سوال از متن کتاب
-
سلام
با توجه به جمله ی زیر که داخل گفتار 1 فصل 8 اومده میشه نتیجه گرفت در همه ی یاخته های مغز ژن B موش فعال نمیشه؟
موش مادر ابتدا نوزادان را وارسی میکند و اطلاعاتی از راه حواس به مغز آن ارسال می شود؛ در نتیجه ژنB در یاخته هایی در مغز موش مادر فعال می شود.Hg L 0 سلام
سوالو دقیق متوجه نشدم
اول پرسیدین همه یاختههای مغز ژن B فعال نمیشه؟ بعد آخر پاراگراف بعدی گفتین ژن B تو یاختههایی از مغز فعال میشه
خب این دوتا که همدیگه رو نقض میکنن...
اون نتیجه رو از کجا گرفتین پس؟ -
سلام
با توجه به جمله ی زیر که داخل گفتار 1 فصل 8 اومده میشه نتیجه گرفت در همه ی یاخته های مغز ژن B موش فعال نمیشه؟
موش مادر ابتدا نوزادان را وارسی میکند و اطلاعاتی از راه حواس به مغز آن ارسال می شود؛ در نتیجه ژنB در یاخته هایی در مغز موش مادر فعال می شود.Hg L 0 در سوال از متن کتاب گفته است:
موش مادر ابتدا نوزادان را وارسی میکند و اطلاعاتی از راه حواس به مغز آن ارسال می شود؛ در نتیجه ژنB در یاخته هایی در مغز موش مادر فعال می شود.
منظور کتاب این بوده که تو یاخته هایی از مغز که ژن بی وجود داره اون ژن فعال میشه.
همه ی یاخته های مغز که ژن بی ندارن! -
Hg L 0 سلام
سوالو دقیق متوجه نشدم
اول پرسیدین همه یاختههای مغز ژن B فعال نمیشه؟ بعد آخر پاراگراف بعدی گفتین ژن B تو یاختههایی از مغز فعال میشه
خب این دوتا که همدیگه رو نقض میکنن...
اون نتیجه رو از کجا گرفتین پس؟ -
Hg L 0 در سوال از متن کتاب گفته است:
موش مادر ابتدا نوزادان را وارسی میکند و اطلاعاتی از راه حواس به مغز آن ارسال می شود؛ در نتیجه ژنB در یاخته هایی در مغز موش مادر فعال می شود.
منظور کتاب این بوده که تو یاخته هایی از مغز که ژن بی وجود داره اون ژن فعال میشه.
Hg L 0 در سوال از متن کتاب گفته است:
MSina از بیان یاخته هایی
یاخته هایی طبق برداشتی که من از نحوه ی بیان کتاب دارم
یعنی یه سری سلول نه همشون...
اما چون شک داشتم پرسیدم -
@Aila
کاملا درست میگین -
Hg L 0
آهااا
خب درسته
همه سلولای مغز ژن بی توشون فعال نمیشه
فقط همونایی که لازمه
میشه همون یه تعدادی
همشون نه -
@Aila
حتی اگه یاخته مغزی هم نباشن ژن بی رو دارن ولی لزوما بیان نمیشن
قطعا تو مغز موش هم ژن های بی ای هستن که بیان نمیشن
من برای خودم اینجوری معنی کنم که
مثل مغز انسان که علاوه بر ساخته های عصبی یاخته های پشتیان هم داره
یه سری ویژگی ها برای نورون ها وجود داره که ژن اون تو یاخته های نوگلیا فعال نیست.
فکر نمیکنید مغز موش هم چنین چیزی داشته باشه ؟
هر این سوال خارج از متن کتابه ولی میشه اینجوری استنباط کرد. -
@Aila
حتی اگه یاخته مغزی هم نباشن ژن بی رو دارن ولی لزوما بیان نمیشن
قطعا تو مغز موش هم ژن های بی ای هستن که بیان نمیشن
من برای خودم اینجوری معنی کنم که
مثل مغز انسان که علاوه بر ساخته های عصبی یاخته های پشتیان هم داره
یه سری ویژگی ها برای نورون ها وجود داره که ژن اون تو یاخته های نوگلیا فعال نیست.
فکر نمیکنید مغز موش هم چنین چیزی داشته باشه ؟
هر این سوال خارج از متن کتابه ولی میشه اینجوری استنباط کرد.