جناب لوویس
-
دُژَم نمیدونم با کدوم منطق رفته:///
باباییی پارسال به ما گفت برخوردید اینجوریه که هیدوژن برا اکسیژنهAqua
من مرور نداشتم اصن اینو دیدم قاطی کردم -
_ Reza _
ی نگاه به این سوال بنداز بی زحمت -
_ Reza _
ساختار ها رو تو پاسخنامه دیدم فقط نمیفهمم چجوری رسم میشن -
اون دوتای اول فرق دارن باهم سعی کن به همون ترتیبی که نوشته میشن هم قرارشون بدی
-
_ Reza _
باشهه مرسی خیلی عالی توضیح میدی ویس بهتره -
واااا بچها جمله ی کاتالیزگرها در واکنش شرکت میکنند درسته؟!
-
Aqua
https://gama.ir/azmoon/testDetail/ei6YWD
آزمون گفته درست این سایت میگه غلط -
Aqua
https://gama.ir/azmoon/testDetail/ei6YWD
آزمون گفته درست این سایت میگه غلط -
Aqua
اوکی -
_ Reza _
ممنون پس لازم نیس بلد باشیم آره خودمم نگاش میکردم گفتم من تا حالا اینا رو ندیدم بعدش گفتم حتمن من ناقص خوندم ولی خب معلومه طراح مشکل داشته ولی بازم ک توضیح دادی فهمیدم مرسی
ی سوال دیگم داشتم من وقتی آزمون میزنم وقتی ک سوالا رو میبینم هول میشم مخصوصا تو دفترچه دوم اصن مطالب یادم میره یا سراغ بعضی سوالا نمیرم میگم بلد نیستم ولی وقتی ک تحلیل میکنم میبینم ک همون نکاتی بود ک بلد بودم هربار خیلی زیاد سوال از دس میدم بابت این راهکاری داری؟ -
_ Reza _
ممنون پس لازم نیس بلد باشیم آره خودمم نگاش میکردم گفتم من تا حالا اینا رو ندیدم بعدش گفتم حتمن من ناقص خوندم ولی خب معلومه طراح مشکل داشته ولی بازم ک توضیح دادی فهمیدم مرسی
ی سوال دیگم داشتم من وقتی آزمون میزنم وقتی ک سوالا رو میبینم هول میشم مخصوصا تو دفترچه دوم اصن مطالب یادم میره یا سراغ بعضی سوالا نمیرم میگم بلد نیستم ولی وقتی ک تحلیل میکنم میبینم ک همون نکاتی بود ک بلد بودم هربار خیلی زیاد سوال از دس میدم بابت این راهکاری داری؟این پست پاک شده! -
_ Reza _
ی سوال دیگم داشتم من وقتی آزمون میزنم وقتی ک سوالا رو میبینم هول میشم مخصوصا تو دفترچه دوم اصن مطالب یادم میره یا سراغ بعضی سوالا نمیرم میگم بلد نیستم ولی وقتی ک تحلیل میکنم میبینم ک همون نکاتی بود ک بلد بودم هربار خیلی زیاد سوال از دس میدم بابت این راهکاری داری؟ -
_ Reza _
ویس گرفتم ولی نیومد تایپ میکنم
دقیقن خودمم به این نتیجه رسیدم که فقط با جامع نمیشه هممهه نکاتو بیرون کشید برای همین مجبور شدم یکم از تایم نهایی وردارم بردم به آزمون تک فصل زدن برای اون 3تا بجز زیست چون زیست جزوه خونی میکنم.ی روز جامع میزنم روز بعدش نصفشو نهایی میخونم نصفشم تک درس میزنم.
برای شیمیم همون روشی ک گفتیو اجرا میکردم از پارسال ینی کنکور پارسالمم همینجوری دادم
این نکته ای ک گفتی طبقه بندی خیلییییی مهمه باید طبقه بندی کنم راس میگی
مرسیی -
_ Reza _
ویس گرفتم ولی نیومد تایپ میکنم
دقیقن خودمم به این نتیجه رسیدم که فقط با جامع نمیشه هممهه نکاتو بیرون کشید برای همین مجبور شدم یکم از تایم نهایی وردارم بردم به آزمون تک فصل زدن برای اون 3تا بجز زیست چون زیست جزوه خونی میکنم.ی روز جامع میزنم روز بعدش نصفشو نهایی میخونم نصفشم تک درس میزنم.
برای شیمیم همون روشی ک گفتیو اجرا میکردم از پارسال ینی کنکور پارسالمم همینجوری دادم
این نکته ای ک گفتی طبقه بندی خیلییییی مهمه باید طبقه بندی کنم راس میگی
مرسیی -
دُژَم یه مرور کنی حله هنوز برا آزمون زدنه وقت هست اگه تا الان مرور جامع نداشتی سعی کن با یه نکته تست اوکیش کنی ... ایشالا موفق باشی
_ Reza _
تازه نکته تستام تموم شده
چون از اواسط ابان شروع کردم فک میکردم دیره دیگه با دوره نکته تست درسا رو بستم الان دیگه فقط آزمونو تست
البته ک برای مرور آزمون تک فصل میزنم