زیست دونی
-
@dr-lila سلام دوستان عزیز یکی اینو به من حل کنه
از ازدواج مردیسالم با گروه خونیABمثبت و زنی سالم با گروه خونیBمنفی پسرس مبتلا به هموفیلی با گروه خونی Aمنفی و دختری زال متولد گردید.در این خانواده احتمال تولد پسران زالی که هموفیل میباشند به دختران سالم با گروه خونی Bمثبت کدام است؟ -
از ازدواج مردیسالم با گروه خونیABمثبت و زنی سالم با گروه خونیBمنفی پسرس مبتلا به هموفیلی با گروه خونی Aمنفی و دختری زال متولد گردید.در این خانواده احتمال تولد پسران زالی که هموفیل میباشند به دختران سالم با گروه خونی Bمثبت کدام است؟@m-bahrami1378 در زیست خوانی!! گفته است:
از ازدواج مردیسالم با گروه خونیABمثبت و زنی سالم با گروه خونیBمنفی پسرس مبتلا به هموفیلی با گروه خونی Aمنفی و دختری زال متولد گردید.در این خانواده احتمال تولد پسران زالی که هموفیل میباشند به دختران سالم با گروه خونی Bمثبت کدام است؟یک چهارم
-
از ازدواج مردیسالم با گروه خونیABمثبت و زنی سالم با گروه خونیBمنفی پسرس مبتلا به هموفیلی با گروه خونی Aمنفی و دختری زال متولد گردید.در این خانواده احتمال تولد پسران زالی که هموفیل میباشند به دختران سالم با گروه خونی Bمثبت کدام است؟@m-bahrami1378 در زیست خوانی!! گفته است:
از ازدواج مردیسالم با گروه خونیABمثبت و زنی سالم با گروه خونیBمنفی پسرس مبتلا به هموفیلی با گروه خونی Aمنفی و دختری زال متولد گردید.در این خانواده احتمال تولد پسران زالی که هموفیل میباشند به دختران سالم با گروه خونی Bمثبت کدام است؟دانش-آموزان-آلاء فارغ-التحصیلان-آلاء Dr.Brones
-
@m-bahrami1378 در زیست خوانی!! گفته است:
از ازدواج مردیسالم با گروه خونیABمثبت و زنی سالم با گروه خونیBمنفی پسرس مبتلا به هموفیلی با گروه خونی Aمنفی و دختری زال متولد گردید.در این خانواده احتمال تولد پسران زالی که هموفیل میباشند به دختران سالم با گروه خونی Bمثبت کدام است؟یک چهارم
black_tear راه حلشو بهم میگید
-
-
black_tear راه حلشو بهم میگید
-
black_tear ایشالا که دکتر بشی
کاملا فهمیدم که چیشد خودم اخرشو گیج میشدم -
black_tear مرسی از وقتی که گذاشتی
-
black_tear مرسی از وقتی که گذاشتی
@m-bahrami1378 خواهش میکنم منم امیدوارم شما هم به رشته مورد علاقتون برسید
-
@m-bahrami1378 خواهش میکنم منم امیدوارم شما هم به رشته مورد علاقتون برسید
-
@dr-lila در زیست خوانی!! گفته است:
@Dr-Bernosi عنبیه و قرنیه مویرگ نداره؟؟سلول زنده هستند؟؟
عنبیه داره ولی قرنیه و عدسی نه ولی همشون سلول دارن
-
@Dr-Bernosi کجای کتاب نوشته ک بیشترین گیرنده های نوری ت قسمت لکه زرد مخروطی؟؟
ننوشته
چون لکه زرد تو تیز بینی نقش داره و وظیفه سلولای مخروطی هم تیز بینی و ظریف بینی هست اینو میگیم -
@Dr-Bernosi کجای کتاب نوشته ک بیشترین گیرنده های نوری ت قسمت لکه زرد مخروطی؟؟
ننوشته
چون لکه زرد تو تیز بینی نقش داره و وظیفه سلولای مخروطی هم تیز بینی و ظریف بینی هست اینو میگیم -
@dr-bernosi بعضی از هورمون ها می توانند باعث تحریک سلول عصبی شوند میشه ی مثال بگید؟؟
هوزمون ازادکننده و مهار کننده که روی هیپوفیز اثر میکنن
-
zzzaaa
سلام
والا باید بگم ک من با حذف گزینه به جواب رسیدم بقیه گزینه هارو میشه حذف کردولی درست بودن گزینه ۳ رو نمیشه اثبات کرد
انتقال مواد از استروما ب تیلاکوئید ک ب وسیله ناقل یونیه و انتقال مواد از تیلاکوئید ب استرما توسط کانال pr پس گزینه یک ک گفته همانند هم اند میره کنار
گزینه دو میگه انتقال مواد از استروما ب تیلاکوئید توسط کاناله ک این غلط تابلویه
گزینه ۴ هم میشه بامصرف انرژی الکترون های برانگیخته
ولی همون طوری ک گفتم من دلیلی برای درستی گزینه ۳ پیدا نکردم -
سلام خدمت همه زیست خوار ها
دوستان یه سوال:
میشه گفت که لوله اسپرم بر از "داخل" غدد وزیکول سمینال رد میشود؟ -
دوستان یه سوال:
میشه گفت که لوله اسپرم بر از "داخل" غدد وزیکول سمینال رد میشود؟VictorKeke در زیست خوانی!! گفته است:
دوستان یه سوال:
میشه گفت که لوله اسپرم بر از "داخل" غدد وزیکول سمینال رد میشود؟سلام تا جایی که من بدونم.نه نمیشه گفت
غدد وزیکول سمینال کنار مجرا هستند