موج الکترومغناطیسی
-
سلام
اون قسمت رو ببینید که متوجه شدیم n میشه 6دهم
یه مقدار بالا تر استاد 6 دهم رو نشون داده اول 5دهم یا همون یک دوم نوسان رو اومده پایین و بعدش 1 دهم برگشته
مشکل من دقیقا همون قسمت برگشتنش هست
چطور به سمت بالا برگشته ولی جهت فلش همچنان به سمت پایینه؟"همون فلش آبیه برای جهت میدان الکتریکیه"
@دوازدهم @ریاضیا @تجربیا -
Hg L 0
چون باید نمودارش رو بکشی از نیم تی تا ۰/۷۵ تی ( ۳ چارم تی ) جهتش به سمت پایین هست بعدش میره به سمت بالا مجدد ( ۰/۶ تی هم در این بازه هست ) -
سلام
یه مقدار بالا تر استاد 6 دهم رو نشون داده اول 5دهم یا همون یک دوم نوسان رو اومده پایین و بعدش 1 دهم برگشته
چطور به سمت بالا برگشته ولی جهت فلش همچنان به سمت پایینه؟"همون فلش آبیه برای جهت میدان الکتریکیه"
@دوازدهم @ریاضیا @تجربیا -
سلام
@دوازدهم @ریاضیا @تجربیاHg L 0
جهت حرکت نمودار رو با جهت خود میدان اشتباه نگیر جهت میدان میشه اون فلش هایی که گفتم رسم میکنیم
کاری به اینکه نمودار بالا میره یا پایین نداریم، صرفا اون فلش از اون نقطه از زمان میکشی تا نمودار برای اینکه تعیین کنی میدان چه جهتی است
حالا اون نقطه حرکت میکنه میخوره به محور T میره بعد جهت اون فلش ها عوض میشه
اینجا هم میدان ما داره به سمت صفر شدن حرکت میکنه
ولی هنوزم جهتش به سمت پایینه -
Aqua آها چون تو قسمت منفی قرار داره اون تیکه ی 1 دهم مربوط به 6 دهم به سمت پایین گرفته میشه
مثل شکلی که یه مقدار روش تغییرات ایجاد کردم:
اون سبزه میشه جهت E که به سمت پایینه درسته؟ -
Hg L 0
اره افرین . تو همیشه مکان یا بهتر بگیم مقدار میدان رو بر اساس زمان عین اون نمودار مشخص میکنی بعد یه فلش از محور ایکس ها میکشی سمتش ببینی کدوم طرفه
پایین یا بالا
یا حتی چپ و راست بعضی سوالا
حالا اینجا استاد تو اینو ذهنی رفته -
Hg L 0
اره افرین . تو همیشه مکان یا بهتر بگیم مقدار میدان رو بر اساس زمان عین اون نمودار مشخص میکنی بعد یه فلش از محور ایکس ها میکشی سمتش ببینی کدوم طرفه
پایین یا بالا
یا حتی چپ و راست بعضی سوالا
حالا اینجا استاد تو اینو ذهنی رفته -
Aqua خیلی ممنونم
فقط یه سوال دیگه
استاد گفتن کم شدن و بییشتر شدن مقدار رو هم میتونیم متوجه بشیم"چه برای E باشه چه برای B"
اینو من متوجه نشدم به چه شکل انجام باید بشه...Hg L 0
نمودار رو بکشی مشخص میشه دیگه برحسب زمان میتونی هر زمانی که دلت خواست تعیین کنی چجوریه میدان
و اینکه نکته ام بدون که نمودار E و B هم دوره یعنی T یکسان و همگام هستن یعنی مثلا یه جا مغناطیسی بیشینه بود الکتریکی هم بیشینه
یا یه جا الکتریکی نصف بود پس مغناطیسی هم نصفه -
Aqua آها چون تو قسمت منفی قرار داره اون تیکه ی 1 دهم مربوط به 6 دهم به سمت پایین گرفته میشه
مثل شکلی که یه مقدار روش تغییرات ایجاد کردم:
اون سبزه میشه جهت E که به سمت پایینه درسته؟ -
Hg L 0
نمودار رو بکشی مشخص میشه دیگه برحسب زمان میتونی هر زمانی که دلت خواست تعیین کنی چجوریه میدان
و اینکه نکته ام بدون که نمودار E و B هم دوره یعنی T یکسان و همگام هستن یعنی مثلا یه جا مغناطیسی بیشینه بود الکتریکی هم بیشینه
یا یه جا الکتریکی نصف بود پس مغناطیسی هم نصفه