Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. چرا؟
برای امتحان فردا سلامت و بهداشت
A
بچه ها یکم استرس دارم همه چی تو ذهنم قاطی پاتی شده شما از معلماتون چیزی شندید ک مثلا توی امتحان باید جمله ها عین خود کتاب باشه؟ ب زبون یکم خودمونی تر و یا متن عین کتاب نباشه اما دقیقا همون منظور باشه کافیه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
سوال مشاوره ای
سلامت ایسکمی قلبی
Hg L 0H
سلام راستش گروه دیگه ای رو جز اینجا برای سوالات سلامتم نتونستم پیدا کنم میتونین بگین اگه تعریف ایسکمی رو بخوان از کجا تا کجا باید بنویسیم؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا
سوال مشاوره ای
هایپ و انرژی زا
Hg L 0H
سلام قهوه روی من جواب نمیده و بخوام بگم چطوری؟ اینطوری که امروز یه فنجون خوردم و بعدش خوابیدم اصلا انگار نه انگار"نیم ساعت گذشته بود و باید قهوه اثر میکرد اما نکرد" قرص کافئین خیلی خطریه تپش قلبم زیاد میشه نفس تنگی میگیرم اما هایپ و انرژی زا تا حالا امتحان نکردم چطوری بوده؟ کسی خورده؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
وای پی تی
Hg L 0H
سلام مشکلم شده این اپ چند پارت که باهاش میخونم با وجود پاز زدن مطالعه تو برنامه های انتخاب نشده که میرم منو میندازه بیرون:/ هیچ کاریم نمیتونم براش بکنم مجبور میشم گوشی رو ریستارت کنم راه حلی دارین؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
ذخیره سوابق تحصیلی
N
یه سوال داشتم اینکه آیا سوابق تحصیلی سال ۱۴۰۴ برای کنکور سال ۱۴۰۵ ذخیره میشوند؟ اگر بله چجوری میشه تراز دهی ؟یعنی ممکنه تراز کمتری نسبت به سال قبل بده؟ @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @کنکوری @مشاوره-تحصیلی
سوال مشاوره ای
کارت ورود به جلسه نهایی
wanderingW
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
زیست
E
سلام. از اونجایی که در امتحانات نهایی برای زیست نوشتن جزئی و کلمه به کلمه کتاب و به یاد آوردن دقیق مطالب اهمیت زیادی داره، حتما باید برای نهایی یک دور کتاب به صورت کامل خونده بشه و بعد بریم سراغ حل نمونه سوال یا میشه از همون اول فقط نمونه سوال حل کرد؟ @یازدهم @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
مامان حق با تو بود گوشی زندگی رو از من گرفت
آیس کارامل ماکیاتوآ
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
جزوه های الایی
0
چرا نمیتونم جزوه های الا رو دانلود و باز کنم!؟؟؟؟؟
سوال مشاوره ای
خستگی
msoq sharifM
دوستان من واقعا خسته شدم اونجوری که میخئام نبودم به نطرتون تا کنکور تیر که 59 روز مونذه میتونم قبول بشم ؟من در طول روز مدام فیلم درسی میبینم کلا عادتکردم نمیدونم چیکتر کنم حس یاد گرفتن بهم میده اما بعدش باید مرور کنم و وقتی برای تست زدن ندارم برای کنکور اردیبهشت هم همین شد چیکار کنم واقعااااا؟
سوال مشاوره ای
برنامه مطالعاتی
ا
سلام بچه ها کسی اینجا برنامه مطالعاتی شروع از تابستونو داره؟ من شروع از آبانم بعد الان نمیخوام کنکور بدم به دلایلی برا سال بعد میخوام بخونم ولی هر کار میکنم برنامه به شروع از تابستان برنمیگرده اگه کسی داره برنامه رو میشه برام بفرسته ممنون میشم
سوال مشاوره ای
مشاوره با متخصصان آلایی
Saki SakiS
سلام خدمت اساتید محترم من می‌خواهم برای سال ۱۴۰۵ بخونم و یک راهنمایی میخواهم که هم برای کنکور بخونم هم ترمیم معدل لطفا راهنمایی کنید چطوری میتونم هردو رو باهم خوب پیش ببرم؟
سوال مشاوره ای
مشاوره
BasilB
سلام ریحانه هستم دیپلم فنی حرفه ای دارم. هدفم اینه کنکور ریاضی شرکت کنم و واقعا نمیدونم از کجا شروع کنم آیا میتونم با فیلم دیدن یاد بگیرم یا اینکه باید برم کلاس؟
سوال مشاوره ای
ترمیم چجوریاست؟
wanderingW
سلام دوستان از شما کسی هست که سال های گذشته ترمیم کرده باشه؟ مراحلش چجوریه و اینکه از کدوم سایت میریم ثبت نام میکنیم؟ یا کلا از مدرسه است؟ چه برای ترمیم چه برای دیدن نتایج نهایی مای مدیو لازمه؟؟ فارغ‌التحصیلا چجوری وارد مای مدیو میشن؟ من با شماره پدرم رفتم وارد حسابشم شدم ولی وقتی رو اسم خودم تو قسمت فرزندان میزدم میگفت باید از درگاه دولت وارد شم! برای اینکار باید شماره به اسم خودم باشه؟ شما چجوری وارد شدین؟ ممنون میشم اگه میدونید راهنمایی کنید🩵 @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
سوال مشاوره ای
کارنامه ترم 2
آیس کارامل ماکیاتوآ
این تایپک جهت گذاشتن کارنامه ترم دوم هست و سوزاندن حسودان
سوال مشاوره ای
عنوان
مهدی سخاویم
سلام جزوه حسابان ۲ تدریس استاد ثابتی رو نمیتونیم دانلود کنیم؟
سوال مشاوره ای
خستگی بدن
آیس کارامل ماکیاتوآ
سلام دوستان من متوجه شدم چندساله تقریبا 3 الی 4 ساله که به شدتتتتتتتت خسته میشم خیلی زیاد میخوابم خیلیییییی زیاد مثلا ولم کنن 12 ساعت میخوابم میرم دانشگاه خسته میشم قبلا مدرسه میرفتم خسته میشدم حتی باشگاه که میرفتم خسته میشدم کلا اگه از خونه برم بیرون مثلا خرید یا حتی کافه رفتن بازم خسته میشم جوری که باید بخوابم اونم حداقل 3 ساعت واقعا داره اذیتم میکنه بنظرتون مشکل از چیه ؟ پارسال آزمایش خون میدم گفتن مشکلی نداری... از این همه خسته شدن خسته شدم
سوال مشاوره ای
دوپینگ403
Hg L 0H
سلام نظرتون در مورد سوالات زیست دوپینگ 403 چیه؟ من مرور مبحثی انجام میدم میخوام محور سوالات هم آزمونی باشه هم استاندارد و ایده ی نو ممنون میشم نظرتون رو بگین @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
لطفاااا اگه اطلاع دارید جواب بدید
F ArmanF
برای نهایی من پارسال تراز دوازدهمم یه ترازی گرفته امسالم تراز نهاییم همون میمونه؟ یا چون ضرایب درسا تغییر کرده ممکنه کم و زیاد بشه؟بعد الان میشه دروس دوازدهم رو تک درس ترمیم کرد؟
سوال مشاوره ای
اختلاف
Hg L 0H
سلام من دوازدهمیم و خب حس میکنم حدودا 2 ماهی میشه که شدیدا با مامانم به اختلاف خوردم بیشتر از دو ماهه ولی این 2 ماه خیلی شدید تر شده به هیچ عنوان نمیتونم صحبتی داشته باشم و دقیقا برای همین حفظ احترام هم هست که به اتاقم پناه میارم اما خیلی جالبه انتظار تحت هر شرایطی از من قبولی پزشکیه خودمم علاقم همین رشتس و واسش تا بتونم میجنگم ولی کسی بوده سال کنکور یه همچین چیزیو تجربه کنه؟ میتونید از حالتون بهم بگین؟ واقعا دوست دارم تنها باشم از همه لحاظ دوست ندارم چیزی بشنوم اما چیزی نگم و همه چیو بریزم تو خودم... @دانشجویان-پزشکی @دوازدهم
سوال مشاوره ای

چرا؟

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده سوال مشاوره ای
19 دیدگاه‌ها 5 کاربران 149 بازدیدها 4 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • Hg L 0H آفلاین
    Hg L 0H آفلاین
    Hg L 0
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Hg L 0 انجام شده

سلام
    من یه مدتیه خیلی روی نوع نوشتنم حساس شدم
    یه خط رو تصادفی کج بکشم تا درستش نکنم نمیتونم ازش بگذرم چون مثل مته ای میشه که داره مغزمو سوراخ میکنه
    اگه این فقط تو درس خوندن معمولی داخل خونه باشه کاملا واسم اوکیه
    اما چند وقتیه موقع آزمون زدنم حساس شدم=)))
    باعث میشه اعصابم سر جلسه خورد بشه و به تبعش تمرکزم کم میشه"مثلا تو ریاضی نمودارم رو یه مقدار کج بکشم باید درستش کنم حالا یا یکی دیگه بکشم یا اونو پاک کنم که اگه بخوام پاک کنم وقت گیره اگه یکی دیگه هم بکشم معمولا فضا کم میارم":/
    راهکاری دارین؟
    تجربه ی قبلی که بهتون کمک کرده باشه؟
    دوازدهم ریاضیا تجربیا دانشجویان-پزشکی دانشجویان-پیراپزشکی دانشجویان-مهندسی Michael Vey

برای خورشید پس از شبای طولانی...

AquaA Michael VeyM blossom.B 3 پاسخ آخرین پاسخ
    3
    • Hg L 0H Hg L 0

سلام
      یه خط رو تصادفی کج بکشم تا درستش نکنم نمیتونم ازش بگذرم چون مثل مته ای میشه که داره مغزمو سوراخ میکنه
      باعث میشه اعصابم سر جلسه خورد بشه و به تبعش تمرکزم کم میشه"مثلا تو ریاضی نمودارم رو یه مقدار کج بکشم باید درستش کنم حالا یا یکی دیگه بکشم یا اونو پاک کنم که اگه بخوام پاک کنم وقت گیره اگه یکی دیگه هم بکشم معمولا فضا کم میارم":/
      راهکاری دارین؟
      دوازدهم ریاضیا تجربیا دانشجویان-پزشکی دانشجویان-پیراپزشکی دانشجویان-مهندسی Michael Vey

AquaA آفلاین
      AquaA آفلاین
      Aqua
      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Aqua انجام شده

Hg L 0 سلام
      چرک نویستو کوچیک کن موقع تست زدن بزار عاادت کنی به فضاش
      خیلیم توجه نکن به این احساسات یه مدت بگذره از ذهنت میوفته . منم موقع نوشتن متنی اینجوری بودم خیلی گیر میدادم اوایل به جزئیات یه مدت توجه نکردم از ذهنم افتاد. الان خیلیم بد خط شدم کج و کوله مینویسم مهمم نیست دیگه

Hg L 0H 1 پاسخ آخرین پاسخ
      1
      • AquaA Aqua

Hg L 0 سلام
        چرک نویستو کوچیک کن موقع تست زدن بزار عاادت کنی به فضاش
        خیلیم توجه نکن به این احساسات یه مدت بگذره از ذهنت میوفته . منم موقع نوشتن متنی اینجوری بودم خیلی گیر میدادم اوایل به جزئیات یه مدت توجه نکردم از ذهنم افتاد. الان خیلیم بد خط شدم کج و کوله مینویسم مهمم نیست دیگه

Hg L 0H آفلاین
        Hg L 0H آفلاین
        Hg L 0
        نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

Aqua چرک نویستم کوچیکه و حتی داخلش شلوغ و قاطی مینویسم همه چیو یعنی یه طوری که راحت باشم
        گیرم واقعا فقط روی خط کشیدنه
        کج بشه واقعا اعصابم خط خطی میشه یعنی اگه از دیدم خارج بشه اوکیم اما فکر کنین مثلا اگر اومدم سوال پایینی اما داخل سوال بالا خطه کجه و چشم من میتونه متوجه این کج بودنه بشه عصبی میشم:/
        پارسالم اینطوری بودم ولی بیشتر به وسایلی که روی میز بودن باید همشون تو یه راستا قرار میگرفتن:/

AquaA 1 پاسخ آخرین پاسخ
        1
        • Hg L 0H Hg L 0

سلام
          راهکاری دارین؟

Michael VeyM آفلاین
          Michael VeyM آفلاین
          Michael Vey

Hg L 0 هاعی
          والا درگیری عجیبیه من ایده ای ندارم😂
          اها اها
          کلی خط کج برا خودت بکش تا عادت کنی بهشون و اعصابت خورد نشه😐😂

ناتینگ برای گفتن

1
          • Hg L 0H Hg L 0

Aqua چرک نویستم کوچیکه و حتی داخلش شلوغ و قاطی مینویسم همه چیو یعنی یه طوری که راحت باشم
            گیرم واقعا فقط روی خط کشیدنه
            کج بشه واقعا اعصابم خط خطی میشه یعنی اگه از دیدم خارج بشه اوکیم اما فکر کنین مثلا اگر اومدم سوال پایینی اما داخل سوال بالا خطه کجه و چشم من میتونه متوجه این کج بودنه بشه عصبی میشم:/
            پارسالم اینطوری بودم ولی بیشتر به وسایلی که روی میز بودن باید همشون تو یه راستا قرار میگرفتن:/

AquaA آفلاین
            AquaA آفلاین
            Aqua
            نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Aqua انجام شده

Hg L 0 من واقعیت راه حلی به ذهنم نرسید
            به چت جی بی تی گفتم، گفت مثل اینکه ocd هست
            یه سری راه حل داد
            1000008681.jpg 1000008682.jpg 1000008683.jpg 1000008684.jpg 1000008685.jpg 1000008686.jpg 1000008687.jpg 1000008688.jpg 1000008689.jpg

Michael VeyM Hg L 0H 2 پاسخ آخرین پاسخ
            3
            • AquaA Aqua

یه سری راه حل داد
              1000008681.jpg 1000008682.jpg 1000008683.jpg 1000008684.jpg 1000008685.jpg 1000008686.jpg 1000008687.jpg 1000008688.jpg 1000008689.jpg

Michael VeyM آفلاین
              Michael VeyM آفلاین
              Michael Vey

Aqua دیدی چقدر زرنگم راهکار اولشو خودم گفته بودم😌

ناتینگ برای گفتن

AquaA 1 پاسخ آخرین پاسخ
              2
              • Michael VeyM Michael Vey

Aqua دیدی چقدر زرنگم راهکار اولشو خودم گفته بودم😌

AquaA آفلاین
                AquaA آفلاین
                Aqua

Michael Vey 😂😂😂آفرین خانوم دکتر

Michael VeyM 1 پاسخ آخرین پاسخ
                2
                • AquaA Aqua

Michael Vey 😂😂😂آفرین خانوم دکتر

Michael VeyM آفلاین
                  Michael VeyM آفلاین
                  Michael Vey

Aqua قربان شما مهندس🤝🏻

ناتینگ برای گفتن

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  2
                  • Michael VeyM Michael Vey

Hg L 0 هاعی
                    والا درگیری عجیبیه من ایده ای ندارم😂
                    اها اها
                    کلی خط کج برا خودت بکش تا عادت کنی بهشون و اعصابت خورد نشه😐😂

Hg L 0H آفلاین
                    Hg L 0H آفلاین
                    Hg L 0

Michael Vey اینو حتما انجام میدم مرسی✨

1 پاسخ آخرین پاسخ
                    1
                    • AquaA Aqua

یه سری راه حل داد

Hg L 0H آفلاین
                      Hg L 0H آفلاین
                      Hg L 0

Aqua خیلی ممنون✨

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      1
                      • Hg L 0H Hg L 0

سلام
                        راهکاری دارین؟

blossom.B آفلاین
                        blossom.B آفلاین
                        blossom.
                        نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط blossom. انجام شده

Hg L 0 علیک سلام.
                        منم همینطورم.
                        خودمم گاهی باورم نمی‌شه چرا انقدر افکارم چرت و غیرمنطقیه.
                        اینی که تو گفتی روی یدونه خط کج هم حساسی رو منم دارم. حتی اگه اون خط رو نادیده بگیرم و امتحانم رو همونطور تحویل بدم بدون درست کردن اون خط، و بعد نمره‌ی امتحانم زیاد خوب نشه، می‌گم تقصیر اون یدونه خط بود!( من نمی‌گما. ناخودآگاهم می‌گه)
                        مثلا می‌خوام درس بخونم. می‌بینم یه لکه روی پنجره‌ی اتاقمه. تا پاکش نکنم نمی‌تونم درس بخونم و همش فکرم پیش اون لکه‌س. میبینم روی زمین آشغال ریخته، باید جارو کنم تا بتونم درسمو بخونم و تمرکزمو جمع کنم. یا می‌رم از اتاق بغلی یه چیزی بردارم و توی راه برگشتم اگر بالشتا و یا فرش یه ذره کج شدن توی ذهنم اینطوری میشم که : اول برو درستشون کن بعد برگرد اتاقت. اگر بدون درست کردن برگردم اتاقم فکرم پیش اونا می‌مونه.یا می‌خوام برم یه جایی، تا نرم و تموم کارهام رو تموم نکنم نمی‌تونم سراغ درس خوندن یا کار دیگه‌ای برم.
                        یا وقتی می‌خوام امتحان بدم خیلی حساسم که جوراب چی بپوشم و لباسی که زیر یونیفرمم می‌پوشم چطور باشه و حتی موهامو ببافم یا دم اسبی ببندم. یا روی کدوم صندلی بشینم. انقدر مغزم درگیر این جزئیات می‌شه که کلافم می‌کنه.
                        خودمم می‌دونم یه لباس تاثیری توی نتیجه امتحان یا خوب و بد بودن روزم نداره، ولی مغزم و فکرم دست برنمی‌داره و حتی بعضی وقتا درست هم از آب درمیاد. مثلا روز هایی که لباس زرشکیمو که دوست ندارم پوشیدم می‌ترسم که اتفاقای بدی برام بیفته و حتی گاهی میفته و وقتایی که لباس نارنجیمو پوشیدم اتفاقای خوب.ولی باز هم می‌دونم این فکر منه که اتفاقاتو اینجور نشونم می‌ده. اما نمی‌تونم مغزمو ازش منحرف کنم. حتی اگر این افکار رو سرکوب کنم بدتر و شدیدتر از قبل سراغم میاد.
                        حتی روی ساعت هم حساسم. اگر گفتم ساعت 4 باید بیدار شم و درس بخونم ولی خواب موندم و ساعت 7 بیدار شدم، دیگه تا آخر روز نمی‌تونم اون درسمو بخونم و موکولش می‌کنم به ساعت 4 روز بعد. یعنی دست خودم نیست و نمی‌تونم فکرمو دور کنم از این چرندیات و در نهایت تمرکزم هم از دست می‌ره. و در کنار اون زمان و فرصت هام رو هم از دست می‌دم
                        حتی وقتی می‌خوام یه چیزی رو دور بندازم ، مثل نایلون یا حتی دستمال کاغذی که هنوز کاملا کثیف نشده، مغزم می‌گه به کارم میاد و نباید دور بندازم‌ اگر دورشون بندازم حس عذاب وجدان می‌گیرم. توی کمدم یه عالمه نایلون جمع شده بود که آخرسر موقع خونه تکونی دادمشون به مامانم. یا یه عالمه لباس کهنه یا غیرضروری که نمی‌تونستم دورشون بندازم.
                        حتی توی بغل کردن یه نوزاد هم استرس می‌گیرم، نکنه اینطوری بگیرمش به سرش ضربه بخوره، نکنه از دستم بیفته، نکنه به کمرش آسیب بزنم و... من خیلی نی‌نی ها رو دوست دارم. ولی تازگی ها چنین افکاری باعث میشه نی‌نی جدیدمونو نتونم بغل کنم حتی یه روز که بهش فکر می‌کردم تصویر افتادنش از دستم یهو توی ذهنم اومد و اون لحظه از خودم قول گرفتم دیگه بغل نگیرمش.
                        همونطور که یکی از دوستان گفتن این می‌تونه وسواس فکری عملی یا OCD باشه. توی سریال دوز روزانه آفتاب هم یه شخصیت مبتلا به ocd بود که همش انگشتاشو میشکوند و نمیتونست فکرشو از این کار دور کنه. باید هی شکوندن انگشتشو تکرار می‌کرد تا اضطرابش از بین میرفت و اگر این کار رو انجام نمی‌داد استرس می‌گرفت.

3
                        • blossom.B blossom.

Hg L 0 علیک سلام.
                          منم همینطورم.
                          خودمم گاهی باورم نمی‌شه چرا انقدر افکارم چرت و غیرمنطقیه.
                          اینی که تو گفتی روی یدونه خط کج هم حساسی رو منم دارم. حتی اگه اون خط رو نادیده بگیرم و امتحانم رو همونطور تحویل بدم بدون درست کردن اون خط، و بعد نمره‌ی امتحانم زیاد خوب نشه، می‌گم تقصیر اون یدونه خط بود!( من نمی‌گما. ناخودآگاهم می‌گه)
                          مثلا می‌خوام درس بخونم. می‌بینم یه لکه روی پنجره‌ی اتاقمه. تا پاکش نکنم نمی‌تونم درس بخونم و همش فکرم پیش اون لکه‌س. میبینم روی زمین آشغال ریخته، باید جارو کنم تا بتونم درسمو بخونم و تمرکزمو جمع کنم. یا می‌رم از اتاق بغلی یه چیزی بردارم و توی راه برگشتم اگر بالشتا و یا فرش یه ذره کج شدن توی ذهنم اینطوری میشم که : اول برو درستشون کن بعد برگرد اتاقت. اگر بدون درست کردن برگردم اتاقم فکرم پیش اونا می‌مونه.یا می‌خوام برم یه جایی، تا نرم و تموم کارهام رو تموم نکنم نمی‌تونم سراغ درس خوندن یا کار دیگه‌ای برم.
                          یا وقتی می‌خوام امتحان بدم خیلی حساسم که جوراب چی بپوشم و لباسی که زیر یونیفرمم می‌پوشم چطور باشه و حتی موهامو ببافم یا دم اسبی ببندم. یا روی کدوم صندلی بشینم. انقدر مغزم درگیر این جزئیات می‌شه که کلافم می‌کنه.
                          خودمم می‌دونم یه لباس تاثیری توی نتیجه امتحان یا خوب و بد بودن روزم نداره، ولی مغزم و فکرم دست برنمی‌داره و حتی بعضی وقتا درست هم از آب درمیاد. مثلا روز هایی که لباس زرشکیمو که دوست ندارم پوشیدم می‌ترسم که اتفاقای بدی برام بیفته و حتی گاهی میفته و وقتایی که لباس نارنجیمو پوشیدم اتفاقای خوب.ولی باز هم می‌دونم این فکر منه که اتفاقاتو اینجور نشونم می‌ده. اما نمی‌تونم مغزمو ازش منحرف کنم. حتی اگر این افکار رو سرکوب کنم بدتر و شدیدتر از قبل سراغم میاد.
                          حتی روی ساعت هم حساسم. اگر گفتم ساعت 4 باید بیدار شم و درس بخونم ولی خواب موندم و ساعت 7 بیدار شدم، دیگه تا آخر روز نمی‌تونم اون درسمو بخونم و موکولش می‌کنم به ساعت 4 روز بعد. یعنی دست خودم نیست و نمی‌تونم فکرمو دور کنم از این چرندیات و در نهایت تمرکزم هم از دست می‌ره. و در کنار اون زمان و فرصت هام رو هم از دست می‌دم
                          حتی وقتی می‌خوام یه چیزی رو دور بندازم ، مثل نایلون یا حتی دستمال کاغذی که هنوز کاملا کثیف نشده، مغزم می‌گه به کارم میاد و نباید دور بندازم‌ اگر دورشون بندازم حس عذاب وجدان می‌گیرم. توی کمدم یه عالمه نایلون جمع شده بود که آخرسر موقع خونه تکونی دادمشون به مامانم. یا یه عالمه لباس کهنه یا غیرضروری که نمی‌تونستم دورشون بندازم.
                          حتی توی بغل کردن یه نوزاد هم استرس می‌گیرم، نکنه اینطوری بگیرمش به سرش ضربه بخوره، نکنه از دستم بیفته، نکنه به کمرش آسیب بزنم و... من خیلی نی‌نی ها رو دوست دارم. ولی تازگی ها چنین افکاری باعث میشه نی‌نی جدیدمونو نتونم بغل کنم حتی یه روز که بهش فکر می‌کردم تصویر افتادنش از دستم یهو توی ذهنم اومد و اون لحظه از خودم قول گرفتم دیگه بغل نگیرمش.
                          همونطور که یکی از دوستان گفتن این می‌تونه وسواس فکری عملی یا OCD باشه. توی سریال دوز روزانه آفتاب هم یه شخصیت مبتلا به ocd بود که همش انگشتاشو میشکوند و نمیتونست فکرشو از این کار دور کنه. باید هی شکوندن انگشتشو تکرار می‌کرد تا اضطرابش از بین میرفت و اگر این کار رو انجام نمی‌داد استرس می‌گرفت.

Hg L 0H آفلاین
                          Hg L 0H آفلاین
                          Hg L 0
                          نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Hg L 0 انجام شده

blossom.. کاملا متوجه بعضی از احساساتتون شدم
                          از من خیلی ضعیفه
                          قبلا روی میزی که کتابا تو یه راستا نبودن و یکی بیرون زدگی داشت اذیت مشیدم
                          یا اتاق نامرتب خیلی رو مخم میرفت
                          ولی خب نمیدونم چی شد که فکر میزه کلا از سرم افتاد
                          من چون کنکوریم فکر میکنم اولیتم عوض شده سر همین یه جوری از سرم افتاده که اصلا نفهمیدم
                          در مورد اتاق نامرتبم چون وقت نمیشه اونم برام عادی شده فقط وقتی میخوام رو زمین درس بخونم جلوم باید هیچ شلوغی وجود نداشته باشه"مثلا همه کتابا رو میدم پشت سرم یا یه جوری از دیدم خارجشون میکنم ولی اتاق همچنان نا مرتبی خودشو داره"
                          امیدوارم مشکلتون هر چه زود تر با تمرینای مختلف حل بشه و بتونین راحت تر زمانتون رو بگذرونین✨
                          و البته ممنونم که وقت گذاشتین و نوشتین🌻
                          و راستی بیاید بهش دیگه نگید مزخرف
                          این که اینقدر توجه داشته باشید که به عضو جدید خانواده آسیب نزنین"میدونم بزرگین و احتمالش کمه" اما بازم خیلی به نظرم ارزشمنده که اینقدر براتون دوست داشتنی و مهمه
                          فقط سعی کنین به مرور از این افکار آسوده و آسوده تر بشین

blossom.B 1 پاسخ آخرین پاسخ
                          1
                          • Hg L 0H Hg L 0

blossom.. کاملا متوجه بعضی از احساساتتون شدم
                            از من خیلی ضعیفه
                            قبلا روی میزی که کتابا تو یه راستا نبودن و یکی بیرون زدگی داشت اذیت مشیدم
                            یا اتاق نامرتب خیلی رو مخم میرفت
                            ولی خب نمیدونم چی شد که فکر میزه کلا از سرم افتاد
                            من چون کنکوریم فکر میکنم اولیتم عوض شده سر همین یه جوری از سرم افتاده که اصلا نفهمیدم
                            در مورد اتاق نامرتبم چون وقت نمیشه اونم برام عادی شده فقط وقتی میخوام رو زمین درس بخونم جلوم باید هیچ شلوغی وجود نداشته باشه"مثلا همه کتابا رو میدم پشت سرم یا یه جوری از دیدم خارجشون میکنم ولی اتاق همچنان نا مرتبی خودشو داره"
                            امیدوارم مشکلتون هر چه زود تر با تمرینای مختلف حل بشه و بتونین راحت تر زمانتون رو بگذرونین✨
                            و البته ممنونم که وقت گذاشتین و نوشتین🌻
                            و راستی بیاید بهش دیگه نگید مزخرف
                            این که اینقدر توجه داشته باشید که به عضو جدید خانواده آسیب نزنین"میدونم بزرگین و احتمالش کمه" اما بازم خیلی به نظرم ارزشمنده که اینقدر براتون دوست داشتنی و مهمه
                            فقط سعی کنین به مرور از این افکار آسوده و آسوده تر بشین

blossom.B آفلاین
                            blossom.B آفلاین
                            blossom.

Hg L 0
                            منم سال بعد کنکور دارم.😣
                            با این تاثیر نهایی ها میشه گفت ۲ ماه بعد هم یه بخش کنکورو قراره بدم.
                            به نظرم تنها راه حل این افکار در جهت عکس عمل کردنه؛ذهنم میگه خطو درست کن ولی من از لجم درست نمی‌کنم.
                            یا همونطور که خودتون گفتین انقدر سرمون شلوغ بشه که فرصت نکنیم به جزئیات توجه کنیم

1
                            • blossom.B blossom.

Hg L 0
                              منم سال بعد کنکور دارم.😣
                              با این تاثیر نهایی ها میشه گفت ۲ ماه بعد هم یه بخش کنکورو قراره بدم.
                              به نظرم تنها راه حل این افکار در جهت عکس عمل کردنه؛ذهنم میگه خطو درست کن ولی من از لجم درست نمی‌کنم.
                              یا همونطور که خودتون گفتین انقدر سرمون شلوغ بشه که فرصت نکنیم به جزئیات توجه کنیم

Hg L 0H آفلاین
                              Hg L 0H آفلاین
                              Hg L 0

blossom.. من نمیدونم اینو بگم یا نه
                              ولی میگم امیدوارم ناراحت نشین"چون خب بعضی افراد خوششون نمیاد شما رو نمیدونم" ولی اگه پیش روان شناس نرفتین به نظرم برین خیلی میتونن تسریع کنن روند بهبودیتون رو چون روش زیاد میگن البته هزینش به شکل خیلی مسخره ای زیاده"خودِ هزینش به تنهایی افسردگی میاره💔 😂" ولی یه مقدار حس بهتر ایجاد میکنه و شاید با تمرین روش های اولیه ای که بهتون بدن بتونین کلی حال خودتونو خوب کنین
                              درسته اولویت ها خیلی چیزا رو تغییر میدن
                              با آروزی موفقیت خیلی زیاد✨

blossom.B 1 پاسخ آخرین پاسخ
                              2
                              • Hg L 0H Hg L 0

blossom.. من نمیدونم اینو بگم یا نه
                                ولی میگم امیدوارم ناراحت نشین"چون خب بعضی افراد خوششون نمیاد شما رو نمیدونم" ولی اگه پیش روان شناس نرفتین به نظرم برین خیلی میتونن تسریع کنن روند بهبودیتون رو چون روش زیاد میگن البته هزینش به شکل خیلی مسخره ای زیاده"خودِ هزینش به تنهایی افسردگی میاره💔 😂" ولی یه مقدار حس بهتر ایجاد میکنه و شاید با تمرین روش های اولیه ای که بهتون بدن بتونین کلی حال خودتونو خوب کنین
                                درسته اولویت ها خیلی چیزا رو تغییر میدن
                                با آروزی موفقیت خیلی زیاد✨

blossom.B آفلاین
                                blossom.B آفلاین
                                blossom.

Hg L 0 چرا خوشم نیاد؟
                                اتفاقا آره میتونه کمک کننده باشه. مشکل من در حدی نیست که نیاز به روانشناس داشته باشه. قبلا برای یک سری مسائل رفته بودم ولی خود دکتر گفت مشکلی ندارم و دارم خودمو لوس می‌کنم(😒 دکتر روانشناس بهم ضربه روحی وارد کرد)
                                تو این بازه‌ی زمانی هم به خاطر فشار و استرس و به هم ریختگی ذهنی دچار وسواس فکری شدم به نظرم. ان شاءالله این دوره رو رد کنم خود به خود حل می‌شه
                                وسواس تمیزی ندارم بیشتر وسواس فرار کردن از درس دارم باعث می‌شه خودمو بیشتر مشغول جزئیات کنم🤣

1
                                • blossom.B blossom.

Hg L 0 چرا خوشم نیاد؟
                                  اتفاقا آره میتونه کمک کننده باشه. مشکل من در حدی نیست که نیاز به روانشناس داشته باشه. قبلا برای یک سری مسائل رفته بودم ولی خود دکتر گفت مشکلی ندارم و دارم خودمو لوس می‌کنم(😒 دکتر روانشناس بهم ضربه روحی وارد کرد)
                                  تو این بازه‌ی زمانی هم به خاطر فشار و استرس و به هم ریختگی ذهنی دچار وسواس فکری شدم به نظرم. ان شاءالله این دوره رو رد کنم خود به خود حل می‌شه
                                  وسواس تمیزی ندارم بیشتر وسواس فرار کردن از درس دارم باعث می‌شه خودمو بیشتر مشغول جزئیات کنم🤣

Hg L 0H آفلاین
                                  Hg L 0H آفلاین
                                  Hg L 0

blossom.. در چرا؟ گفته است:

Hg L 0 چرا خوشم نیاد؟

نمیدونم یه سریا دوست ندارن کسی اینطوری بهشون توصیه کنه🤷🏻♀

بدم میاد اینطوری حرف میزنن🙄

میفهمم😄
                                  انشالله زودی حل بشه

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  1
                                  • mahdi.ekM آفلاین
                                    mahdi.ekM آفلاین
                                    mahdi.ek

در مورد فضا دفترچه بگم که
                                    دفترچه کنکور خیلی هم جا برای محاسبات نداره برای این کارا
                                    حتی سوالای ۵۰-۵۰ که تا نصفه حل میشن و تستی ازشون زده نمیشه رو برای این میگن بذار آخر کار که جا کم بیاری برای تستایی که بلدی
                                    من خودم بخاطر این موضوع ضربه خوردم که دفترچه ام جای محاسبات نداشت...
                                    اینم وسواسه ، اگه بتونی به اظطراب خودت مسلط بشی وسواس هم مهار می‌کنی چون وقتی به یه رفتار یا فکر وسواسی جواب رد میدی اظطراب میگیرتت و اگه بتونی بهش مسلط باشی میتونی به مرور وسواسو از بین ببری ، اگرم وسواس شدید باشه چیزی نیست که ما بتونیم کمک کنیم
                                    باید بری پیش مشاور متخصص

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    1
                                    • mahdi.ekM آفلاین
                                      mahdi.ekM آفلاین
                                      mahdi.ek

راجب وسواس
                                      اینکه فردیه یا ژنتیکی
                                      یا کلا داخل بعد های دیگه زندگی هم هست یا نه
                                      خیلی اهمیت داره
                                      مشاور برای کمک کردن داخل این مواقع است که
                                      نمیشه مهار کرد وسواس رو

ولی بطور کلی کسایی که بتونن اضطراب خودشونو کنترل کنن
                                      وسواس هم میتونن مهار کنن

1
                                      • mahdi.ekM mahdi.ek

راجب وسواس
                                        اینکه فردیه یا ژنتیکی
                                        یا کلا داخل بعد های دیگه زندگی هم هست یا نه
                                        خیلی اهمیت داره
                                        مشاور برای کمک کردن داخل این مواقع است که
                                        نمیشه مهار کرد وسواس رو

ولی بطور کلی کسایی که بتونن اضطراب خودشونو کنترل کنن
                                        وسواس هم میتونن مهار کنن

Hg L 0H آفلاین
                                        Hg L 0H آفلاین
                                        Hg L 0

@Pr.Gh.ir خیلی ممنونم

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        1
                                        پاسخ
                                        • پاسخ به عنوان موضوع
                                        وارد شوید تا پست بفرستید
                                        • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                        • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                        • بیشترین رای ها

• درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                        • اولین پست
                                          آخرین پست
                                        0
                                        • دسته‌بندی‌ها
                                        • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                        • جدیدترین پست ها
                                        • برچسب‌ها
                                        • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                        • دوره‌های آلاء
                                        • گروه‌ها
                                        • راهنمای آلاخونه
                                          • معرفی آلاخونه