فیزیک پایه):
-
سلامممم خسته نباشید خوبین دیگ(:
راستش من از اول مهرماه با فیزیک عاقای طلوعی اشنا شدم بعد ی مدت که فکر میکردم تدریسشونو نمیفهمم دوباره دی ماه که برگشتم دیدم که
نه گیرایم زیاد شده:smiling_face_with_sunglasses:
من پیش دو که سرجاشه و ادامه میدم(: ولی واسه پایه موندم چیکار کنم:face_with_cold_sweat: و میخامم تا اخر12عید مبحثایی که میخامو
تموم کنم که بعدش فقط مرور و تست باشه و درصد 40 50رو بزنم...لازم ب ذکر است که اصلا فصل آینه هارو یادم نمیاد:zipper-mouth_face:
عایا بنظرتون آینه ها رو بخونم یا نه؟
عایا کدوم فصلارو از پایه خیلی خیلی بهتر تدریس کردن که نییگا کنم؟که خیلی سریع تر نتیجه بگیرم
عایا من چه کنم؟:confused_face:
help me-_-
-
سلام ، به نظر من اول پیش رو بخون بعد برو سراغ پایه
زود تموم کردن مهم نیست ، خوب تموم کردن مهمه ... میتونی تا اخر اردیبهشت حتی! بخونی و تست بزنی ، ولی خوب بخونی :)
موفق باشی ;)@dr-saraaa در فیزیک پایه): گفته است:
زود تموم کردن مهم نیست ، خوب تموم کردن مهمه ... میتونی تا اخر اردیبهشت حتی! بخونی و تست بزنی ، ولی خوب بخونی :)
موفق باشی ;)اره در کل میخام نتیجه خوب بگیرم(:
میدونی من اخه پارسال از فیزیک ضربه خوردم واسه همین خیلی میترسم):
مرسی عیزم بابت راهنماییت:smiling_face_with_heart-eyes: -
@dr-saraaa در فیزیک پایه): گفته است:
مرسی عیزم بابت راهنماییت:smiling_face_with_heart-eyes:zhr در فیزیک پایه): گفته است:
@dr-saraaa در فیزیک پایه): گفته است:
مرسی عیزم بابت راهنماییت:smiling_face_with_heart-eyes:ان شالله بهترین نتیجه رو بگیری :))
آری منم هم :دی
خواهش میکنم گلم ^^ :*