علل تغییر چرخه قاعدگی
-
سلام دوستان.
در کتاب نوشته: "قاعدگی، معمولا حدود 14 روز بعد از تخمک گذاری اتفاق می افتد."
حالا اگر ما با داروهای هورمونی این چرخه رو به هم بزنیم، این داروها در حقیقت باعث طولانی شدن مدت زمان فولیکولی میشن یا لوتئالی؟ (اینجا میشه گفت فولیکولی)
بذارید اینظوری بپرسم سوالم رو، نیمه ی متغیر چرخه ی تخمدانی کدام چرخه س؟ آیا با توجه به جمله ای که از کتاب نقل کردم، قابل استنباط هست پاسخ این سوال؟ اگر نه، با توجه به چه مطلبی این مورد رو استنباط میکنید؟
دانش-آموزان-آلاء
فارغ-التحصیلان-آلاء
همیار -
سلام دوستان.
در کتاب نوشته: "قاعدگی، معمولا حدود 14 روز بعد از تخمک گذاری اتفاق می افتد."
حالا اگر ما با داروهای هورمونی این چرخه رو به هم بزنیم، این داروها در حقیقت باعث طولانی شدن مدت زمان فولیکولی میشن یا لوتئالی؟ (اینجا میشه گفت فولیکولی)
بذارید اینظوری بپرسم سوالم رو، نیمه ی متغیر چرخه ی تخمدانی کدام چرخه س؟ آیا با توجه به جمله ای که از کتاب نقل کردم، قابل استنباط هست پاسخ این سوال؟ اگر نه، با توجه به چه مطلبی این مورد رو استنباط میکنید؟
دانش-آموزان-آلاء
فارغ-التحصیلان-آلاء
همیارVictorKeke وای وای من این فصل رو هیچی یاد نگرفتم میخوام برا کنکور حذفش کنم اصلا برام قابل درک نیست
-
VictorKeke وای وای من این فصل رو هیچی یاد نگرفتم میخوام برا کنکور حذفش کنم اصلا برام قابل درک نیست
@m-bahrami1378
در دو هفته حدود پنج بار خوندم رفیق :)))) دو تست مستقیم داره
به مرور ساده میشه. -
@m-bahrami1378
در دو هفته حدود پنج بار خوندم رفیق :)))) دو تست مستقیم داره
به مرور ساده میشه.VictorKeke پنج بااااااااااار:astonished_face:
من دوساعت خوندمش از کل زندگیم ناامید شدم البته قسمتای اول فصل تا قبل از مرحلهی فولیکولی و لوتئال رو درست و حسابی خوندم -
VictorKeke پنج بااااااااااار:astonished_face:
من دوساعت خوندمش از کل زندگیم ناامید شدم البته قسمتای اول فصل تا قبل از مرحلهی فولیکولی و لوتئال رو درست و حسابی خوندم@m-bahrami1378
نه دیگه مجبورم، من رشته م ریاضی بود و هیچدرک اولیه از زیست ندارم. مجبورم اینقد بخونم :)))) -
@m-bahrami1378
نه دیگه مجبورم، من رشته م ریاضی بود و هیچدرک اولیه از زیست ندارم. مجبورم اینقد بخونم :))))VictorKeke خدایااااااا یکی مثه من مثل ...پشیمونه که چرا نرفته رشته ریاضی اونوقت یکی هم مثه شما عاشق تجربی هست
-
VictorKeke خدایااااااا یکی مثه من مثل ...پشیمونه که چرا نرفته رشته ریاضی اونوقت یکی هم مثه شما عاشق تجربی هست
@m-bahrami1378
یا اخی بنده عاشق تجربی هم نبودم، دوستش دارم البته، ولی خب شرایط اینطوری ایجاب کرد.
در هر صورت، حاشیه موقوف 😒 -
@m-bahrami1378
یا اخی بنده عاشق تجربی هم نبودم، دوستش دارم البته، ولی خب شرایط اینطوری ایجاب کرد.
در هر صورت، حاشیه موقوف 😒VictorKeke ok
ناراحت نشینا فقط تجربه ی تلخ خودم یادم اومد گفتم وگرنه کاری به شرایط شما نداشتم -
VictorKeke ok
ناراحت نشینا فقط تجربه ی تلخ خودم یادم اومد گفتم وگرنه کاری به شرایط شما نداشتم@m-bahrami1378
نه داداش ناراختی نبود، شوخی مانند بود :))))
ناراختی برای چیمگه جیگول 14 ساله م؟ 😅😅😅 -
@m-bahrami1378
نه داداش ناراختی نبود، شوخی مانند بود :))))
ناراختی برای چیمگه جیگول 14 ساله م؟ 😅😅😅VictorKeke من نمیدونم چرا همه به من میگن داداش؟:frowning_face:
-
VictorKeke من نمیدونم چرا همه به من میگن داداش؟:frowning_face:
@m-bahrami1378
فکر کردم اسمت بهرامه😑😑
در ضمن، وقتی اسم و عکسی نباشه فرض شماره یک بر داداش بودنه تا راحت تر بتونیم حرف بزنیم :)))) -
@m-bahrami1378
فکر کردم اسمت بهرامه😑😑
در ضمن، وقتی اسم و عکسی نباشه فرض شماره یک بر داداش بودنه تا راحت تر بتونیم حرف بزنیم :))))VictorKeke :slightly_smiling_face:
اره حرفتونو قبول دارم
موفق باشین .خداقوت -
دوره فولیکولی متغیره
دارو ها استروژن و پروژستون دارن باید از تو دوره فولیکولی مصرف بشن تا مقدار استروژن و پروژستون بره بالا اینا با خود تنظیمی منفی FSH و LH رو میارن پایین و دیگه نمیتونن روی سلول های سوماتیک اثر بزارن پس تخمک گذاری هم انجام نمیشه
درس نامه نشرالگو خیلی خوب توضیح داده -
دوره فولیکولی متغیره
دارو ها استروژن و پروژستون دارن باید از تو دوره فولیکولی مصرف بشن تا مقدار استروژن و پروژستون بره بالا اینا با خود تنظیمی منفی FSH و LH رو میارن پایین و دیگه نمیتونن روی سلول های سوماتیک اثر بزارن پس تخمک گذاری هم انجام نمیشه
درس نامه نشرالگو خیلی خوب توضیح دادهmozhgan_99
خیلی خیلی ممنونم عالی گفتید