فیزیک پایه):
-
نوشتهشده در ۳ اسفند ۱۳۹۶، ۸:۵۸ آخرین ویرایش توسط zhr انجام شده
سلامممم خسته نباشید خوبین دیگ(:
راستش من از اول مهرماه با فیزیک عاقای طلوعی اشنا شدم بعد ی مدت که فکر میکردم تدریسشونو نمیفهمم دوباره دی ماه که برگشتم دیدم که
نه گیرایم زیاد شده
من پیش دو که سرجاشه و ادامه میدم(: ولی واسه پایه موندم چیکار کنم:face_with_cold_sweat: و میخامم تا اخر12عید مبحثایی که میخامو
تموم کنم که بعدش فقط مرور و تست باشه و درصد 40 50رو بزنم...لازم ب ذکر است که اصلا فصل آینه هارو یادم نمیاد
عایا بنظرتون آینه ها رو بخونم یا نه؟
عایا کدوم فصلارو از پایه خیلی خیلی بهتر تدریس کردن که نییگا کنم؟که خیلی سریع تر نتیجه بگیرم
عایا من چه کنم؟
help me-_-
-
نوشتهشده در ۳ اسفند ۱۳۹۶، ۹:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام ، به نظر من اول پیش رو بخون بعد برو سراغ پایه
زود تموم کردن مهم نیست ، خوب تموم کردن مهمه ... میتونی تا اخر اردیبهشت حتی! بخونی و تست بزنی ، ولی خوب بخونی
موفق باشی -
زود تموم کردن مهم نیست ، خوب تموم کردن مهمه ... میتونی تا اخر اردیبهشت حتی! بخونی و تست بزنی ، ولی خوب بخونی
موفق باشینوشتهشده در ۳ اسفند ۱۳۹۶، ۹:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-saraaa در فیزیک پایه): گفته است:
موفق باشیاره در کل میخام نتیجه خوب بگیرم(:
میدونی من اخه پارسال از فیزیک ضربه خوردم واسه همین خیلی میترسم):
مرسی عیزم بابت راهنماییت -
@dr-saraaa در فیزیک پایه): گفته است:
مرسی عیزم بابت راهنماییتنوشتهشده در ۳ اسفند ۱۳۹۶، ۹:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzhr در فیزیک پایه): گفته است:
@dr-saraaa در فیزیک پایه): گفته است:
مرسی عیزم بابت راهنماییتان شالله بهترین نتیجه رو بگیری :))
آری منم هم :دی
خواهش میکنم گلم ^^ -
نوشتهشده در ۳ اسفند ۱۳۹۶، ۱۴:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام آلایی ها.
برای فیزیک پایه- تدریس دکتر طلوعی چرا درس "جریان الکتریکی و مدارهای جریان مستقیم"(فیزیک3) درسنامه نداره؟(قسمت آموزش تصویری) فقط تسته!!! -
نوشتهشده در ۵ اسفند ۱۳۹۶، ۱۱:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اینه ها رو حتما بخون چون که هم اسونه هم پیش نیاز از فصل های دیگه لازم نداره