زیست
-
سلام
نهایی یازدهم بخوایم ترمیم کنیم باید طبق کتابای یازدهمای الان باشه دیگه نه؟سلام
من اطلاع دقیقی ندارم
تا جایی که میدونم امتحانای ترمیم یازدهم همزمان با یازدهمای امسال هست پس از همین کتابا هست
سر زمین که میگفتن زمین یازدهمای امسال رو باید بخونیم که خیلی تغییر کرده و داستان شده بود برای بقیه کتابا هم همینه -
سلام
نهایی یازدهم بخوایم ترمیم کنیم باید طبق کتابای یازدهمای الان باشه دیگه نه؟سلام
من اطلاع دقیقی ندارم
تا جایی که میدونم امتحانای ترمیم یازدهم همزمان با یازدهمای امسال هست پس از همین کتابا هست
سر زمین که میگفتن زمین یازدهمای امسال رو باید بخونیم که خیلی تغییر کرده و داستان شده بود برای بقیه کتابا هم همینه -
-
S.a.b.a به نظرم برای دوک همون مجموعه ی ریز لوله های پروتئینی تو ذهنت باشه و کلمه ی مجموعه رو برای سانترویل درست نگیر...
Hg L 0 همین کار رو میکنم. پس از این به بعد اینو روی سر در اتاقم مینویسم: سانتریول یعنی نه دسته سهتایی ریزلولههای پروتئینی
دوک تقسیم یعنی مجموعه ای از ریزلولههای پروتئینی
در حالی که این دو به هم هیچ ارتباطی ندارن. نه سانتریول دوک میسازه نه دوک سانتریول و این یعنی شاهکاااااررر کتاب زیست شناسی!!! -
Hg L 0 همین کار رو میکنم. پس از این به بعد اینو روی سر در اتاقم مینویسم: سانتریول یعنی نه دسته سهتایی ریزلولههای پروتئینی
دوک تقسیم یعنی مجموعه ای از ریزلولههای پروتئینی
در حالی که این دو به هم هیچ ارتباطی ندارن. نه سانتریول دوک میسازه نه دوک سانتریول و این یعنی شاهکاااااررر کتاب زیست شناسی!!!