مجدد همانندسازی باکتری
-
جواب تست گزینه ی 1 هستش
سوالم اینه تست گفته با فرض این که باکتری اشرشیا کلای باشه باید حل بشه
اما گزینه ی 1 داره میگه ممکنه 2 جایگاه آغاز همانند سازی داشته باشه در صورتی که میدونیم باکتری ها اغلبشون یک جایگاه آغاز دارن و تو کتابم گفته نشده اشرشیا کلای چند جایگاهیه...
اینجا گزینه ی 1 درست ترین گزینه هست یا واقعا به صورت کامل درسته؟
دوازدهم تجربیا -
جواب تست گزینه ی 1 هستش
سوالم اینه تست گفته با فرض این که باکتری اشرشیا کلای باشه باید حل بشه
اما گزینه ی 1 داره میگه ممکنه 2 جایگاه آغاز همانند سازی داشته باشه در صورتی که میدونیم باکتری ها اغلبشون یک جایگاه آغاز دارن و تو کتابم گفته نشده اشرشیا کلای چند جایگاهیه...
اینجا گزینه ی 1 درست ترین گزینه هست یا واقعا به صورت کامل درسته؟
دوازدهم تجربیاHg L 0
سلام وقتتون بخیر
خب من گزینه های دیگه رو بررسی میکنم و خب از نظر من گزینه ی ۱ واقعا درسته بقیه یه ایرادی دارن..
گزینه ۲) خب گفته که نوکلئوتید هایی که استفاده میشن ممکنه از نظر قند و باز و تعداد فسفات متفاوت باشن
ولی خب برای دنا قند دئوکسی ریبوز استفاده میشه و تعداد فسفات هم که باید تک فسفاتی بشن تا استفاده بشن.. ولی خب باز متفاوت دارن
گزینهی ۳) گفته بطور حتم دو جایگاه پایان داریم ولی خب ما نمیدونیم باکتری که داریم ازش حرف میزنیم یک جایگاه آغاز داشته یا چند تا پس بصورت حتمی نمیتونیم چیزیو بگیم.
گزینهی ۴) اینجا هم که گفته بخاطر شکستن پیوند های نرده های ساختار نردبان که اشتباهه چون هیدروژنی شکسته میشه و برای پله هاس..خب حالا گزینه ی ۱ گفته ممکنه باکتری که ازش حرف میزنیم ۲ تا جایگاه آغاز داشته باشه که خب میتونیم درست بگیریم درسته کتاب گفته اغلب تک جایگاهی هستن ولی یه اندک و حداقلی هستن که ممکنه چند جایگاهی باشن و خب داخل کتاب در مورد اینکه اشرشیاکلای چند تا جایگاه داره حرف نزده پس نمیدونیم دقیقا چند تا داره پس ممکنه تک جایگاهی باشه
ممکنه ۲ یا چند جایگاهی..ببخشید اگر توضیحاتی. اضافه تر از سوالتون دادم
-
Hg L 0
سلام وقتتون بخیر
خب من گزینه های دیگه رو بررسی میکنم و خب از نظر من گزینه ی ۱ واقعا درسته بقیه یه ایرادی دارن..
گزینه ۲) خب گفته که نوکلئوتید هایی که استفاده میشن ممکنه از نظر قند و باز و تعداد فسفات متفاوت باشن
ولی خب برای دنا قند دئوکسی ریبوز استفاده میشه و تعداد فسفات هم که باید تک فسفاتی بشن تا استفاده بشن.. ولی خب باز متفاوت دارن
گزینهی ۳) گفته بطور حتم دو جایگاه پایان داریم ولی خب ما نمیدونیم باکتری که داریم ازش حرف میزنیم یک جایگاه آغاز داشته یا چند تا پس بصورت حتمی نمیتونیم چیزیو بگیم.
گزینهی ۴) اینجا هم که گفته بخاطر شکستن پیوند های نرده های ساختار نردبان که اشتباهه چون هیدروژنی شکسته میشه و برای پله هاس..خب حالا گزینه ی ۱ گفته ممکنه باکتری که ازش حرف میزنیم ۲ تا جایگاه آغاز داشته باشه که خب میتونیم درست بگیریم درسته کتاب گفته اغلب تک جایگاهی هستن ولی یه اندک و حداقلی هستن که ممکنه چند جایگاهی باشن و خب داخل کتاب در مورد اینکه اشرشیاکلای چند تا جایگاه داره حرف نزده پس نمیدونیم دقیقا چند تا داره پس ممکنه تک جایگاهی باشه
ممکنه ۲ یا چند جایگاهی..ببخشید اگر توضیحاتی. اضافه تر از سوالتون دادم
لیلی_ نه خواهش میکنم🩷
بحث این نیست که گزینه های دیگه اشکالی دارن یا نه
ایراد گزینه های دیگه کاملا مشخصه...
بحثم اینه که گزینه ی ۱ رو کاملا درست نمیدونم
چون میگم در خصوص اشرشیا کلای اطلاعات کافی نداریم+ ممکن است رو آورده اول جمله و حتی اگه این ۲جایگاهی رو درست بگیریم
تهش گفته فاصله ی هلیکاز کم میشه
این به صورت حتم اتفاق میوفته ممکن است نداره... -
لیلی_ نه خواهش میکنم🩷
بحث این نیست که گزینه های دیگه اشکالی دارن یا نه
ایراد گزینه های دیگه کاملا مشخصه...
بحثم اینه که گزینه ی ۱ رو کاملا درست نمیدونم
چون میگم در خصوص اشرشیا کلای اطلاعات کافی نداریم+ ممکن است رو آورده اول جمله و حتی اگه این ۲جایگاهی رو درست بگیریم
تهش گفته فاصله ی هلیکاز کم میشه
این به صورت حتم اتفاق میوفته ممکن است نداره...Hg L 0
خب درسته اطلاعات کافی نداریم و بخاطر همین میتونیم ممکن است رو درست بگیریم چون ما دقیق نمیدونیم چند جایگاه داره پس ممکنه یک، دو و... باشه
و خب ببین اون قسمت که گفته فاصله کم میشه بطور حتم نمیتونم بگم من
چون اگر همانند سازی تک جهتِ باشه دیگه حتما نزدیک نمیشن -
Hg L 0
خب درسته اطلاعات کافی نداریم و بخاطر همین میتونیم ممکن است رو درست بگیریم چون ما دقیق نمیدونیم چند جایگاه داره پس ممکنه یک، دو و... باشه
چون اگر همانند سازی تک جهتِ باشه دیگه حتما نزدیک نمیشن -
لیلی_ در مجدد همانندسازی باکتری گفته است:
چون اگر همانند سازی تک جهتِ باشه دیگه حتما نزدیک نمیشنطبق شکلی که داده مشخصه دو جهتیه