سوال زیست در مورد نوار قلب
-
هنگام رسم منحنی الکتروقلب نگارهُ یک انسان بالغ هم زمان با ثبت موج s.....
1)مانعی برای خروج خون از دهلیز ها ایجاد می شود.
2)دیوارهُ بین دو بطن برای انقباض آماده می شود.
3)فشار خون درون بطن ها شروع به افزایش می کند
4)میزان انقباض میوکارد بطنی افزایش پیدا میکند -
-
4 میشه....
-
متأسفانه این سوال رو میشه جواب های مختلفی براش در نظر گرفت.
چون کتاب به طور دقیق مشخص نکرده انقباض بطنی از اواسط آر اس شروع میشه، یا از اس، یا از راس آر.
که با توجه به هرکدوم از اینها، که واقعا به معنای واقعی کلمه هر کتاب یه جوری در نظر گرفته!!!!، میشه یکی از گزینه ها رو انتخاب کرد -
چون کتاب به طور دقیق مشخص نکرده انقباض بطنی از اواسط آر اس شروع میشه، یا از اس، یا از راس آر.
که با توجه به هرکدوم از اینها، که واقعا به معنای واقعی کلمه هر کتاب یه جوری در نظر گرفته!!!!، میشه یکی از گزینه ها رو انتخاب کردVictorKeke در سوال زیست در مورد نوار قلب گفته است:
که با توجه به هرکدوم از اینها، که واقعا به معنای واقعی کلمه هر کتاب یه جوری در نظر گرفته!!!!، میشه یکی از گزینه ها رو انتخاب کرددقیقا همینطوره
من این تست رو در آیکیو زدم و نکته اش از اونجا یادم بود
در واقع در این سوال صحیح ترین گزینه رو انتخاب کردیم.وگرنه بقیه هم زیاد خفن رد نمیشدن :) -
VictorKeke در سوال زیست در مورد نوار قلب گفته است:
که با توجه به هرکدوم از اینها، که واقعا به معنای واقعی کلمه هر کتاب یه جوری در نظر گرفته!!!!، میشه یکی از گزینه ها رو انتخاب کرددقیقا همینطوره
من این تست رو در آیکیو زدم و نکته اش از اونجا یادم بود
در واقع در این سوال صحیح ترین گزینه رو انتخاب کردیم.وگرنه بقیه هم زیاد خفن رد نمیشدن :)joy من آی کیو رو کلا حذف کردم الگو رو بجاش آوردم، از الگو هنوز اینجا رو نزدم، ولی تا جایی که یادمه از اواسط آر اس رایج تر بود گرفتنش. پس در نقطه اس ما یکم قبلش انقباضمون شروع شده
-
joy من آی کیو رو کلا حذف کردم الگو رو بجاش آوردم، از الگو هنوز اینجا رو نزدم، ولی تا جایی که یادمه از اواسط آر اس رایج تر بود گرفتنش. پس در نقطه اس ما یکم قبلش انقباضمون شروع شده
VictorKeke و گزینه 4 درست تر میشه
-
joy من آی کیو رو کلا حذف کردم الگو رو بجاش آوردم، از الگو هنوز اینجا رو نزدم، ولی تا جایی که یادمه از اواسط آر اس رایج تر بود گرفتنش. پس در نقطه اس ما یکم قبلش انقباضمون شروع شده
من آی کیو رو کلا حذف کردم الگو رو بجاش آوردم
میشه بگین چرا؟
-
نشر الگو که داغون تره 😅
البته من دو سال پیش کتابش رو داشتم و میزدم.سراسر دید شخصی رو میداد به خورد.در ژنتیک هم که با ریاضی اشتابه گتفه بود :/ -
میشه بگین چرا؟
@dr-saraaa
آره قبلا هم زیاد گفته بودم از کرامات آی کیو، کتابی که از هر ده تا سوالش سه چهار تاش ایراد داشته باشه، ارزش خوندن نداره. الگو تعداد سوالات سلیقه ای و خارج از کتابش به شدت کمه، تو سه روز حدود پانصد تست ازش زدم و همه از روی کتاب قابل پاسخ گویی بودن. در حالی که آی کیو در بسیاری از موارد یا کلا خارج از کتاب بود، یا به شدت با کتاب تناقض داشت. بعضی جاها جمله بندی های مسخره که حتی از لحاظ اصول ساده نگارش فارسی اشکال داشتن، کلا خلاصه بگم کراماتش زیاد بود -
میشه بگین چرا؟
@dr-saraaa در سوال زیست در مورد نوار قلب گفته است:
میشه بگین چرا؟
به نظر من تناقض تو خود کتاب باعثش بوده
حتی یادمه یه تاپیک داشتیم تناقض های آیکیو رو مینوشتیم😅 -
نشر الگو که داغون تره 😅
البته من دو سال پیش کتابش رو داشتم و میزدم.سراسر دید شخصی رو میداد به خورد.در ژنتیک هم که با ریاضی اشتابه گتفه بود :/joy داداش تو دو فصلی تولید مثل و فتوسنتز که از الگو زدم فعلا فراوانی ایراد خیلی کم بود وجدانن
-
@dr-saraaa
آره قبلا هم زیاد گفته بودم از کرامات آی کیو، کتابی که از هر ده تا سوالش سه چهار تاش ایراد داشته باشه، ارزش خوندن نداره. الگو تعداد سوالات سلیقه ای و خارج از کتابش به شدت کمه، تو سه روز حدود پانصد تست ازش زدم و همه از روی کتاب قابل پاسخ گویی بودن. در حالی که آی کیو در بسیاری از موارد یا کلا خارج از کتاب بود، یا به شدت با کتاب تناقض داشت. بعضی جاها جمله بندی های مسخره که حتی از لحاظ اصول ساده نگارش فارسی اشکال داشتن، کلا خلاصه بگم کراماتش زیاد بودVictorKeke
قشنگ دلتون پره از آیکیو 😅 :face_with_tears_of_joy: -
joy داداش تو دو فصلی تولید مثل و فتوسنتز که از الگو زدم فعلا فراوانی ایراد خیلی کم بود وجدانن
joy داداش تو دو فصلی تولید مثل و فتوسنتز که از الگو زدم فعلا فراوانی ایراد خیلی کم بود وجدانن
منم شنده بودم که در ویرایش های بعدی اصلاح شده
زمانی که من میزدمش.... :| :/ -
VictorKeke
قشنگ دلتون پره از آیکیو 😅 :face_with_tears_of_joy:joy
بخدا هشتاد هزار بیشتر دادم به دو جلدش، کلی وقت ازم میگرفت آخرش هم میدیدم اشکال از اونه نه از من اعصابم خورد میشد 😑😑😑 -
joy
بخدا هشتاد هزار بیشتر دادم به دو جلدش، کلی وقت ازم میگرفت آخرش هم میدیدم اشکال از اونه نه از من اعصابم خورد میشد 😑😑😑VictorKeke در سوال زیست در مورد نوار قلب گفته است:
joy
بخدا هشتاد هزار بیشتر دادم به دو جلدش، کلی وقت ازم میگرفت آخرش هم میدیدم اشکال از اونه نه از من اعصابم خورد میشد 😑😑😑اره اره خیلی بده
تازه من میگفتم باشه آیکیو راست میگه
میخوندم و جوابش رو به یاد میسپردم یا تو کتاب مینوشتم.ده تا سوال بعدتر.همون نکته ای گفته بود رو نقض میکرد 😅 :face_with_tears_of_joy: وضعیتی بود اصلا -
joy
بخدا هشتاد هزار بیشتر دادم به دو جلدش، کلی وقت ازم میگرفت آخرش هم میدیدم اشکال از اونه نه از من اعصابم خورد میشد 😑😑😑اره اره خیلی بده
تازه من میگفتم باشه آیکیو راست میگه
میخوندم و جوابش رو به یاد میسپردم یا تو کتاب مینوشتم.ده تا سوال بعدتر.همون نکته ای گفته بود رو نقض میکرد 😅 :face_with_tears_of_joy: وضعیتی بود اصلاjoy
نه بابا کم نیار :))))) من تا بهم اثبات نشه مشکل کجاست ول کن نیستم
حالا فیزیک ریاضی نیست که فهمش سخت باشه! از روی کتابه زیست و باید کاملا قابل توجیه باشه از روی کتاب