-
نوشتهشده در ۶ شهریور ۱۳۹۵، ۱۹:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام امسال فیزیک زیاد تغیر کرده چی کار کنیم ایاااا؟؟
عاشق استاد فدایی فر ام عالیه عالی -
Dr.am
سلام
یه خبر خوب به شما
استاد فدایی فرد ناقصی هاشون رو تکمیل می کنن و تغییرات رو هم تدریس می کنن -
بنظرتون واسه فیزیک کدوم کلاسارو دانلود کنم؟ فیزیکم صفره
کدوم کلاسا کامل هر سه سال رو گفتن؟نوشتهشده در ۷ شهریور ۱۳۹۵، ۶:۱۳ آخرین ویرایش توسط Dr.am انجام شده@mahsa1995 سلام من از هر دو استاد نگاه کردم به نظرم استاد فدایی فرد بهتر و جامع تره
البته این فقط نظر منه و انتخاب اصلی با خودته -
Dr.am
سلام
یه خبر خوب به شما
نوشتهشده در ۷ شهریور ۱۳۹۵، ۶:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام ببخشید فیزیک صفرتاصد کنسل شده خیلی برام مهمه که بدونم
-
Dr.am
سلام
یه خبر خوب به شما
نوشتهشده در ۷ شهریور ۱۳۹۵، ۱۱:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچه های تجربی جلسه 46 رو دانلود نکنید بچه های ریاضی سرکلاس میشینند یه سری تمرین ها که جلسه پیش حل شده رو از اول حل می کنند بعد هم یه چیزی درس می دن که مخصوص بچه های ریاضیه، تو توضیحات بنویسید بقیه به اشتباه نیفتند. ممنون از آلاء ، ممنون از استاد فدایی ، زنده باد ایران
-
نوشتهشده در ۷ شهریور ۱۳۹۵، ۱۱:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فیزیک چیشد واقعا امسال هم ما هم آلاسردرگم شده آلا لطف بزرگی میکنه
-
بچه های تجربی جلسه 46 رو دانلود نکنید بچه های ریاضی سرکلاس میشینند یه سری تمرین ها که جلسه پیش حل شده رو از اول حل می کنند بعد هم یه چیزی درس می دن که مخصوص بچه های ریاضیه، تو توضیحات بنویسید بقیه به اشتباه نیفتند. ممنون از آلاء ، ممنون از استاد فدایی ، زنده باد ایران
-
roz ببخشید کی کامل میشه؟ و قراره همون مجموعه قبل رو کامل کنن یا یه مجموعه جدید از اول قراره شروع کنن؟
-
نوشتهشده در ۷ شهریور ۱۳۹۵، ۱۹:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اقا سهراب تورو خدا تست های حل شده جلسات 2و 3 ترمودینامیک رو از اقای فدایی بگیرید وکامل کنید.
ممنون -
نوشتهشده در ۸ شهریور ۱۳۹۵، ۱۴:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ویدیو ها یه جوری شده،فیلمو که میبینیم به صورت آنلاین تو مرورگر،قبلا عقب جلو میکردیم دیگه دانلود نمیکرد،ولی الان حتی عقبا میاریم باز باید لود کنه هر قسمتو!
-
ویدیو ها یه جوری شده،فیلمو که میبینیم به صورت آنلاین تو مرورگر،قبلا عقب جلو میکردیم دیگه دانلود نمیکرد،ولی الان حتی عقبا میاریم باز باید لود کنه هر قسمتو!
نوشتهشده در ۸ شهریور ۱۳۹۵، ۱۵:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamirkhan11 خب چرا دانلود نمیکنید ؟ بالاخره ک اون جحم مصرف میشه
-
نوشتهشده در ۹ شهریور ۱۳۹۵، ۹:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام به استاد فدایی فرد
از تدریس فوق العادتون هرچی بگم بازم کم گفتم
خیلیییییی ممنون
یعنی واقعا دم همه ی استادای گل آالا گرم
دمتون گرم -
در جلسه ی 60 ام تو توضیحات نوشته تدریس اصطکاک جنبشی ولی خبری تو داخل فیلم از اصطکاک جنبشی نیست من نمی دونم این قسمت تدریس کجاست کمکم کنین ؟
-
در جلسه ی 60 ام تو توضیحات نوشته تدریس اصطکاک جنبشی ولی خبری تو داخل فیلم از اصطکاک جنبشی نیست من نمی دونم این قسمت تدریس کجاست کمکم کنین ؟
نوشتهشده در ۹ شهریور ۱۳۹۵، ۱۷:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهserver0098 عنوان این جلسه اشتباه تایپ شده .. این جلسه در مورد دینامیکه
-
zahra1303 بله میدونم اشتباه نوشته شده فقط نمی دونم این قسمتش کجاست ؟
-
نوشتهشده در ۱۰ شهریور ۱۳۹۵، ۱۰:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام بچه ها کتاب تست خوب برای فیزیک پایه و پیش چی هست که بخرم ؟؟فیزیکم خوبه میخام سطحش پایین نباشه