-
@_Mr.Gentleman_
کتابشونو چه جوری سفارش بدم...؟! تو چه سایتی...؟! همین جا...؟!helen_amor سلام کتاب آقای آقاجانی رو انتشارات 20 چاپ کرده زنگ بزن به این شماره 66410000
-
Dr
مرسی لطف کردی -
سلام من میخاستم کتاب اقای اقاجانیو تهبه کنم بنظرتون برای این فیلمای جدید دیگه نیازی نیسست؟؟ممنون میشم جواب بدید
Sani سلام داداش صبر کن جواب این سوالو بزودی میگیرم به شما هم میگم!
-
Sani سلام داداش صبر کن جواب این سوالو بزودی میگیرم به شما هم میگم!
-
Sani سانی رو تشخیصم این بود که اسم پسره
اسم جدیدا رو نمیشه تشخیص داد ببخشید -
Sani سانی رو تشخیصم این بود که اسم پسره
اسم جدیدا رو نمیشه تشخیص داد ببخشید -
Sani
ینی اسم واقعیت یه چی دیگ اس ؟ -
Sani
ینی اسم واقعیت یه چی دیگ اس ؟ -
Sani یادمون باشه از این به بعد کسی رو داداش خطاب نکنیم...بعدا دختر در میاد :|
-
-
alireza_ysf75 خیلی لطف میکنی داداش ممنون بخاطره پست های تلگرام
-
alireza_ysf75 خیلی لطف میکنی داداش ممنون بخاطره پست های تلگرام
Dr انجام وظیفس
-
ailin hormozan گفته است:
پاسخ:سلام خسته نباشید میخواستم جزوه سال گذشته ی شما رو داشته باشم چون من فیلم های کنکور ۹۵رو دانلود کردم
-
جزوه کامل ترکیب های آلی
جزوه کامل ترکیب های یونی
جزوه جلسات اسید و باز تا جلسه 91
جزوه تمام جلسات ترمودینامیک
جزوه کامل الکتروشیمی
جزوه جلسات 1 تا 31
جزوه جلسات 35 تا 57
جزوه کامل روند های تناوبی
جلسات 1 تا 10 همایش شیمی ، فرات
جلسات 11 تا 13 همایش شیمی ، فرات
جزوه کامل تعادل شیمیایی
امیدوارم مفید واقع بشه ! -
بخش های تئوری کتاب رو ی جورایی میشه گفت نه منظورم جاهای خوندنیه مثل اولای فصل1 سال دوم که در مورد دانشمندان هست .. مطالب این مدلی
zahra1303
سلام ببین اینارو توی کتاب استاد اقاجانی داره ولی اگه نداریشون میتونی از کتابای دیگه مثل مبتکران استفاده کنی
سلام علیکم ببخشید مزاحم می شوم من چند سئوال در مورد دیدن فیلم آموزشی و کلاس های سالیانه آنلاین دارم لطفاً راهنمایی ام کنید.
️ هنگامی که فیلم می بینم بهتر است خودم در دفتر خلاصه برداری انجام دهم؟ یا نه فقط جزوه ی استاد کافی است و بعد از دیدن فیلم با دقت دوباره جزوه را بخوانم و تست های جزوه را خودم دوباره حل کنم و مسائل و نکات خیلی مهم را در جزوه وارد کتاب کنم؟ ببخشید هنگامی که شما فیلم های آنلاین سالیانه نگاه می کنید چیکار می کنید آیا فقط با دقت به فیلم نگاه می کنید؟
️ و برای مرور چیکار کنم؟ خب باید در روز هر درسی را که یاد گرفتیم باید در شب هم مرور کنیم در حد 30 دقیقه آیا این درسته؟ بنظرتون من برای مرور بیام جزوه ی استاد و نکات هایلایت شده ی کتاب را بخوانم یا چیکار کنم؟ و یا فقط تست خیلی سبز حل کنم؟ خب آخه تست حل کردن زمان می بره چیکار کنم؟
️ ضمناً ببخشید شما هنگامی که فیلم های آنلاین سالیانه را میدید همان روشهایی را که استاد براتون میگفت در امتحان نهایی و در امتحانات مدرسه به کار میگرفتید؟ یا نه باید خودتان روش نهایی یاد بگیرید و استاد در کلاس آنلاین روش هایش برای نهایی جواب نمی دهد؟!
️ و آیا اول فیلم آموزشی استاد را ببینم یا اول کتاب درسی را بخوانیم؟ و ضمناً برای کتاب درسی و حل برخی مسائل سخت آن یا در آوردن سئوالات لازمه فیلم ببینیم؟ آخه بعضی از سئوالاتش خیلی سخته.
لطفاً کامل راهنمایی ام کنید.
سلام روزتون بهخیر
آیا میتونیم اسید چرب و استر سه عاملی رو به تنهایی نوعی چربی بدونیم یا باید از متن کتاب به این شکل استنباط کنیم که چربی فقط به مخلوط این دوتا گفته میشه؟
پاسخنامهی تشریحی ماز این ابهام رو توی ذهنم ایجاد کرد وقتی که به چربی بودن یک استر سه عاملی اشاره شد و از این مورد ایرادی گرفته نشد