فیزیک 3|حرکت شناسی
-
با شکل کشیدن خیلی بهتر حل میشه
-
من راحل تو رو کاملکاملا فهمیدم ممیشه بگی این چیشده
-
اهان ممنونم:)
Hako خاوهشش
-
من راحل تو رو کاملکاملا فهمیدم ممیشه بگی این چیشده
Hako سیسی این همین راه حل من رو رفته ولی به خودش زحمت نداده شکل رو بکشه و مشخص کنه که داره چی و کجا رو محاسبه میکنه
این جور شکلا رو همیشه کامل بکش تا قاطی نکنی.. دید سه بعدی خیلی مهمه -
Hako آهاا الان فهمیدم این چجوری رفت
ببین این یه مثلث دیگه ای رو در نظر گرفت برای محاسبه جا به جایی.این شکل من رو میبینی؟ من مثلث رو اینجوری در نظر گرفتم خب؟
ولی اون مثلث رو اینجوری در نظر گرفت که: وتری که ضلع 3 سانتی متری و 4 سانتی متری میسازه رو حساب کرد و شد 5 (یعنی فرض کن اگه فقط پرنده پایین و بعد شرق میرفت، جا به جایی رو چجوری حساب میکردی؟ با حساب کردن وتر درسته؟ این همین کار رو کرد)
و بعد برای محاسبه جا به جایی بین اول و آخر مسیر پرنده، همین خط نارنجی که من کشیدم؟ این رو با استفاده از داده قبلی (همون وتر که برابر با عدد 5 بود) حساب کرد.
فرق راه این و من اینه که ایشون مثلث رو همچین کج در نظر گرفت! اگر بکشی متوجه میشی -
Hako آهاا الان فهمیدم این چجوری رفت
ببین این یه مثلث دیگه ای رو در نظر گرفت برای محاسبه جا به جایی.این شکل من رو میبینی؟ من مثلث رو اینجوری در نظر گرفتم خب؟
ولی اون مثلث رو اینجوری در نظر گرفت که: وتری که ضلع 3 سانتی متری و 4 سانتی متری میسازه رو حساب کرد و شد 5 (یعنی فرض کن اگه فقط پرنده پایین و بعد شرق میرفت، جا به جایی رو چجوری حساب میکردی؟ با حساب کردن وتر درسته؟ این همین کار رو کرد)
و بعد برای محاسبه جا به جایی بین اول و آخر مسیر پرنده، همین خط نارنجی که من کشیدم؟ این رو با استفاده از داده قبلی (همون وتر که برابر با عدد 5 بود) حساب کرد.
فرق راه این و من اینه که ایشون مثلث رو همچین کج در نظر گرفت! اگر بکشی متوجه میشی -
Michael Vey
او دتس رایت ممنونHako بوس
-
با شکل کشیدن خیلی بهتر حل میشه
Michael Vey
بین شرق و شمال مگه نباید ی زاویه 90 درجه باشه؟ -
Michael Vey
بین شرق و شمال مگه نباید ی زاویه 90 درجه باشه؟amir 1k چرا هست
شکلو سه بعدی کشیدم دیگه -
amir 1k چرا هست
شکلو سه بعدی کشیدم دیگهMichael Vey
فک کنم درستش این باشه
چون رابطه فیثاغورث اولی که نوشتی اصن زاویش ۹۰ درجه نیست
و اون رابطه فیثاغورث دومی هم اگه ۹۰ درجه حساب کنیم باید اون ضلع رو از وتر کم میکردی که S بدست بیاد ولی جمع کردی -
amir 1k چرا هست
شکلو سه بعدی کشیدم دیگهMichael Vey
درسته من اشتباه کردم
شمال رو درون سو گفته -
Michael Vey
درسته من اشتباه کردم
شمال رو درون سو گفتهamir 1k خواهش میکنم پیش میاد