زیست
-
سلام. در حین حرکت اسپرماتید به وسط لوله زامه ساز تمایز رخ میده؟ وسط؟؟؟ طبق شکل کتاب حین حرکتش از وسط به سطح داخلی لوله این اتفاق میوفته
اینم شکلش.
این کتاب خیلی سبز دیگه داره اذیت میکنه هااا. بالاخره چی شد؟ اسپرماتید هسته اش درشت نیست که بعد خودش اومده چند خط پایین تر حرف خودشو نقض کرده -
سلام. در حین حرکت اسپرماتید به وسط لوله زامه ساز تمایز رخ میده؟ وسط؟؟؟ طبق شکل کتاب حین حرکتش از وسط به سطح داخلی لوله این اتفاق میوفته
اینم شکلش.
این کتاب خیلی سبز دیگه داره اذیت میکنه هااا. بالاخره چی شد؟ اسپرماتید هسته اش درشت نیست که بعد خودش اومده چند خط پایین تر حرف خودشو نقض کردهدر حین حرکت اسپرماتید به وسط لوله زامه ساز تمایز رخ میده؟
درسته و دقیقااا جمله کتابه
صفحه دوم گفتار۱ اولِ پاراگرافِ اخر اینو گفتهطبق شکل کتاب حین حرکتش از وسط به سطح داخلی لوله این اتفاق میوفته
نه دیگه نشد
از دیواره لوله اسپرم ساز قسمت های نزدیک به سطح درونی لوله تمایز شروع میشه و به سمت وسط لوله هستدقت کن ما داریم درمورد یه لوله حرف میزنیم که شکل کتاب یه قاچ از دیواره اون هست
اون جایی که تو میگی دیواره سلوله نه وسطش -
در حین حرکت اسپرماتید به وسط لوله زامه ساز تمایز رخ میده؟
صفحه دوم گفتار۱ اولِ پاراگرافِ اخر اینو گفتهطبق شکل کتاب حین حرکتش از وسط به سطح داخلی لوله این اتفاق میوفته
نه دیگه نشد
از دیواره لوله اسپرم ساز قسمت های نزدیک به سطح درونی لوله تمایز شروع میشه و به سمت وسط لوله هستدقت کن ما داریم درمورد یه لوله حرف میزنیم که شکل کتاب یه قاچ از دیواره اون هست
در حین حرکت اسپرماتید به وسط لوله زامه ساز تمایز رخ میده؟
نه دیگه نشد
S.a.b.a
ببین اینی که کشیدم یه برش عرضی از لوله اسپرم سازه
اون قسمتی که با رنگ صورتی مشخص کردم دیواره لوله رو نشون میده
و فلش سبز رنگ مجرای لوله اسپرم ساز رو
اون بخشی هم که با رنگ زرد کشیدم همون شکل کتابه
فلش ابی جهت فرایند تبدیل اسپرماتید به اسپرم رو نشون میده؛ که میبینیم تمایز اسپرم به سمت مجرای لوله اسپرم ساز هست ..از دیوارش شروع میشه به سمت مجرا
اگه بازم ایراد داری حتما بگو -
S.a.b.a
ببین اینی که کشیدم یه برش عرضی از لوله اسپرم سازه
اون قسمتی که با رنگ صورتی مشخص کردم دیواره لوله رو نشون میده
و فلش سبز رنگ مجرای لوله اسپرم ساز رو
اون بخشی هم که با رنگ زرد کشیدم همون شکل کتابه
فلش ابی جهت فرایند تبدیل اسپرماتید به اسپرم رو نشون میده؛ که میبینیم تمایز اسپرم به سمت مجرای لوله اسپرم ساز هست ..از دیوارش شروع میشه به سمت مجرا
اگه بازم ایراد داری حتما بگو -
wandering اهااااانننننن
الان متوجه شدم. یعنی طبق اون شکل کتاب که دیواره لوله اسپرم ساز رو نشون میده، جهت اسپرم زایی میشه از سمت اون دیواره که ضخامت بیشتری داره به وسط دیواره که همون مجرا و قسمت خالی دیواره هست. -
wandering ممنونم
ببخشید من توی همین تاپیک یک سوال دیگه هم پرسیدم(آخرین سوال) اگر اطلاعی دارید ممنون میشم کمک کنید. -
wandering ممنونم
ببخشید من توی همین تاپیک یک سوال دیگه هم پرسیدم(آخرین سوال) اگر اطلاعی دارید ممنون میشم کمک کنید. -
S.a.b.a خواهش میکنم✿
درمورد اون سوال فکر میکنم اشتباهه
کادر ابی درست گفته
درشت و بزرگ یه معنی رو میده دیگه!؟
هسته اسپرماتید هم که کوچیک ترینه توی دیواره -
S.a.b.a خواهش میکنم✿
درمورد اون سوال فکر میکنم اشتباهه
کادر ابی درست گفته
درشت و بزرگ یه معنی رو میده دیگه!؟
هسته اسپرماتید هم که کوچیک ترینه توی دیواره -
wandering بله من هم فکر میکنم اشتباه کرده.
این درسته که بگیم یاخته های اسپرماتوگونی و اسپرماتید بیشترین مسافت رو در عرض دیواره لوله طی میکنن؟ -
wandering
این قسمت هایی که کشیدم میزان مسافتی که اسپرماتوگونی (رنگ قرمز) و اسپرماتید (رنگ آبی) از دیواره لوله اسپرم ساز اشغال میکنه رو نشون میده.
سوالم اینه که میتونیم بگیم این دو یاخته بیشترین مسافت رو در عرض دیواره لوله طی میکنن؟
راستش این نکته یک تست بود که گفته بود یاخته های اسپرماتید بیشترین مسافت رو در عرض دیواره طی میکنن ولی الان که نگاه میکنم به نظر میاد این مورد درباره اسپرماتوگونی هم صدق میکنه. -
wandering
این قسمت هایی که کشیدم میزان مسافتی که اسپرماتوگونی (رنگ قرمز) و اسپرماتید (رنگ آبی) از دیواره لوله اسپرم ساز اشغال میکنه رو نشون میده.
سوالم اینه که میتونیم بگیم این دو یاخته بیشترین مسافت رو در عرض دیواره لوله طی میکنن؟
راستش این نکته یک تست بود که گفته بود یاخته های اسپرماتید بیشترین مسافت رو در عرض دیواره طی میکنن ولی الان که نگاه میکنم به نظر میاد این مورد درباره اسپرماتوگونی هم صدق میکنه.S.a.b.a
نمیدونم ندیده بودم همچنین نکته ای رو
چون توی تست دیدی اونو گفته یه گوشه ذهنت باشه که این بیشترین مسافته، برای اسپرماتیده (یجورایی برای اسپرماتید بیشتر از اسپرماتوگونیه فکر کنممن تو شکل اینجوری میبینم)
زیاد درگیرش نشو مهم نی زیاد
البته این نظر منه -
S.a.b.a
نمیدونم ندیده بودم همچنین نکته ای رو
چون توی تست دیدی اونو گفته یه گوشه ذهنت باشه که این بیشترین مسافته، برای اسپرماتیده (یجورایی برای اسپرماتید بیشتر از اسپرماتوگونیه فکر کنممن تو شکل اینجوری میبینم)
زیاد درگیرش نشو مهم نی زیاد
البته این نظر منه -
wandering من هم فکر نمیکنم اونقدر اهمیت داشته باشه و احتمالا کنج ذهنم خاک میخوره.
ممنونم ازتون🪻