مقاطع مخروطی بدون دبیر
-
سلام
مشاورم میگفت فصل مقاطع به دبیر نیازی نداره و خودت باید بخونی.نظر شما چیه؟یعنی دیگه کلاس نرم؟ -
@shiva-tr فیلم دارن؟با کتاب نمیشه فهمیدش؟
-
@shiva-tr بدون دبیر قابل فهمه؟؟؟؟
-
@shiva-tr فیلم دارن؟با کتاب نمیشه فهمیدش؟
حامد بهداد
بله فیلم دارن..نمیدونم من همون اول فیلم دیدم ولی فکر کنم بشه فهمید چیز خاصی نداره برعکس خیلیا که میگن فصل سختیه بنظر من فصل خیلی جالب و شیرینی بود -
@shiva-tr بدون دبیر قابل فهمه؟؟؟؟
حامد بهداد
خب شما میتونید امتحان کنید خودتون بخونید بعد اگه متوجه نشدید فیلم ببینید -
حامد بهداد
خب شما میتونید امتحان کنید خودتون بخونید بعد اگه متوجه نشدید فیلم ببینید@shiva-tr .آخه دبیر می خواد درسش بده گفتم اگه نرم آیا از دستش میدم؛؟یعنی ممکنه مشکل باشه فهمش؟؟ممنون از پاسخ گویی تون؛
-
@shiva-tr .آخه دبیر می خواد درسش بده گفتم اگه نرم آیا از دستش میدم؛؟یعنی ممکنه مشکل باشه فهمش؟؟ممنون از پاسخ گویی تون؛
حامد بهداد
اگه مثلا دبیرتون خیلی خوبه برید ضرر که نداره .. ولی خب اگه فکر میکنید وقت گیره و اگه خودتون بخونید یا فیلم ببینید مفیدتره همینکارو کنید.بهرحال بستگی ب خودتون داره که با کدوم راحت ترید وگرنه از نظر فهمیدن که همه جور میشه فهمید:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
خواهش میکنم موفق باشید
-
@shiva-tr .آخه دبیر می خواد درسش بده گفتم اگه نرم آیا از دستش میدم؛؟یعنی ممکنه مشکل باشه فهمش؟؟ممنون از پاسخ گویی تون؛
حامد بهداد
خیر از دستش نمیدین منم پارسال سر کلاس دبیرم نرفتم و کاملا متوجه شدم .. بازم میگم بستگی داره با کدوم راحت ترید -
حامد بهداد
اگه مثلا دبیرتون خیلی خوبه برید ضرر که نداره .. ولی خب اگه فکر میکنید وقت گیره و اگه خودتون بخونید یا فیلم ببینید مفیدتره همینکارو کنید.بهرحال بستگی ب خودتون داره که با کدوم راحت ترید وگرنه از نظر فهمیدن که همه جور میشه فهمید:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
خواهش میکنم موفق باشید
@shiva-tr درسته...خیالم راحت شد چون درگیرش بودم

ممنون...شما هم پیروز باشین -
-
تو آیین ما
اول کتاب رو میخونیم و به طور کلی شخصا تلاش میکنیم که مطلب رو بفهمیم و 80 درصد مواقع این کار میشه
اگه نفهمیدیم تازه میریم سراغ دی وی دی و فیلم تدریس
بازم نفهمیدیم تازه میریم سراغ دبیر
شما مثل اینکه قبل خوندن...میرید کلاس !!joy نه !شما مگه قبل خوندن دبیر مدرسه درستون نمیده؟