مقاومت
-
سلام.
وقتی دو سر یک مقاومت توسط سیم بدون مقاومت به هم متصل بشه، بهش میگن اتصال کوتاه و کلا اون مقاومت حذف میشه. خب الان با این تعریف اینجا شما اتصال کوتاهی میبینید؟ پاسخنامه که مقاومت ۵ اهمی رو گفته ولی اصلا متوجه نمیشم چرا. یک راه تشخیص اتصال کوتاه که بهتر باشه درنظر دارید؟ -
سلام.
وقتی دو سر یک مقاومت توسط سیم بدون مقاومت به هم متصل بشه، بهش میگن اتصال کوتاه و کلا اون مقاومت حذف میشه. خب الان با این تعریف اینجا شما اتصال کوتاهی میبینید؟ پاسخنامه که مقاومت ۵ اهمی رو گفته ولی اصلا متوجه نمیشم چرا. یک راه تشخیص اتصال کوتاه که بهتر باشه درنظر دارید؟ -
سلام.
سلام.
این تست بالایی تست قبلی هست. اینجا هم مثلا اتصال کوتاه داریم. بازه یک سیم در مدار چقدر هست؟ بین دو تا مقاومت میشه یک سیم؟
Aqua@S-a-b-a سوال اصلی تاپیک دوستمون جواب دادن اتصال کوتاهع و مقاومت معادل میشه پنج
ولی این سوالتون اتصال کوتاه نداریم جایی، اگه فکر میکنید سیم شماره شش اتصال کوتاه میکنه اشتباهه چون سیم باید دو سر مقاومت به هم وصل کنه
اون سیم دو سر هیچ مقاومتی رو به هم وصل نمیکنه@S-a-b-a در مقاومت گفته است:
بازه یک سیم در مدار چقدر هست؟ بین دو تا مقاومت میشه یک سیم؟
نفهمیم منظورتون چیه، یه جور دیگه میشه بگید
-
@S-a-b-a سوال اصلی تاپیک دوستمون جواب دادن اتصال کوتاهع و مقاومت معادل میشه پنج
ولی این سوالتون اتصال کوتاه نداریم جایی، اگه فکر میکنید سیم شماره شش اتصال کوتاه میکنه اشتباهه چون سیم باید دو سر مقاومت به هم وصل کنه
اون سیم دو سر هیچ مقاومتی رو به هم وصل نمیکنه@S-a-b-a در مقاومت گفته است:
بازه یک سیم در مدار چقدر هست؟ بین دو تا مقاومت میشه یک سیم؟
نفهمیم منظورتون چیه، یه جور دیگه میشه بگید
Aqua پس یعنی استادم اشتباه کرده؟ این تست رو جز مبحث اتصال کوتاه قرار داده بود. فکر کنم باید از خودش بپرسم.
فکر کنم یکم سوالم رو مبهم مطرح کردم. الان دوباره میگم. منظورم این بود که طول یک سیم در مدار رو از کجا میشه تشخیص داد. مثلا سیم مربوط به مقاومت
به طور مثال ۵ اهمی تا کجا میتونه ادامه داشته باشه؟ تاجایی که به یک مقاومت دیگه یا باتری برخورد کنه؟ -
برای اتصال کوتاه داشتن / نداشتن نامگذاری کن abcde ... اگه دو سر یه مقاومت هم نام شد اتصال کوتاه میشه
@S-a-b-a
بلدی ؟ -
Aqua پس یعنی استادم اشتباه کرده؟ این تست رو جز مبحث اتصال کوتاه قرار داده بود. فکر کنم باید از خودش بپرسم.
فکر کنم یکم سوالم رو مبهم مطرح کردم. الان دوباره میگم. منظورم این بود که طول یک سیم در مدار رو از کجا میشه تشخیص داد. مثلا سیم مربوط به مقاومت
به طور مثال ۵ اهمی تا کجا میتونه ادامه داشته باشه؟ تاجایی که به یک مقاومت دیگه یا باتری برخورد کنه؟@S-a-b-a
اره فکر کنم اشتباه کرده
https://www.aparat.com/v/a62j4w5 اینو ببینید احتمالا کمک کنه -
_ Reza _ اگر اشتباه نکنم، شما برای نامگذاری هر گره حروف مختلف الفبا رو می نویسید، ولی وقتی به یک سیم بدون مقاومت رسیدید، دو سر اون رو یک حرف میذارید، حالا با توجه به این اسم ها، اگر دو سر مقاومتی یک حرف یکسان شد، اتصال کوتاه میشه و مقاومت رو حذف میکنیم. درسته؟
-
@S-a-b-a
اره فکر کنم اشتباه کرده
https://www.aparat.com/v/a62j4w5 اینو ببینید احتمالا کمک کنه -
_ Reza _ ببخشید بر چه اساسی شما نامگذاری میکنید؟ یعنی منظورم اینه که از کجا میتونیم متوجه بشیم که اگه اسم یک گره رو گذاشتیم b، اسم گره بعدی چی میتونه باشه؟ b یا c
-
_ Reza _ اگر اشتباه نکنم، شما برای نامگذاری هر گره حروف مختلف الفبا رو می نویسید، ولی وقتی به یک سیم بدون مقاومت رسیدید، دو سر اون رو یک حرف میذارید، حالا با توجه به این اسم ها، اگر دو سر مقاومتی یک حرف یکسان شد، اتصال کوتاه میشه و مقاومت رو حذف میکنیم. درسته؟