همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء
-
این همایش در اردوی مطالعاتی نوروز فرات برگزار شده است، که فیلم های آن را می توانید از اینجا دانلود نمایید.
-
دست همهتون درد نکنه
-
دوستمون راست میگن دفاع اختصاصی تدریس نشده جامپ زده اقای رحیمی به جای دیگه شاید جلسه بعد تدریس میشه نه؟
-
بله منم که گفتم دفاع اختصاصی فیلمش جا مونده خواهشا فیلمشو بزارید ممنونم از زحماتتون
-
تدریس شده ولی نیومده!اگه صبر کنیم میذارنش
-
کاش تدریس زیست پیش روکامل بزارین
ممنون میشم -
این پست پاک شده!
-
خواهش میکنم امسال صفر تا صد زیست کنکور رو از آقای پوریا رحیمی بخواهید باهاتون همکاری کنن خیلی کارشون فوق العاده است حتی از اساتیدی ک 20 سال سابقه تدریس دارن بهتر ظاهر شدن
من ازشون عاجزانه میخوام ک بیان و تدریس کنن و در اختیار ما قرار بدن
کاش میتونستم با خودشون تماس بگیرم و کلاس خصوصی بگیرم باهاشون
عالی بود تدریستون آقای رحیمی درست مثل استاد آقاجانی
شما همونی ک من دنبالش بودم برای تدریس زیست هستید -
خواهش میکنم امسال صفر تا صد زیست کنکور رو از آقای پوریا رحیمی بخواهید باهاتون همکاری کنن خیلی کارشون فوق العاده است حتی از اساتیدی ک 20 سال سابقه تدریس دارن بهتر ظاهر شدن
من ازشون عاجزانه میخوام ک بیان و تدریس کنن و در اختیار ما قرار بدن
کاش میتونستم با خودشون تماس بگیرم و کلاس خصوصی بگیرم باهاشون
عالی بود تدریستون آقای رحیمی درست مثل استاد آقاجانی
شما همونی ک من دنبالش بودم برای تدریس زیست هستید -
arezu7412 در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
سلام خسته نباشین بابت فیلما واقعا سپاس یه سوال برا کنکور 96فیلم زیست قراره بذارین یا نه اگه قراره که تو رو خدا زودتر...ممنونم آلا
فک کنم قرار براین باشه استاد رحیمی مباحث خیلی مهم ور تدریس کنه!مثلا فصلای مولکول زیستیو تکنولوژی زیستی و سفری به درون سلول و سازمانبندی چانداران،گوناگونی چانداران و... تدریس نشه!چون مباحث خوندنیه اینا و نیازی به تدریس نداره.
@Dr.Bernosi
بنظرم با همینام ک گفتن بشه 70 تا 80 درصد کنکور رو زد
عالیه عالی گفتن منکه از زیست متنفر بودم عاشقش شدم -
سلام خسته نباشید.جرا فیلم دفاع اختصاصی رو نذاشتید؟فصل 1 سال 3 کامل نیست
-
Dr.am در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
سلام
بچه ها به نظرتون برای منبع مطالعه کتاب فاگوزیست بگیرم؟نشرالگو بگیر عزیزدلم بعدا میفهمی که منفجر کننده زیست کیه
فاگوزیست ترکیبی و تعمیمی رو بینهایت کرده به طوریکه خودشم نمیدونه چیداره میگه -
Dr.am در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
سلام
بچه ها به نظرتون برای منبع مطالعه کتاب فاگوزیست بگیرم؟نشرالگو بگیر عزیزدلم بعدا میفهمی که منفجر کننده زیست کیه
فاگوزیست ترکیبی و تعمیمی رو بینهایت کرده به طوریکه خودشم نمیدونه چیداره میگه -
سلام
فاگوزیست ترکیبی و تعمیمی رو بینهایت کرده به طوریکه خودشم نمیدونه چیداره میگه