثبت نام میکنیم؟ یا کلا از مدرسه است؟ چه برای ترمیم چه برای دیدن نتایج نهایی مای مدیو لازمه؟؟ فارغ‌التحصیلا چجوری وارد مای مدیو میشن؟ من با شماره پدرم رفتم وارد حسابشم شدم ولی وقتی رو اسم خودم تو قسمت فرزندان میزدم میگفت باید از درگاه دولت وارد شم! برای اینکار باید شماره به اسم خودم باشه؟ شما چجوری وارد شدین؟ ممنون میشم اگه میدونید راهنمایی کنید🩵 @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
سوال مشاوره ای
کارنامه ترم 2
هویجججه
این تایپک جهت گذاشتن کارنامه ترم دوم هست و سوزاندن حسودان
سوال مشاوره ای
عنوان
مهدی سخاویم
سلام جزوه حسابان ۲ تدریس استاد ثابتی رو نمیتونیم دانلود کنیم؟
سوال مشاوره ای
خستگی بدن
هویجججه
سلام دوستان من متوجه شدم چندساله تقریبا 3 الی 4 ساله که به شدتتتتتتتت خسته میشم خیلی زیاد میخوابم خیلیییییی زیاد مثلا ولم کنن 12 ساعت میخوابم میرم دانشگاه خسته میشم قبلا مدرسه میرفتم خسته میشدم حتی باشگاه که میرفتم خسته میشدم کلا اگه از خونه برم بیرون مثلا خرید یا حتی کافه رفتن بازم خسته میشم جوری که باید بخوابم اونم حداقل 3 ساعت واقعا داره اذیتم میکنه بنظرتون مشکل از چیه ؟ پارسال آزمایش خون میدم گفتن مشکلی نداری... از این همه خسته شدن خسته شدم
سوال مشاوره ای
دوپینگ403
Hg L 0H
سلام نظرتون در مورد سوالات زیست دوپینگ 403 چیه؟ من مرور مبحثی انجام میدم میخوام محور سوالات هم آزمونی باشه هم استاندارد و ایده ی نو ممنون میشم نظرتون رو بگین @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
لطفاااا اگه اطلاع دارید جواب بدید
F ArmanF
برای نهایی من پارسال تراز دوازدهمم یه ترازی گرفته امسالم تراز نهاییم همون میمونه؟ یا چون ضرایب درسا تغییر کرده ممکنه کم و زیاد بشه؟بعد الان میشه دروس دوازدهم رو تک درس ترمیم کرد؟
سوال مشاوره ای
اختلاف
Hg L 0H
سلام من دوازدهمیم و خب حس میکنم حدودا 2 ماهی میشه که شدیدا با مامانم به اختلاف خوردم بیشتر از دو ماهه ولی این 2 ماه خیلی شدید تر شده به هیچ عنوان نمیتونم صحبتی داشته باشم و دقیقا برای همین حفظ احترام هم هست که به اتاقم پناه میارم اما خیلی جالبه انتظار تحت هر شرایطی از من قبولی پزشکیه خودمم علاقم همین رشتس و واسش تا بتونم میجنگم ولی کسی بوده سال کنکور یه همچین چیزیو تجربه کنه؟ میتونید از حالتون بهم بگین؟ واقعا دوست دارم تنها باشم از همه لحاظ دوست ندارم چیزی بشنوم اما چیزی نگم و همه چیو بریزم تو خودم... @دانشجویان-پزشکی @دوازدهم
سوال مشاوره ای

عمومی نهایی

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده سوال مشاوره ای
33 دیدگاه‌ها 4 کاربران 360 بازدیدها
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • S آفلاین
    S آفلاین
    S.a.b.a
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط S.a.b.a انجام شده

سلام وقتتون بخیر.
    از اونجایی که کم کم داریم به نهایی ها نزدیک میشیم، استرس من هم بیشتر میشه. اون حس آمادگی رو در خودم نمیبینم. از طرفی بار ها به مشاورم گفتم بیا از اول سال عمومی ها رو مرتب در برنامه ام قرار بده حتی شده یک ساعت در روز ولی مستمر. متاسفانه ذره ای به حرفم توجه نمیکنه و طوری واکنش نشون میده که دیگه این درخواستم رو تکرار نکنم. ولی من نمیتونم بیخیال بشم، بحث آینده هست. کل برنامه رو پر کرده از تست، تست، تست. درک میکنم تست زدن خیلی مهمه، تراز آزمون های آزمایشی مهمه. اما سال آینده که میخوام کنکور بدم تاثیر معدل از خود کنکور بیشتره و این یعنی باید به این جنبه هم اهمیت داد. اما از طرفی نمیتونم از تست زدنم کم کنم و بشینم به طور مثال انسان و محیط بخونم. به هر حال این وسط باید یک درسی رو قربانی کرد.
    لطفا راهنمایی کنید.

@دانش-آموزان-آلاء

AquaA Hg L 0H 2 پاسخ آخرین پاسخ
    1
    • mr.vinyzoM آفلاین
      mr.vinyzoM آفلاین
      mr.vinyzo
      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

نظر من بر اینه که در طول مطالعتون باکس های مردتونو مثل بعد نهار یا قبل خواب رو نهایی عمومی کار کنین ...بلاخره تخصصی رو تو تست هم یاد میگیرین ...درس هایی مثل دینی و اینا فعلا نیاز نیست چون حفظین و بخشی زیادیشو تا اونموقع یادتون میره ولی به نظرم ادبیات زبان و زمین و عربی رو کار کنین هر روز یک کدوم..

از گهواره تا گور طلب دانوش!

S 1 پاسخ آخرین پاسخ
      0
      • mr.vinyzoM mr.vinyzo

نظر من بر اینه که در طول مطالعتون باکس های مردتونو مثل بعد نهار یا قبل خواب رو نهایی عمومی کار کنین ...بلاخره تخصصی رو تو تست هم یاد میگیرین ...درس هایی مثل دینی و اینا فعلا نیاز نیست چون حفظین و بخشی زیادیشو تا اونموقع یادتون میره ولی به نظرم ادبیات زبان و زمین و عربی رو کار کنین هر روز یک کدوم..

S آفلاین
        S آفلاین
        S.a.b.a

@mr-vinyzo مسئله اینجاست که من وسواس مطالعاتی دارم. یعنی یک ساعت عمومی برام کافی نیست ولی از طرف دیگه بیشتر از یک ساعت هم نمیتونم برای عمومی وقت بذارم. یعنی واقعا نمیشه.

mr.vinyzoM 1 پاسخ آخرین پاسخ
        1
        • S S.a.b.a

@mr-vinyzo مسئله اینجاست که من وسواس مطالعاتی دارم. یعنی یک ساعت عمومی برام کافی نیست ولی از طرف دیگه بیشتر از یک ساعت هم نمیتونم برای عمومی وقت بذارم. یعنی واقعا نمیشه.

mr.vinyzoM آفلاین
          mr.vinyzoM آفلاین
          mr.vinyzo

@S-a-b-a من روزی نیم ساعت میزارم...کم کم زیادش کن

S 1 پاسخ آخرین پاسخ
          1
          • mr.vinyzoM mr.vinyzo

@S-a-b-a من روزی نیم ساعت میزارم...کم کم زیادش کن

S آفلاین
            S آفلاین
            S.a.b.a

@mr-vinyzo یعنی به نظرتون کافیه؟ مثلا روزی یک درس عمومی از مواردی که گفتید.

0
            • S S.a.b.a

@mr-vinyzo یعنی به نظرتون کافیه؟ مثلا روزی یک درس عمومی از مواردی که گفتید.

mr.vinyzoM آفلاین
              mr.vinyzoM آفلاین
              mr.vinyzo

@S-a-b-a فکر میکنم کافی باشه ...دیدی کافی نیست دو درسش کن...

S 1 پاسخ آخرین پاسخ
              1
              • mr.vinyzoM mr.vinyzo

@S-a-b-a فکر میکنم کافی باشه ...دیدی کافی نیست دو درسش کن...

S آفلاین
                S آفلاین
                S.a.b.a

@mr-vinyzo باشه حتما......
                در هر صورت ممنونم ازتون

1 پاسخ آخرین پاسخ
                1
                • S S.a.b.a

سلام وقتتون بخیر.
                  از اونجایی که کم کم داریم به نهایی ها نزدیک میشیم، استرس من هم بیشتر میشه. اون حس آمادگی رو در خودم نمیبینم. از طرفی بار ها به مشاورم گفتم بیا از اول سال عمومی ها رو مرتب در برنامه ام قرار بده حتی شده یک ساعت در روز ولی مستمر. متاسفانه ذره ای به حرفم توجه نمیکنه و طوری واکنش نشون میده که دیگه این درخواستم رو تکرار نکنم. ولی من نمیتونم بیخیال بشم، بحث آینده هست. کل برنامه رو پر کرده از تست، تست، تست. درک میکنم تست زدن خیلی مهمه، تراز آزمون های آزمایشی مهمه. اما سال آینده که میخوام کنکور بدم تاثیر معدل از خود کنکور بیشتره و این یعنی باید به این جنبه هم اهمیت داد. اما از طرفی نمیتونم از تست زدنم کم کنم و بشینم به طور مثال انسان و محیط بخونم. به هر حال این وسط باید یک درسی رو قربانی کرد.
                  لطفا راهنمایی کنید.

@دانش-آموزان-آلاء

AquaA آفلاین
                  AquaA آفلاین
                  Aqua

@S-a-b-a پشت کنکوری هستی؟
                  قاعدتاً تا یه هفته دیگه باید بزاره خیلی مشخص و واضح رو برنامت که بخونی برا نهایی
                  بهش خیلی جدی بگو پس کی قراره عمومی بخونی ؟
                  بهش بگو بزاره

S 1 پاسخ آخرین پاسخ
                  1
                  • AquaA Aqua

@S-a-b-a پشت کنکوری هستی؟
                    قاعدتاً تا یه هفته دیگه باید بزاره خیلی مشخص و واضح رو برنامت که بخونی برا نهایی
                    بهش خیلی جدی بگو پس کی قراره عمومی بخونی ؟
                    بهش بگو بزاره

S آفلاین
                    S آفلاین
                    S.a.b.a

Aqua
                    یازدهمم.
                    هر سری قاطع باهاش برخورد کردم چون شخصیتش اینجوری می‌طلبه. مثلا میبینه من خیلی اصرار دارم میاد در حد خیلی کم و فقط برای همون هفته عمومی میذاره و دوباره از هفته بعد خبری نیست.
                    همیشه نسبت به عمومی ها دقیقه نودی هست. قشنگ یادمه پارسال برای نهایی ها اونقدر بال بال زدم که بیا برنامه این یک ماه مونده به خرداد رو غالبا با تمرین تشریحی بریز که بعدا پشیمونی پیش نیاد. نتیجه اش این شد که مطابق میل خودش برنامه رو چید و دقیقا یک هفته مونده به خرداد من شروع کردم. خدا میدونه چه عذابی کشیدم تا تک تک اون عمومی ها رو نمره خوب بیارم.

AquaA mr.vinyzoM 2 پاسخ آخرین پاسخ
                    1
                    • S S.a.b.a

Aqua
                      یازدهمم.
                      هر سری قاطع باهاش برخورد کردم چون شخصیتش اینجوری می‌طلبه. مثلا میبینه من خیلی اصرار دارم میاد در حد خیلی کم و فقط برای همون هفته عمومی میذاره و دوباره از هفته بعد خبری نیست.
                      همیشه نسبت به عمومی ها دقیقه نودی هست. قشنگ یادمه پارسال برای نهایی ها اونقدر بال بال زدم که بیا برنامه این یک ماه مونده به خرداد رو غالبا با تمرین تشریحی بریز که بعدا پشیمونی پیش نیاد. نتیجه اش این شد که مطابق میل خودش برنامه رو چید و دقیقا یک هفته مونده به خرداد من شروع کردم. خدا میدونه چه عذابی کشیدم تا تک تک اون عمومی ها رو نمره خوب بیارم.

AquaA آفلاین
                      AquaA آفلاین
                      Aqua

@S-a-b-a پس از همین الان بگید بزاره حتما
                      شده باشه بحثم کنید ولی بزاره
                      از طرفی خودتون هم مدرسه سر کلاس خوب بخونید عمومی هارو، تو تایم های خالی مدرسه هم استفاده کنید مثلا ادبیات یا عربی بخونید

S 1 پاسخ آخرین پاسخ
                      1
                      • AquaA Aqua

@S-a-b-a پس از همین الان بگید بزاره حتما
                        شده باشه بحثم کنید ولی بزاره
                        از طرفی خودتون هم مدرسه سر کلاس خوب بخونید عمومی هارو، تو تایم های خالی مدرسه هم استفاده کنید مثلا ادبیات یا عربی بخونید

S آفلاین
                        S آفلاین
                        S.a.b.a

Aqua چشم حتما.
                        فکر کنم روزی یک عمومی در حد ۱ ساعت و نیم بذاره خوب باشه.
                        خیلی ممنونم ازتون.

AquaA 1 پاسخ آخرین پاسخ
                        2
                        • S S.a.b.a

Aqua
                          یازدهمم.

mr.vinyzoM آفلاین
                          mr.vinyzoM آفلاین
                          mr.vinyzo

@S-a-b-a یسوال
                          مگه برنامتو خودت نمیچینی؟

S 1 پاسخ آخرین پاسخ
                          1
                          • S S.a.b.a

Aqua چشم حتما.
                            فکر کنم روزی یک عمومی در حد ۱ ساعت و نیم بذاره خوب باشه.
                            خیلی ممنونم ازتون.

AquaA آفلاین
                            AquaA آفلاین
                            Aqua

@S-a-b-a موفق باشید

S 1 پاسخ آخرین پاسخ
                            1
                            • AquaA Aqua

@S-a-b-a موفق باشید

S آفلاین
                              S آفلاین
                              S.a.b.a

Aqua همچنین

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              1
                              • mr.vinyzoM mr.vinyzo

@S-a-b-a یسوال
                                مگه برنامتو خودت نمیچینی؟

S آفلاین
                                S آفلاین
                                S.a.b.a

@mr-vinyzo نه متاسفانه
                                من نمیگم صد در صد کار رو به عهده خودم بذاره ولی حداقل وقتی بهش میگم به این درس نیاز دارم، نیاز نباشه یک ساعت باهاش بحث کنم تا در حد دو باکس در برنامه قرار بده. مسئله من سر عدم انعطاف پذیری و شخصی سازی برنامه هست.

1
                                • S S.a.b.a

@mr-vinyzo نه متاسفانه
                                  من نمیگم صد در صد کار رو به عهده خودم بذاره ولی حداقل وقتی بهش میگم به این درس نیاز دارم، نیاز نباشه یک ساعت باهاش بحث کنم تا در حد دو باکس در برنامه قرار بده. مسئله من سر عدم انعطاف پذیری و شخصی سازی برنامه هست.

mr.vinyzoM آفلاین
                                  mr.vinyzoM آفلاین
                                  mr.vinyzo

@S-a-b-a 😑 😑
                                  یازدهمی؟

خودت برنامتو بنویس...

AquaA S 2 پاسخ آخرین پاسخ
                                  1
                                  • mr.vinyzoM mr.vinyzo

@S-a-b-a 😑 😑
                                    یازدهمی؟

خودت برنامتو بنویس...

AquaA آفلاین
                                    AquaA آفلاین
                                    Aqua
                                    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Aqua انجام شده

@mr-vinyzo چیکارش داری خب مشاور داره چه بهتر اصولی تر میره جلو

1
                                    • S S.a.b.a

سلام وقتتون بخیر.
                                      لطفا راهنمایی کنید.

@دانش-آموزان-آلاء

Hg L 0H آفلاین
                                      Hg L 0H آفلاین
                                      Hg L 0

@S-a-b-a سلام
                                      حتما یه پارت رو در روز بسته به میزان تسلط خودتون داشته باشین
                                      مثلا زبانتون قویه خب هر 3 روز یه بار زبان بخونین
                                      ادبیاتتون نیاز داره زیاد کار کنین خب هر روز داشته باشین تایمشم 1 ساعت تا 2 ساعت
                                      نظر من این هستش
                                      و یه چیز دیگه هم که هست اینه که چون یازدهمی هستین و هنوز فاصله تا خرداد زیاده میتونین دنبال مشاور بهتر هم بگردین که اذیت نشین انقدر

برای خورشید پس از شبای طولانی...

S 2 پاسخ آخرین پاسخ
                                      3
                                      • mr.vinyzoM mr.vinyzo

@S-a-b-a 😑 😑
                                        یازدهمی؟

خودت برنامتو بنویس...

S آفلاین
                                        S آفلاین
                                        S.a.b.a

@mr-vinyzo اگه قرار بود هرکسی خودش برنامه خودش رو بنویسه دیگه چه نیازی به این همه مشاور و هزینه بود؟

1
                                        • Hg L 0H Hg L 0

@S-a-b-a سلام
                                          حتما یه پارت رو در روز بسته به میزان تسلط خودتون داشته باشین
                                          مثلا زبانتون قویه خب هر 3 روز یه بار زبان بخونین
                                          ادبیاتتون نیاز داره زیاد کار کنین خب هر روز داشته باشین تایمشم 1 ساعت تا 2 ساعت
                                          نظر من این هستش
                                          و یه چیز دیگه هم که هست اینه که چون یازدهمی هستین و هنوز فاصله تا خرداد زیاده میتونین دنبال مشاور بهتر هم بگردین که اذیت نشین انقدر

S آفلاین
                                          S آفلاین
                                          S.a.b.a

Hg L 0 سلام
                                          ممنونم ازتون. بله درسته همین روش رو به کار میگیرم.
                                          مشاورم خیلی با تجربه است و رتبه برتر زیاد داشته. همین عامل باعث شده دو سال با ایشون بمونم . اما نمیدونم چرا در این یک مورد همراهی نمیکنه. باهاش صحبت میکنم اگر حل نشد باید دنبال راه چاره دیگه‌ای باشم.

Hg L 0H 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          2
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه