فیزیک
-
سلام ممنون میشم اینو برام حل کنید
.
شخصی ۵ متر در جهت ۳۷ درجه شمال شرق و بعد ۱۰ متر در جهت ۶۰ درجه شمال غرب راه می رود. اندازه و جهت جابه جایی خالص او چه قدر است؟
فارغ-التحصیلان-آلاء
ریاضیا
@liy2099 -
M melancholy marked this topic as a question on
-
.
شخصی ۵ متر در جهت ۳۷ درجه شمال شرق و بعد ۱۰ متر در جهت ۶۰ درجه شمال غرب راه می رود. اندازه و جهت جابه جایی خالص او چه قدر است؟
فارغ-التحصیلان-آلاء
ریاضیا
@liy2099 -
.
فارغ-التحصیلان-آلاء
ریاضیا
@liy2099@razie_
-
.
فارغ-التحصیلان-آلاء
ریاضیا
@liy2099@razie_
یکمی بهم ریخته و زشت شد چون با گوشی اومدم
اعدادش هم عجیب غریبآدم به شک میوفته غلطه
ولی اگه نفهمیدید بگید توضیح بدم
برای جابجایی خالص ما مکان ثانویه رو پیدا میکنیم
بعد با یه خط راست به مکان اولیه وصل میکنیم بعدش مقدار خط میشه اندازه جابهجایی ما -
@razie_
یکمی بهم ریخته و زشت شد چون با گوشی اومدم
اعدادش هم عجیب غریبآدم به شک میوفته غلطه
ولی اگه نفهمیدید بگید توضیح بدم
برای جابجایی خالص ما مکان ثانویه رو پیدا میکنیم
بعد با یه خط راست به مکان اولیه وصل میکنیم بعدش مقدار خط میشه اندازه جابهجایی ما -
-
-
@razie_
زاویه رو که از توان من خارج بود حساب کنم
هوش مصنوعی گفتم حساب کرد 5 درجه به سمت غرب نسبت شمال
یعنی
Aqua ممنون
.
جدای از محاسبه زاویه جابه جایی،محاسبات قبلی رو استادم اینطوری حل کرده و اشتباهش اینه که جایsinوcosرو جا به جا نوشته. درست میگم؟
-
Aqua ممنون
.
جدای از محاسبه زاویه جابه جایی،محاسبات قبلی رو استادم اینطوری حل کرده و اشتباهش اینه که جایsinوcosرو جا به جا نوشته. درست میگم؟
-
Aqua ممنون
.
@razie_
ببین اینجا زاویه شصت درجه رو نسبت به y رسم کرده استادت، مثل قطب نما
من نسبت به x رسم کردم . خودمم شک کردم کدوم درسته بعد هوش مصنوعی پرسیدم گفت تو فیزیک ما نسبت به x ها رسم میکنیم
خب استادتو با یه دید دیگه رفته، طبق دید خودش راه حلش درسته محاسباتشطبق دید منم خب راه حل منم محاسبات اینا درسته
ایشون فیزیک میخونن فکر کنم @liy2099 باید بگن کدوم درسته
من گیج شدمولی اینجا گفته طبق راه حل من تو فیزیک حل میشه
ولی خب هوش مصنوعی ام عین من رفته . اون میگه استاندار اینه -
@razie_
ببین اینجا زاویه شصت درجه رو نسبت به y رسم کرده استادت، مثل قطب نما
من نسبت به x رسم کردم . خودمم شک کردم کدوم درسته بعد هوش مصنوعی پرسیدم گفت تو فیزیک ما نسبت به x ها رسم میکنیم
خب استادتو با یه دید دیگه رفته، طبق دید خودش راه حلش درسته محاسباتشطبق دید منم خب راه حل منم محاسبات اینا درسته
ایشون فیزیک میخونن فکر کنم @liy2099 باید بگن کدوم درسته
من گیج شدمولی اینجا گفته طبق راه حل من تو فیزیک حل میشه
ولی خب هوش مصنوعی ام عین من رفته . اون میگه استاندار اینهAqua آهان که اینطور، راستش منم با روش شما حل کردم و اونو متوجه میشم، چیزی که استادم گفته رو متوجه نشدم و اصلا توضیح هم ندادن فقط نوشتن
️.
خلاصه ممنون زحمت کشیدید.
-
Aqua آهان که اینطور، راستش منم با روش شما حل کردم و اونو متوجه میشم، چیزی که استادم گفته رو متوجه نشدم و اصلا توضیح هم ندادن فقط نوشتن
️.
خلاصه ممنون زحمت کشیدید.
-
@razie_ فرق استادت در اصل با ما اینه ایشون عین قطب نما زاویه 60 رو رسم کرده که البته یه تناقض تو حلش هست، اینه که خب زاویه 60 رو نسبت به Y رسم کردی، زاویه 37 رو که نسبت به X رسم کردی
همون راه شما و ما بنظرم درسته
خواهش میکنمAqua بله موافقم...
-
.
فارغ-التحصیلان-آلاء
ریاضیا
@liy2099@razie_ سلام و درود
برای محاسبهی جابهجایی خالص:
اول مقدار y که رفته بالا رو حساب میکنیم، میشه ۵ ضرب در سینوس ۳۷ + ۱۰ ضرب در سینوس ۶۰
بعد مقدار x که جابهجا شده رو حساب میکنیم، میشه ۵ در کسینوس ۳۷ - ۱۰ در کسینوس ۶۰
اینجا منها میکنیم چون جابهجایی رو محور x در حرکت اول با دوم برعکس همهدر نهایت برای محاسبه جابهجابی خالص از رابطه فیثاغورس استفاده میکنیم. y که حساب کردیم به توان دو به علاوه x به توان دو، هرچی شد زیر رادیکال = جابهجایی خالص
-
@razie_ سلام و درود
برای محاسبهی جابهجایی خالص:
اول مقدار y که رفته بالا رو حساب میکنیم، میشه ۵ ضرب در سینوس ۳۷ + ۱۰ ضرب در سینوس ۶۰
بعد مقدار x که جابهجا شده رو حساب میکنیم، میشه ۵ در کسینوس ۳۷ - ۱۰ در کسینوس ۶۰
اینجا منها میکنیم چون جابهجایی رو محور x در حرکت اول با دوم برعکس همهدر نهایت برای محاسبه جابهجابی خالص از رابطه فیثاغورس استفاده میکنیم. y که حساب کردیم به توان دو به علاوه x به توان دو، هرچی شد زیر رادیکال = جابهجایی خالص
MSina سلام ممنون
.
میتونید اینو توضیح بدید کلا تا آخر؟
https://forum.alaatv.com/post/3628635 -
Aqua ممنون
.
@razie_
خببببب
اینم دقیقا همونه که گفتم
فقط ۶۰ درجه رو نسبت به محور y حساب کرده
اگه اصل سوال رو دارین بذارین، ممکنه برداشت شما از سوال اشتباه بوده باشه و اگر خود سوال دقیقا همینه که شما نوشتین، پس اینجا استاد اشتباه کرده... -
@razie_
خببببب
اینم دقیقا همونه که گفتم
فقط ۶۰ درجه رو نسبت به محور y حساب کرده
اگه اصل سوال رو دارین بذارین، ممکنه برداشت شما از سوال اشتباه بوده باشه و اگر خود سوال دقیقا همینه که شما نوشتین، پس اینجا استاد اشتباه کرده...MSina بله میدونم...
سوال همینیه که نوشتم...
و قسمت آخر هم نفهمیدم چطور اون زاویه رو به دست آوردن... -
MSina بله میدونم...
سوال همینیه که نوشتم...
و قسمت آخر هم نفهمیدم چطور اون زاویه رو به دست آوردن...@razie_ یعنی به فرض اگه درست حل کرده باشند، چطور میشه فهمید تانژانت زاویه ۱۲۰ یا ۶۰- میشه ۱/۷۲-؟
-
@razie_ یعنی به فرض اگه درست حل کرده باشند، چطور میشه فهمید تانژانت زاویه ۱۲۰ یا ۶۰- میشه ۱/۷۲-؟
@razie_
تانژانت زاویه ۶۰ درجه میشه رادیکال۳
رادیکال ۳ هم میشه یه عددی حدود ۱.۷۳
اینطوری زاویه رو درآوردن -
@razie_
تانژانت زاویه ۶۰ درجه میشه رادیکال۳
رادیکال ۳ هم میشه یه عددی حدود ۱.۷۳
اینطوری زاویه رو درآوردنMSina و از کجا بدونم تانژانت چه زاویه ای میشه ۲-؟ یعنی طبق این عکس چطوری فهمیده اون زاویه ۲۹۷هست؟منظورم اینه.