جناب لوویس
-
@د-ژ-م یه مرور کنی حله هنوز برا آزمون زدنه وقت هست اگه تا الان مرور جامع نداشتی سعی کن با یه نکته تست اوکیش کنی ... ایشالا موفق باشی
@_-Reza-_
تازه نکته تستام تموم شده:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
چون از اواسط ابان شروع کردم فک میکردم دیره دیگه با دوره نکته تست درسا رو بستم الان دیگه فقط آزمونو تست
البته ک برای مرور آزمون تک فصل میزنم -
@_-Reza-_
تازه نکته تستام تموم شده:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
چون از اواسط ابان شروع کردم فک میکردم دیره دیگه با دوره نکته تست درسا رو بستم الان دیگه فقط آزمونو تست
البته ک برای مرور آزمون تک فصل میزنم@د-ژ-م [audio/icBfvF_1q7e6fgB0rB1pwGsL.aac]
-
@د-ژ-م [audio/icBfvF_1q7e6fgB0rB1pwGsL.aac]
@_-Reza-_
نه راحت باش ویس خیلی بهتره از تایپ الانام ک دیگه خیلی کم حوصله ایم من خودم سر چیزای کوچیک دعوا را میندازم تو خونه و دست خودم نیس
همین کارو میکنم خیلی خوب گفتی فقط نباید دنبال نکته درسی باشیم وقتی ی آزمون میزنی همه چیزش مهمه ن فقط نکات درسیش مهم ترینشم که مدیریت زمانه
خیلی ممنونم انشالا همین امسال به دندون خرم آباد میرسی :green_heart: منم دندون ارومیه
کاش میشد امیدوارم بشه حتی با فکر شدنش بغضم میگیره:slightly_smiling_face: :crying_face: -
@_-Reza-_
نه راحت باش ویس خیلی بهتره از تایپ الانام ک دیگه خیلی کم حوصله ایم من خودم سر چیزای کوچیک دعوا را میندازم تو خونه و دست خودم نیس
همین کارو میکنم خیلی خوب گفتی فقط نباید دنبال نکته درسی باشیم وقتی ی آزمون میزنی همه چیزش مهمه ن فقط نکات درسیش مهم ترینشم که مدیریت زمانه
خیلی ممنونم انشالا همین امسال به دندون خرم آباد میرسی :green_heart: منم دندون ارومیه
کاش میشد امیدوارم بشه حتی با فکر شدنش بغضم میگیره:slightly_smiling_face: :crying_face:@د-ژ-م دقیقاااااا ... قربونت ایشالا همه به مراد دلمون برسیم 😍
-
@د-ژ-م [audio/icBfvF_1q7e6fgB0rB1pwGsL.aac]
@_-Reza-_ سلام خسته نباشین
ببخشید میشه تیپ بندی رو یه مقدار واضح تر بگین که چطوریه؟
یعنی مثلا زیست ایمنی من کنکوراشو زدم
بولد ترین بخشاش مربوط به نکات ترکیبی گفتار ۲ و۳ فصله
حالا این بخواد تیپ بندی بشه چطوریه؟
تو ریاضی هم اگه با زیست یکی نیست ممنون میشم مثال بزنین که باز سر فیزیکم استفادش کنم💫 -
@_-Reza-_ سلام خسته نباشین
ببخشید میشه تیپ بندی رو یه مقدار واضح تر بگین که چطوریه؟
یعنی مثلا زیست ایمنی من کنکوراشو زدم
بولد ترین بخشاش مربوط به نکات ترکیبی گفتار ۲ و۳ فصله
حالا این بخواد تیپ بندی بشه چطوریه؟
تو ریاضی هم اگه با زیست یکی نیست ممنون میشم مثال بزنین که باز سر فیزیکم استفادش کنم💫Narges_ [audio/Gi-KPOqNz11aRCVm1wi-b7Fh.aac]
@د-ژ-م بنظرم حتماااااا گوشش کن خیلی خفنه این روش -
Narges_ [audio/Gi-KPOqNz11aRCVm1wi-b7Fh.aac]
@د-ژ-م بنظرم حتماااااا گوشش کن خیلی خفنه این روش@_-Reza-_

Narges_ @د-ژ-م
برای پارساله -
@د-ژ-م بنظرم حتماااااا گوشش کن خیلی خفنه این روش@_-Reza-_
ممنون واقعن من سعی میکنم حتمن اجرا کنم این روش برای ریاضیم جواب میده
خیلییی وقت گذاشتی زحمتت شد -
@_-Reza-_

Narges_ @د-ژ-م
برای پارساله@_-Reza-_
عالیه -
@د-ژ-م بنظرم حتماااااا گوشش کن خیلی خفنه این روش -
@_-Reza-_

Narges_ @د-ژ-م
برای پارساله -
@د-ژ-م Narges_ خواهش میکنم 🌹
اینم کامل ترشه الان دیدمش

-

@_-Reza-_
میخاستم بگم بفرست ولی روم نشد دیدم خودت فرستادی:face_with_tears_of_joy: :butterfly: -
@_-Reza-_
میخاستم بگم بفرست ولی روم نشد دیدم خودت فرستادی:face_with_tears_of_joy: :butterfly:@د-ژ-م عع پس خوب شد فرستادم 😂
-