اشکالات ریاضی بپرسید
-
NEGAARINN
دقیقا، اگر من هم مقداری پول میتونستم جور کنم الان رفته بودم. دانشجویی که پروژه ش با من بود، الان در آزمایشگاه فدرال سوییس به همراه همسرش در حال تحصیل دکتری و کار هست، دو نفری حقوقی معادل 35 میلیون ایران دارن.VictorKeke
اوهوم،سخت ترین بخشش همون پول جور کردنشه،
میبینید، دیگران باید قدر و قیمتِ داشته های مارو بدونن و این چه قدر تاسف باره برامون که آدمایِ با ارزشمون واسه خاطرِ فقط پول و اندکی رفاه باید برن و پشتِ سرشونم نگا نکنن،آخرشم تو غربت بمیرن! -
@njzamin
ببخشید اضافه میشم به بحثتون
سال 86 با این تفکر من رفتم سمت ریاضی.
برای خودم مسیر و برنامه ای داشتم.
دقیق هم رعایت کردم.
از دانشگاهی که میخواستم در رشته ای که میخواستم قبول شدم.
در موضوعی که میخواستم کار کردم. پروژه هایی که دوست داشتم رو پیدا کردم و کار کردم.
آزمایشگاه و بعدش شرکت زدم.
ولی اقتصاد و سازندگی در حدی داغون بود که ابتدایی ترین تجهیزات صنعتی هیچ حمایتی نداشتند.
چه برسد به کارهایی ما در آزمایشگاهمون پیش برده بودیم...
بعد از عمری کار و تحقیق و اسید تنفس کردن تو آزمایشگاه، بهترین پیشنهاد کاری که بهم شده بود یک مورد از عسلویه بود با حقوق 3.5، در دمای 60 درجه، که با توجه به فیزیک بدنیم نهایت سه روز زنده میموندم تو اون جو
دومین مورد از یک کارخانه در تبریز بود که حقوق 1.200 بهم پیشنهاد داده بودن
اینها موقعیتهایی بود که برای دانشجویی مثل من پیش اومده بود، که در دوران کارشناسی چندین پروژه ی دانشجوی ارشد تحت کنترلم داشتم، مشاور پروژه دانشجوی دکتری از دانشگاه تهران بودم، دانشجوی کارشناسی داشتم، حل تمرین برای دروس برنامه نویسی بودم، مشاوره تحصیلی میکردم، مترجم تخصصی بودم، کدنویسی آنالیزی و شبیه سازی تدریس میکردم، و و و و ....
حساب کنید از یک کلاس 50 نفره به جز من سه الی چهار نفر اینطوری بودند. که البته از اون سه الی چهار نفر یکیشون رفت سمت اقتصاد و حسابداری، و یکیش مثل من داره کنکور تجربی میخونه.دوتاشون هم الان در دانشگاه های تهران و تربیت مدرس ارشد میخونن. باقی کلاس بماند.
خواهرم و دامادمون، در سال اول طرحشون، هر ماه حدود 14 میلیون پول میگیرن، و اوج سختی شون دو تا بخیه زدنه.
دوستم با من وارد دانشگاه شد، امسال دندانش رو تموم کرده و 14 میلیون از طرح و کلینیک در مجموع پول میگیره.
به جز سختی قبول شدن در کنکورش، تنها سختی ای که داشتن و ما نداشتیم، کشیک وایسادن بود که البته دندان اون رو هم نداره.
البته رشته های مهندسی میتونه خیلی آسون پیش بره، ولی نتیحه حالت آسون فقط مدرک خشک و خالی بدون هیچ سواد و مهارت میشه.VictorKeke در اشکالات ریاضی بپرسید گفته است:
@njzamin
ببخشید اضافه میشم به بحثتون
سال 86 با این تفکر من رفتم سمت ریاضی.
برای خودم مسیر و برنامه ای داشتم.
دقیق هم رعایت کردم.
از دانشگاهی که میخواستم در رشته ای که میخواستم قبول شدم.
در موضوعی که میخواستم کار کردم. پروژه هایی که دوست داشتم رو پیدا کردم و کار کردم.
آزمایشگاه و بعدش شرکت زدم.
ولی اقتصاد و سازندگی در حدی داغون بود که ابتدایی ترین تجهیزات صنعتی هیچ حمایتی نداشتند.
چه برسد به کارهایی ما در آزمایشگاهمون پیش برده بودیم...
بعد از عمری کار و تحقیق و اسید تنفس کردن تو آزمایشگاه، بهترین پیشنهاد کاری که بهم شده بود یک مورد از عسلویه بود با حقوق 3.5، در دمای 60 درجه، که با توجه به فیزیک بدنیم نهایت سه روز زنده میموندم تو اون جو
دومین مورد از یک کارخانه در تبریز بود که حقوق 1.200 بهم پیشنهاد داده بودن
اینها موقعیتهایی بود که برای دانشجویی مثل من پیش اومده بود، که در دوران کارشناسی چندین پروژه ی دانشجوی ارشد تحت کنترلم داشتم، مشاور پروژه دانشجوی دکتری از دانشگاه تهران بودم، دانشجوی کارشناسی داشتم، حل تمرین برای دروس برنامه نویسی بودم، مشاوره تحصیلی میکردم، مترجم تخصصی بودم، کدنویسی آنالیزی و شبیه سازی تدریس میکردم، و و و و ....
حساب کنید از یک کلاس 50 نفره به جز من سه الی چهار نفر اینطوری بودند. که البته از اون سه الی چهار نفر یکیشون رفت سمت اقتصاد و حسابداری، و یکیش مثل من داره کنکور تجربی میخونه.دوتاشون هم الان در دانشگاه های تهران و تربیت مدرس ارشد میخونن. باقی کلاس بماند.
خواهرم و دامادمون، در سال اول طرحشون، هر ماه حدود 14 میلیون پول میگیرن، و اوج سختی شون دو تا بخیه زدنه.
دوستم با من وارد دانشگاه شد، امسال دندانش رو تموم کرده و 14 میلیون از طرح و کلینیک در مجموع پول میگیره.
به جز سختی قبول شدن در کنکورش، تنها سختی ای که داشتن و ما نداشتیم، کشیک وایسادن بود که البته دندان اون رو هم نداره.
البته رشته های مهندسی میتونه خیلی آسون پیش بره، ولی نتیحه حالت آسون فقط مدرک خشک و خالی بدون هیچ سواد و مهارت میشه.یک ساعته دارم به شما به خودم و خیلیای دیگه شبیه ما فکر میکنم. قلبم درد گرفت. یه متن طولانی نوشتم اما منصرف شدم از فرستادنش. موفق باشین ان شاالله
-
خب من چن وقت نبودم میبینم که سوت و کوره و خبری نیست
-
@mahdis127 در اشکالات ریاضی بپرسید گفته است:
من سوال پرسیدم ج ندادین
-
ببخشید کسی میتونه این سوال رو چک کنه؟
https://forum.alaatv.com/topic/6595/سوال-ریاضی-مفهوم-نقطه-بحرانی -
Zahra 2
صفر باید باشه
مشکل کجاست؟ محاسباتش دشواره؟ -
خب بنا بر درخواست یه سری دوستان که میخواستن بدونن کی میشه سوال پرسید و چه زمانی جواب میدم خواستم اعلام کنم که امشب در خدمت همه دوستان هستم هرکی سوالی داره مطرح کنه ،با ارزوی موفقیت برای شما دوستان
-
Zahra 2
صفر باید باشه
مشکل کجاست؟ محاسباتش دشواره؟VictorKeke ممنون مشکلم حل شد
-
@mahdis127 در اشکالات ریاضی بپرسید گفته است:
من سوال پرسیدم ج ندادین
@elhame-h خب الان بپرسین در خدمتم
-
@mahdis127 نه نداره استادمون رو تخته نوشت
حالا شما میشه راه حلتونون بفرستین
مناونجا که یک به توان بی نهایت میشه گیر میکنمneeddaa ![متن جایگزین]( http://s8.picofile.com/file/8320645050/DSC_0533.JPG
-
بازم مطمئن نیستم ولی فک کنم اینطوری باشه
-
@mahdis127
یک به توان بی نهایت توی دنباله ها یه هم ارزی داره -
@mahdis127
یک به توان بی نهایت توی دنباله ها یه هم ارزی دارهtaha_moradi منم از همون استفاده کردم