كمك!
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۳ اسفند ۱۳۹۶، ۱۶:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام دوستان عزيز خسته نباشيد
دوستان
به نظر خودم من عربي صفرم
حالا ميخواستم ببينم
اين جمع بندي هاي آقاي ناصح زاده واسه من كه اين قدر عربي ضعيفم كافيه يا نه؟شما چه پيشنهاد ميكنين؟لطفا كمكم كنين اين عربي خيلي ذهنم مشغول كرده -
نوشتهشده در ۳ اسفند ۱۳۹۶، ۱۶:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بله کاملا
-
نوشتهشده در ۳ اسفند ۱۳۹۶، ۱۶:۲۲ آخرین ویرایش توسط nafiseh123 انجام شده
ببخشید .....جمع بندی رو ندیدم.............ولی فقط ترجمه رو هم بگه 30 درصد میزنین..........ولی فکر میکنم با توجه به کلاس های درسیشون جمعبندیشون هم همونطور کامل باشه فکر میکنم حداقل 60 برنید با جمع بندیشون..............من اینطوری فکر میکنم ولی بازم فیلم جمع بندی رو ندیدم
-
بله کاملا
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۳ اسفند ۱۳۹۶، ۱۶:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۳ اسفند ۱۳۹۶، ۱۶:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من فکر میکنم نیازی نیس ......تا خودتونو درگیر کنید فیلم اقای ناصح زاده کافی باشه البته دور و بر 60 درصد.......
-
من فکر میکنم نیازی نیس ......تا خودتونو درگیر کنید فیلم اقای ناصح زاده کافی باشه البته دور و بر 60 درصد.......
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۳ اسفند ۱۳۹۶، ۱۶:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهnafiseh123 در كمك! گفته است:
با جمع بندي شصت درصد؟؟!!!
من اصلا نميدونم عربي چيه
يعني ده ساعت ديفرانسيل و به يه ساعت عربي ترجيح ميدم -
نوشتهشده در ۳ اسفند ۱۳۹۶، ۱۶:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ان شاءالله بقیه دوستان نظرات بهتری بدن
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۳ اسفند ۱۳۹۶، ۱۶:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهnafiseh123 در كمك! گفته است:
دوست عزيز يعني من كه خيلي ضعيفم خوبه؟
-
nafiseh123 در كمك! گفته است:
با جمع بندي شصت درصد؟؟!!!
من اصلا نميدونم عربي چيه
يعني ده ساعت ديفرانسيل و به يه ساعت عربي ترجيح ميدمنوشتهشده در ۳ اسفند ۱۳۹۶، ۱۶:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammad2014kaj من فکر میکنم خیلی راحت بشه ایشون یه جوری تدریس میکنن که میشه فقط باید تک تک حرفاشون رو کانملا سر جلسه تو ذهن داشته باشین
و به قواعدی که نمیدونین فکر نکنین سر جلسه......و سعی کنید راه حل رو فقط و فقط از گفته های ایشون استخراج کنید تو ذهنتون -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۳ اسفند ۱۳۹۶، ۱۶:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۳ اسفند ۱۳۹۶، ۱۶:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خواهش میکنم
-
سلام دوستان عزيز خسته نباشيد
دوستان
به نظر خودم من عربي صفرم
حالا ميخواستم ببينم
اين جمع بندي هاي آقاي ناصح زاده واسه من كه اين قدر عربي ضعيفم كافيه يا نه؟شما چه پيشنهاد ميكنين؟لطفا كمكم كنين اين عربي خيلي ذهنم مشغول كردهنوشتهشده در ۳ اسفند ۱۳۹۶، ۱۶:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammad2014kaj چن روز پیش دوستان یه سری منابع دراختیارتون گذاشتن چی شد؟