من یه آدم بی تربیتم
-
Narges_ در من یه آدم بی تربیتم گفته است:
اولا باید ببینی اون زوری که میگی در چه جهتیه
تو فکر میکنی طرف زور میگه یا واقعا داره زور میگه
و یا برای بخش دوم
تو فکر میکنی چرت و پرت میگه یا واقعا چرت و پرت میگهواقعا داره زور میگه واقعا داره چرت و پرت میگه
ولی یه آدم بالغ و پخته چیکار میکنه ؟
به روش نمیاری
باید فقط بشنوی و بگذری نه اینکه بهش ثابت کنی
️
هویججج خب ببین میگم این به همون برونگرا بودنت و میل به ابرازت برمیگرده
تو قرار نیس صرفا ادای آدم بالغ رو در بیاری باید اون بلوغ رو داشته باشی تا بتونه واقعا نمود پیدا بکنه
حالا من یه تمرینی بهت پیشنهاد میدم
یه کتابی بخون که به فکر کردن تو رو وادار کنه نه کتابی مثل کمیک یا رمان داستان طور یه چیزی که باعث شه مغزت قلقلک بشه که آره من مخالفم و بخوای نظرتو ابراز کنی
اما اینجا کاریه که باید بکنی
صبر برای بقیه ی اون کتاب
سعی کنی شنونده ی کتاب باشی و نظرتو نگی
حس میکنم بتونه اثر گذار باشه
️
-
تو قرار نیس صرفا ادای آدم بالغ رو در بیاری باید اون بلوغ رو داشته باشی تا بتونه واقعا نمود پیدا بکنه
یه کتابی بخون که به فکر کردن تو رو وادار کنه نه کتابی مثل کمیک یا رمان داستان طور یه چیزی که باعث شه مغزت قلقلک بشه که آره من مخالفم و بخوای نظرتو ابراز کنی
صبر برای بقیه ی اون کتاب
️
-
صبر برای بقیه ی اون کتاب
️
ترخدا این لذت رو از من نگیر نقد کردن کتاب و فیلم خیلی حال میده 🥲
البته بعضی وقتا پیش میاد که شدیدا با نویسنده مخالفم
بعد دو ساعت بعد تو ذهنم بحث میکنم
یعد چندماه که دوباره میخونم یا دوباره فکر میکنم به این نتیجه میرسم حه آره شاید حق با اون شاید از این دید این مناسب ترین رفتار بوده
مثلا فیلم ۲۱ ۲۵ ساله و فیلم زنان کوچک ( تیموتی ) اصلا تو کتم نمیرفت که چرا همچین تصمیماتی گرفتن بعدا که بهش فکر کردم به نتیجه رسیدم که آره باحاله -
بچه ها من خیلی پرخاشگرم
زود عصبی میشم بعدش مجبور میشم معذرت خواهی کنم
️
اگه کسی چیزی رو نفهمه و خنگ باشه واقعا میره رو مخم و واکنش نشون میدم ( آدم صبوری نیستم )
اگه حس کنم یکی داره زور میگه یا چرت و پرت میگه شروع میکنم بحث باهاش بحث به اصطلاح یکی به دو میکنم
اینا واقعا دارم آزارم میدن
Any idea?هویججج
باید سکوت کردن رو تو چنین موقعیتایی یاد بگیری و تمرین کنی...
جاهایی که عصبی شدی
فقط هم محدود به سکوت کردن نشه، کنترل زبان بدن و حرکات چهره
ممکنه سکوت کنی اما چهره ت حرف بزنه، و این باعث برانگیخته شدن عصبانیت طرف مقابل بشه
در نهایت باید اینو بدونی که پاسخ دادن به اینجور شرایط تو رو از لحاظ روانی در فشار و تنگنا قرار میده و تنش درست میکنی واسه خودت که تهش هم مشکلات جسمانیه...
و در آخر جواب ندادن گاهی بهترین جوابه!
و در مورد اینکه کسی چیزی رو نمیفهمه و باید براش تکرار کنی نمیدونم نظری ندارم -
این همون جوابیه که دنبالش بودم
-
ترخدا این لذت رو از من نگیر نقد کردن کتاب و فیلم خیلی حال میده 🥲
البته بعضی وقتا پیش میاد که شدیدا با نویسنده مخالفم
بعد دو ساعت بعد تو ذهنم بحث میکنم
یعد چندماه که دوباره میخونم یا دوباره فکر میکنم به این نتیجه میرسم حه آره شاید حق با اون شاید از این دید این مناسب ترین رفتار بوده
مثلا فیلم ۲۱ ۲۵ ساله و فیلم زنان کوچک ( تیموتی ) اصلا تو کتم نمیرفت که چرا همچین تصمیماتی گرفتن بعدا که بهش فکر کردم به نتیجه رسیدم که آره باحاله -
بچه ها من خیلی پرخاشگرم
️
اگه کسی چیزی رو نفهمه و خنگ باشه واقعا میره رو مخم و واکنش نشون میدم ( آدم صبوری نیستم )
اگه حس کنم یکی داره زور میگه یا چرت و پرت میگه شروع میکنم بحث باهاش بحث به اصطلاح یکی به دو میکنم
Any idea? -
هویججج
باید سکوت کردن رو تو چنین موقعیتایی یاد بگیری و تمرین کنی...
جاهایی که عصبی شدی
فقط هم محدود به سکوت کردن نشه، کنترل زبان بدن و حرکات چهره
ممکنه سکوت کنی اما چهره ت حرف بزنه، و این باعث برانگیخته شدن عصبانیت طرف مقابل بشه
در نهایت باید اینو بدونی که پاسخ دادن به اینجور شرایط تو رو از لحاظ روانی در فشار و تنگنا قرار میده و تنش درست میکنی واسه خودت که تهش هم مشکلات جسمانیه...
و در آخر جواب ندادن گاهی بهترین جوابه!
و در مورد اینکه کسی چیزی رو نمیفهمه و باید براش تکرار کنی نمیدونم نظری ندارمبابونــــه در من یه آدم بی تربیتم گفته است:
آره میگن وقتی عصبانی میشم خیلی قیافه ام ترسناک میشه
-
هویججج همین که بعد ۲ ماه به این نتیجه میرسی که میتونسته حق با نویسنده باشه یعنی باید زمان بدی
و میگم میتونی این تمرین رو داشته باشی
شاید جواب بده -
Galadriel
نه من آدمایی رو میشناسم که ۴۰ سالشونه ولی همینطورن
من از الان باید تمرین کنم چون بعدا که جز ویژگی ثابت من شد سخت میشه تغییرش داد
دوم اینکه من آدم شدیدا اجتماعی هستم پس لازمه روی اخلاقم کار کنم
و اینکه من دوست دارم از اون دکتر گوگولی های خوش اخلاق باشم از اونا که از توی جیب شون ابنبات درمیارن میدن دست بچه ها🥲
ولی فعلا یه سگیم که ... -
یه سری آدما وقتی کنارشون میشینی حتی بدون اینکه حرف بزنن یه هاله انرژی دارن بهت حس آرامش میدن
مثل پری ها میمونن
لعیا زنگنه توی فیلم در قلب من رو یادتونه ؟
من انقدر از اینجور آدما خوشم میاد
پر از لطافت و آرامشن -
MSina
واااایی اصلا نمیتونم مخصوصا توی بحث کردن همه بهم میگن نباید بحث کنی ولی وقتی حس میکنم حقم داره پایمال میشه یا طرف منو خنگ فرض کرده گلوله آتیش میشم -
بچه ها من خیلی پرخاشگرم
️
Any idea? -