زندگی جدید
-
من یک محتوا با موضوع: افرادی مثل من ارسال کردم و با دیدن کامنتا متوجه شدم هنوز افراد با قلبی پاک وجود دارن من از امروز زندگی جدیدی رو آغاز میکنم بدون حسرت و بدون نا امیدی و ناراحتی در سینه با عشق به زندگی ولی بدون هدف جلو میرم تا ببینم چی میشه چون با دیدن افرادی نیازمندی مثل خودم دیدم هنوزم شانس آوردم که پدر بزرگ و مادر بزرگمو دارم و قدرت کار کردن رو دارم نمیزارم چیزی که من کشیدم رو بعد من بچه هام بکشن چون پدر و مادر خوب بهترینان و بدان درس عبرت برای منن من کمبود هایی که داشتم نمیزارم بچم بکشه این یک مرد واقعیه وگرنه نر هم مرد بود مرد باشید نه نر
-
میفهممت بچه جون میفهممت
فقط ادامه بده همیشه بالا رفتن از کوه سخته ولی وقتی به منظره شهر و طبیعت از بالا نگا کنی قشنگ تر میشه وقتیم رسیدی نوک کوه واینستیااا بگی رسیدیم تهششش نه نه اون طرف تر غروب خورشید منتظرتهه که باهم از کوه برین پایین و اینجاست که همه چی رو غلتکه و میتونی شل کنی و بیای پایین وقتیم رسیدی پایین مشکلاتت از حجم کوه به سنگ ریزه ته کفشت تبدیل میشن فقط جا نزن! -
میفهممت بچه جون میفهممت
فقط ادامه بده همیشه بالا رفتن از کوه سخته ولی وقتی به منظره شهر و طبیعت از بالا نگا کنی قشنگ تر میشه وقتیم رسیدی نوک کوه واینستیااا بگی رسیدیم تهششش نه نه اون طرف تر غروب خورشید منتظرتهه که باهم از کوه برین پایین و اینجاست که همه چی رو غلتکه و میتونی شل کنی و بیای پایین وقتیم رسیدی پایین مشکلاتت از حجم کوه به سنگ ریزه ته کفشت تبدیل میشن فقط جا نزن!Hako ممنونم متن زیبا و مفهومی و ادبی قشنگی بود باشه تسلیم نمیشم