گیاه
-
سلام. جمله ای که علامت گذاشتم، منظورش از دیواره سلولی بزرگتر دیواره سلولی مرحله ۳ هست یا ۲؟
دو تا سوال دیگه هم راجع به این تصویر داشتم. اون قسمتی که با فلش سبز علامت گذاشتم، داخل سلول یک ساختار دایره ای شکل دیده میشه. اون رشته های درهم پیچیده دنا هست یا هستک؟ پاسخنامه تست هم گفته بود که در این مرحله نسبت به مرحله قبل فشردگی ماده وراثتی تغییر میکنه. منظورش از تغییر، کاهش فشردگی هست، درسته؟ -
سلام. جمله ای که علامت گذاشتم، منظورش از دیواره سلولی بزرگتر دیواره سلولی مرحله ۳ هست یا ۲؟
دو تا سوال دیگه هم راجع به این تصویر داشتم. اون قسمتی که با فلش سبز علامت گذاشتم، داخل سلول یک ساختار دایره ای شکل دیده میشه. اون رشته های درهم پیچیده دنا هست یا هستک؟ پاسخنامه تست هم گفته بود که در این مرحله نسبت به مرحله قبل فشردگی ماده وراثتی تغییر میکنه. منظورش از تغییر، کاهش فشردگی هست، درسته؟سلام. جمله ای که علامت گذاشتم، منظورش از دیواره سلولی بزرگتر دیواره سلولی مرحله ۳ هست یا ۲؟
سلام
دیواره سلولی بزرگ؟! فکر کنم منظورت ریزکیسه بزرگتر باشه
که منظورش از ریزکیسه بزرگتر که به دیواره سلول مادر متصل میشه مرحله۳ هست
تو مرحله ۱و۲ ریز کیسه ها در کنار هم قرار میگیرن و به هم متصل میشن
در نهایت یه ریز کیسه واحد تشکیل میشهدو تا سوال دیگه هم راجع به این تصویر داشتم. اون قسمتی که با فلش سبز علامت گذاشتم، داخل سلول یک ساختار دایره ای شکل دیده میشه. اون رشته های درهم پیچیده دنا هست یا هستک؟
اونی که نشون دادی هسته ست که توش کروموزوم ها هستن
پاسخنامه تست هم گفته بود که در این مرحله نسبت به مرحله قبل فشردگی ماده وراثتی تغییر میکنه. منظورش از تغییر، کاهش فشردگی هست، درسته؟
بله
-
سلام
دیواره سلولی بزرگ؟! فکر کنم منظورت ریزکیسه بزرگتر باشه
که منظورش از ریزکیسه بزرگتر که به دیواره سلول مادر متصل میشه مرحله۳ هست
تو مرحله ۱و۲ ریز کیسه ها در کنار هم قرار میگیرن و به هم متصل میشن
در نهایت یه ریز کیسه واحد تشکیل میشهدو تا سوال دیگه هم راجع به این تصویر داشتم. اون قسمتی که با فلش سبز علامت گذاشتم، داخل سلول یک ساختار دایره ای شکل دیده میشه. اون رشته های درهم پیچیده دنا هست یا هستک؟
اونی که نشون دادی هسته ست که توش کروموزوم ها هستن
پاسخنامه تست هم گفته بود که در این مرحله نسبت به مرحله قبل فشردگی ماده وراثتی تغییر میکنه. منظورش از تغییر، کاهش فشردگی هست، درسته؟
بله
-
wandering ای واییییی فلش سبزه رو اشتباه کشیدم. اون که هسته هست و کاملا درسته منظور من اون ساختار دایرهای داخل هسته هست. نمیدونم میتونید پیداش کنید یا نه.