Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
-
سلام چرا جزوه ی فیزیک سوم: جریان الکتریکی و مدار نیستش؟؟؟؟لطفا یکی جواب بده
-
raminrahimi سلام هر وقت دونستی به منم بگو
-
raminrahimi سلام خود بچه های سرکلاسم جزوه ندارند و خودشون می نویسند
-
سلام چرا قسمت 25ام مثال 9_10_11 توی جزوه نیست..؟! چیکار کنم..؟!
-
helen_amor سلام این مثال هایی رو که گفتید داخل جزوه من هست
-
amin.78 سلام شما کتاب فیزیک پایه میکرو طبقه بندی رو دارین...؟!
-
بچه ها لطفا کمکم کنین...من پاسخنامه کلیدی کتاب فیزیک پایه میکرو طبقه بندی گاجم گم شده...اگه کسی داره میشه لطفا برام بفرسته..؟ خواهش
-
helen_amor
پاسخنامه کلیدی که وصله کتابه ...
چجوری گم شده -
@reza77
پیدا شد آخه کنده بودمشون -
helen_amor خدارو شکر که پیدا شد .
-
@mehdinasiri
اره داشتم دیونه میشدم -
روح اله در فیزیک حمید فدایی فرد کلاس کنکور(1) (95-94) گفته است:
بچه ها سلام کسی میدونه استاد فدایی از روی چه کتابی تست میزنه چاپ چه سالیه؟
سلام
پایه: نشرجوکار چاپ 94
پیش: گاج نقره ای چاپ 94 -
@mahsa1995 در فیزیک حمید فدایی فرد کلاس کنکور(1) (95-94) گفته است:
سلام. فیلم های استاد کاملن؟؟ هر سه سال بطور کامل تدریس شده؟ خواهش میکنم هر کی میدونه جواب بده مررسی
سلام
تا جایی که من دیدم فقط فصل اخر پیش و فکر کنم القای الکترو مغناطیس کامل نباشه و بقیه فصول کامل است -
@mahsa1995 سلام همه دبیرا کامل گفتن.....
از هر معلم چند جلسه نگاه بکنین بعد تصمیم بگیرین خودتون...هر کس نظری داره....
مثلا من فیزیک استاد فدایی فرد می بینم...بعضی ها کارزانیان میبینن....دوست خود من امثال کنکور داد رتبش 2001 شد اون رفیعی میدید....
نسبت به ویژگی های خودت باید بسنجی...من رفیعی نگاه میکردم خوابم گرفت! -
@mahsa1995 در فیزیک حمید فدایی فرد کلاس کنکور(1) (95-94) گفته است:
بنظرتون واسه فیزیک کدوم کلاسارو دانلود کنم؟ فیزیکم صفره
کدوم کلاسا کامل هر سه سال رو گفتن؟اگه صفری به نظر من اقای کازرانیان از همه بهتره.ولی برای بالا 60 اگه می خوای اقای فدایی فرد خوب است ولی خیلی سطح بالا درس میده.