نیازمند راهنمایی شما عزیزان
-
VictorKeke از راهنمایی شما هم ممنونم
Zahra 2
خواهش میکنم.
امیدوارم اساتید از نظر من دلخور نشن😅😅 -
خیلی محترمن ایشون البته، استادن و قابل احترام.
ما یه فامیلمون داشت، منو صدا کردن (بعد خرید) نظرم رو بگم😑
منم رفتم میگم خب شما کل مجموعه رو خریدید! نظر میخواید چیکار!
باز هم یکم نگا کردم، بیشتر مسخره بازی بود تا تدریس.
به شخصه تدریس استاد امینی و دکتر طلوعی رو هزار برابر ترجیح میدم. نه جیغ و داد و مسخره بازی و پرش و پشتک دارن وسط تدریس، نه چیز دیگه. خیلی محترم و با شخصیت تدریس میکنن و نتیجه هم عالی هست.
تازه خود آقای احمدی که آدمو یاد معبد شائولین میندازه😒😑 همش حرکات کونگفو میرهVictorKeke در نیازمند راهنمایی شما عزیزان گفته است:
به شخصه تدریس استاد امینی و دکتر طلوعی رو هزار برابر ترجیح میدم. نه جیغ و داد و مسخره بازی و پرش و پشتک دارن وسط تدریس، نه چیز دیگه. خیلی محترم و با شخصیت تدریس میکنن و نتیجه هم عالی هست.
تازه خود آقای احمدی که آدمو یاد معبد شائولین میندازه😒😑 همش حرکات کونگفو میره:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
معبد شااائوووووولینو خیلی خوب اومدی داداش -
VictorKeke در نیازمند راهنمایی شما عزیزان گفته است:
تازه خود آقای احمدی که آدمو یاد معبد شائولین میندازه😒😑 همش حرکات کونگفو میره:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
معبد شااائوووووولینو خیلی خوب اومدی داداش@milad91
😅😅😅 -
تازه خود آقای احمدی که آدمو یاد معبد شائولین میندازه😒😑 همش حرکات کونگفو میرهVictorKeke در نیازمند راهنمایی شما عزیزان گفته است:
باز هم یکم نگا کردم، بیشتر مسخره بازی بود تا تدریس.VictorKeke در نیازمند راهنمایی شما عزیزان گفته است:
نه جیغ و داد و مسخره بازی و پرش و پشتک دارن وسط تدریس، نه چیز دیگه
یاد معبد شائولین میندازه همش حرکات کونگفو میره
تو چنین خوب چرایی؟؟؟ :heart_suit: عااااااااااااااللی بود یعنی
-
ریاضی رو نمیدونم اما فیزیک همین دکتر طلوعی خوبن خیلی خوب
منم از این موسسه دل خوشی ندارم دو سال پیش عربی و شیمی و هندسه ش رو گرفتم خیلی بد بود دیگه عربیش ته افتضاحات بود که فقط کله کچل معلم رو میدیدی سرش رو مینداخت پایین از رو کتاب میخوند -
منم از این موسسه دل خوشی ندارم دو سال پیش عربی و شیمی و هندسه ش رو گرفتم خیلی بد بود دیگه عربیش ته افتضاحات بود که فقط کله کچل معلم رو میدیدی سرش رو مینداخت پایین از رو کتاب میخوندmozhgan_99 در نیازمند راهنمایی شما عزیزان گفته است:
منم از این موسسه دل خوشی ندارم دو سال پیش عربی و شیمی و هندسه ش رو گرفتم خیلی بد بود دیگه عربیش ته افتضاحات بود که فقط کله کچل معلم رو میدیدی سرش رو مینداخت پایین از رو کتاب میخوندچه دلِ پری واقعا...
-
باز هم یکم نگا کردم، بیشتر مسخره بازی بود تا تدریس.VictorKeke در نیازمند راهنمایی شما عزیزان گفته است:
نه جیغ و داد و مسخره بازی و پرش و پشتک دارن وسط تدریس، نه چیز دیگه
یاد معبد شائولین میندازه همش حرکات کونگفو میره
تو چنین خوب چرایی؟؟؟ :heart_suit: عااااااااااااااللی بود یعنی
joy
🙈🙈🙈😅😅😅💕💕💕 -
Zahra 2 در نیازمند راهنمایی شما عزیزان گفته است:
تدریس فیزیک وریاضی اقای امیر مسعودی خوبه یانه ؟؟؟ارزش گوش کردن داره ؟؟؟؟
من فیزیک قسمت گرما و خازن ها رو دیدم خوب بود به شرطی که جدید باشه سال 95 مال سال های قبل به درد نمیخوره کمتر فرمول میگه و فرمولی که میگه تو همه تستا جواب میده مطالب رو کاملا" آسون میکنه بعد همه سوالات کنکور ریاضی و تجربی داخل و خارج رو حل میکنه که به هیچ منبع تستی نیاز نداشته باشید
-
SAEED8231 joy VictorKeke mozhgan_99 @milad91 از راهنمایی هاتون خیلی ممنون
-
SAEED8231 joy VictorKeke mozhgan_99 @milad91 از راهنمایی هاتون خیلی ممنون