زیست دونی
-
tamom آخ این همه آدم میان اینجا سوال میکنن شما فقط همیشه ب من گیر میدید خب اینجا و گذاشتن برا درس خواندن و یادگیری نه واسه الافی بعدشم من سوالای ک میپرسم دقیق ت همون صفحه مینویسم پس نیازی نیست دوباره کاری کنم و بپرسم و وقتم اینجا تلف بشه
-
@dr-lila
نه خدایش چنین منظوری نداشتم،شما 11سال از من بزرگترید سخت کوشی شما رو خیلی توی عمومی تودلی تحسین کردم, ناحق برداشت میکنید....اگ هم اینطوری فک کردید حلال کنید : ) -
@dr-lila در زیست خوانی!! گفته است:
tamom ۱۱سال چ خبره؟؟؟مگ شما چند سالتونه ؟؟یا اصن من چند سالمه ؟؟
بیخیال اصن من بابا بزرگ
برید به درستون برسید -
-
@soheil95s95
یاعلی پس....
(دکتر حلال کن این پستا اینجا بود،سهیل گیر نمیومد اینجا گیرش آوردم.) -
armir ali
در هنگام ترکیب شدن اتم ها با پیوند کوالانسی، اوربیتال های جدیدی از ترکیب اوربیتال های ظرفیتی اتم ها به وجود میاد
که بررسی سطح انرژی اینا خیلی باللتر از سطح دبیرستانه اصولا تا جایی که یادمه -
چند مورد درست است؟
-سلول های غده ی تیروئید برخلاف پاراتیروئید میتوانند در کمبود اکسیژن رسانی به معده نقش داشته باشند.
-سلول های بافت پوششی روده برخلاف سلول های مُخل در گیرنده های چشایی به هنگام سرماخوردگی، برجستگی غشایی دارند.
-در ادرار افراد دیابتی برخلاف مدفوع آن ها فقط کربوهیدرات های ساده یافت میشوند.
-در صورت کم کاری غده ی پاراتیروئید میتوان اخلال در در رشد فولیکول در روز دهم را مشاهده کرد.
1)1
2)2
3)3
4)4 -
چند مورد درست است؟
-سلول های غده ی تیروئید برخلاف پاراتیروئید میتوانند در کمبود اکسیژن رسانی به معده نقش داشته باشند.
-سلول های بافت پوششی روده برخلاف سلول های مُخل در گیرنده های چشایی به هنگام سرماخوردگی، برجستگی غشایی دارند.
-در ادرار افراد دیابتی برخلاف مدفوع آن ها فقط کربوهیدرات های ساده یافت میشوند.
-در صورت کم کاری غده ی پاراتیروئید میتوان اخلال در در رشد فولیکول در روز دهم را مشاهده کرد.
1)1
2)2
3)3
4)4 -
@dr-lila در زیست خوانی!! گفته است:
golnar اکسیژن توسین از انتهای آکسون نورون ها داخل خون ترشح میشه یا هیپوفیز پسین؟؟
از انتهای اکسون ب خونننننننن؟؟؟؟؟؟
چی میگییییی
-
gollnar در زیست خوانی!! گفته است:
@zohre-nowrouzi فکر کنم کلا محلِ ترشحش منظورشه
ببین گلم کلا اینجوریه از هیپوتالاموس ساخته میشه از نورونا میره به هیپوفیز پسین اونجا ذخیره میشه لازم شه ترشح
اصا سوالش نمیدونم چیه مشکل جاس اینجا ..اینجا کجاس اصا من کیم
تو کی
به خدا من دیونه میشم از دست این سوالا -
این پست پاک شده!
-
gollnar در زیست خوانی!! گفته است:
@zohre-nowrouzi فکر کنم کلا محلِ ترشحش منظورشه
ببین گلم کلا اینجوریه از هیپوتالاموس ساخته میشه از نورونا میره به هیپوفیز پسین اونجا ذخیره میشه لازم شه ترشح
اصا سوالش نمیدونم چیه مشکل جاس اینجا ..اینجا کجاس اصا من کیم
تو کی
به خدا من دیونه میشم از دست این سوالا