تغییر رشته پایه یازدهم
-
سلام من دانش آموز رشته ریاضی پایه یازدهم هستم و قصد تغییر رشته دارم ولی میگن نمیشه اگر ممکنه راهنماییم کنید.میخوام برم تجربی یا حداقل بتونم کنکورشو بدم
-
کاملا درست میگید ولی خب ممکنه بعضی ها هم مثل من دیرتر علایقشونو بشناسن و بتونن درست تصمیم بگیرن اونوخ باید تا اخر عمر بسوزن؟:disappointed_but_relieved_face: :sleepy_face:
-
کاملا درست میگید ولی خب ممکنه بعضی ها هم مثل من دیرتر علایقشونو بشناسن و بتونن درست تصمیم بگیرن اونوخ باید تا اخر عمر بسوزن؟:disappointed_but_relieved_face: :sleepy_face:
السا در تغییر رشته پایه یازدهم گفته است:
:/ تا سن 15 و 16 سالگی نمیدونید که علاقه تون چیه؟
به قول دارند هاردی در کتابش :
بر خی ها میگند ما نمیدونم به چی علاقه داریم
و من بهشون میگم مطمئنی خوب گشتی؟ زیر بالش و پشتی؟ زیر تخت خواب؟ زیر مبل؟ همه جا رو گشتی؟
یخچال رو چی؟ شاید اونجا گذاشته باشی :/
بابا علاقه پیدا کردنی نیست که !!! علاقه از همون اول همراهتونه : / -
این یه واقعیته که انسان18 سالگی به بلوغ کامل فکری میرسه و قدرت تصمیم گیریش بهتر هست اینکه میگید علاقه از همون اول همراهتونه شاید در بعضی مواقع صدق کنه ولی وقتی شناخت کافی رو یه موضوع نداشته باشی نمیتونی بفهمی بهش علاقه مند هستی یانه و زمانی بهتر علاقه و استعدادتو میشناسی که کاملا اشنا بشی با اون شاخه و اگر چنین چیزی نبودقانون به این صورت نبود که همه جای دنیا تا دیپلم تغییر رشته انجام میشه
-
:/ تا سن 15 و 16 سالگی نمیدونید که علاقه تون چیه؟
به قول دارند هاردی در کتابش :
بر خی ها میگند ما نمیدونم به چی علاقه داریم
و من بهشون میگم مطمئنی خوب گشتی؟ زیر بالش و پشتی؟ زیر تخت خواب؟ زیر مبل؟ همه جا رو گشتی؟
یخچال رو چی؟ شاید اونجا گذاشته باشی :/
بابا علاقه پیدا کردنی نیست که !!! علاقه از همون اول همراهتونه : /joy
این یه واقعیته که انسان18 سالگی به بلوغ کامل فکری میرسه و قدرت تصمیم گیریش بهتر هست اینکه میگید علاقه از همون اول همراهتونه شاید در بعضی مواقع صدق کنه ولی وقتی شناخت کافی رو یه موضوع نداشته باشی نمیتونی بفهمی بهش علاقه مند هستی یانه و زمانی بهتر علاقه و استعدادتو میشناسی که کاملا اشنا بشی با اون شاخه و اگر چنین چیزی نبودقانون به این صورت نبود که همه جای دنیا تا دیپلم تغییر رشته انجام میشه -
این یه واقعیته که انسان18 سالگی به بلوغ کامل فکری میرسه و قدرت تصمیم گیریش بهتر هست اینکه میگید علاقه از همون اول همراهتونه شاید در بعضی مواقع صدق کنه ولی وقتی شناخت کافی رو یه موضوع نداشته باشی نمیتونی بفهمی بهش علاقه مند هستی یانه و زمانی بهتر علاقه و استعدادتو میشناسی که کاملا اشنا بشی با اون شاخه و اگر چنین چیزی نبودقانون به این صورت نبود که همه جای دنیا تا دیپلم تغییر رشته انجام میشه
ولی به نظر من اون تغییر رشته به خاطر دو چیز هست
رفتن به رشته اسون تر
رفتن به علاقه واقعی
و شاید موقع انتخاب رشته تحت فشار جامعه یا خانواده یه رشته دیگه رو برداشته ولی بعدش دیده که واقعا هییچ علاقه ای ندارهولی من هنوزم میگم
از اول باهاتون
یه راهکارش اینه
شمال 15 سال بعد خودتون رو در چه شغل و جایگاهی می بینید؟؟ همون هست علاقه تون -
راستش سال نهم از دانش اموزان یه تست میگیرند که باید بر اساس ااون الویت ها انتخاب رشته کنن و تو نظام جدید در این باره خیلی سخت گیری ها بیشتر بود و الویت اول من رشته ریاضی بود در حالیکه من علاقه به درس ریاضی دارم ولی رشته های دانشگاهی اونو دوس ندارم و دقسقا علت تغییر رشتم پیدا کردن علاقه واقعیمه...
-
راستش سال نهم از دانش اموزان یه تست میگیرند که باید بر اساس ااون الویت ها انتخاب رشته کنن و تو نظام جدید در این باره خیلی سخت گیری ها بیشتر بود و الویت اول من رشته ریاضی بود در حالیکه من علاقه به درس ریاضی دارم ولی رشته های دانشگاهی اونو دوس ندارم و دقسقا علت تغییر رشتم پیدا کردن علاقه واقعیمه...
-
این راهی که میگید برای علاقه که معتقدید از اول همراهمونه باز هم اگه یه نفر بخواد خودشو15 سال دیگه تصور کنه و شناخت درست و کافی از همه شغل ها نداشته باشه نمیتونه اینکارو درست انجام بده و این به فاکتوای دیگه ای مثل شناخت خود و... هم برمیگرده بنابراین علاقه حداقل در این مورد شناخته.
ممنون فقط امیدورم این قانون هرچی زودتر عوض بشه -
سلام من دانش آموز رشته ریاضی پایه یازدهم هستم و قصد تغییر رشته دارم ولی میگن نمیشه اگر ممکنه راهنماییم کنید.میخوام برم تجربی یا حداقل بتونم کنکورشو بدم
السا سلام..خوبی السا جان؟
ببین من نمیدونم الآن چرا میخوای تغییر رشته بدی؟...حتی نمیدونم چطوری میشه این کارو کرد الآن؟
ولی....
ولی به عنوان کسی که علاقه ش چیزه دیگه ای بود ولی الآن جایِ دیگه ایه بهت میخوام بگم تحتِ هیچ شرایطی کوتاه نیا! حتی اگه مجبور شی تا آخرِ عمرت کلی حرف و طعنه و تیکه و نگاهِ سنگین تحمل کنی!!
من کوتاه اومدم،،من تسلیم شدم،،من تحتِ تاثیر حرفای دیگران قرار گرفتم که گفتن شغل برات نیست در آینده و از این جور حرفا...و الآن پشیمونم! خیلیم پشیمونم! الآن مگه اون مدیری که تا یک ماه هر روز منو میکشوند دفتر و باهام صحبت میکرد تا منصرفم کنه هست که ببینه چی میکشم؟؟!! مگه اون همه آدمی که میگفتن بعدا شغل برات پیدا نمیشه الآن جای منن که بدونن چقد سختی میکشم؟! نه! نه! نیستن! الآن فقط منم که روزی هزاربار بی انگیزه میشم و سرزنش میکنم خودمو!! ببین! نه سختیِ راه، نه ترس از قبول نشدن در دانشگاهِ معتبر، نه بیکاری و فقر در آینده و نه هیچ چیزِ دیگه ای نباید تو رو از تصمیم و علاقه ت منصرف کنه!
اینو بعدا خیلی خوب میفهمی! خیلی خوب! اینم بدون که آدمی که علاقه شو دنبال میکنه هر روز صبح یه بهونه برا بیداری داره! ولی آدمی که با جبر یه مسیر رو انتخاب کرده،،نه! پس به هر قیمتی شده برو و بِرِس به چیزی که میخوای! نه چیزی که بقیه میخوان! -
این راهی که میگید برای علاقه که معتقدید از اول همراهمونه باز هم اگه یه نفر بخواد خودشو15 سال دیگه تصور کنه و شناخت درست و کافی از همه شغل ها نداشته باشه نمیتونه اینکارو درست انجام بده و این به فاکتوای دیگه ای مثل شناخت خود و... هم برمیگرده بنابراین علاقه حداقل در این مورد شناخته.
ممنون فقط امیدورم این قانون هرچی زودتر عوض بشهالسا
میدونید من از روی تجربه خودم گفتم
من از بد تولد خودم رو پزشک میدیدم و هنوزم همونه شاید به خاطر همینه که اینطوری گفتم!!!
و جالبترش اینکه یه زمانی هم که خواستم ببینم واقعا علاقه ام همینه یا نه یکسری رشته ها رو هم بررسی کردم ولی حتی رغبت به خوندن توضیحات اون ها نداشتم -
السا سلام..خوبی السا جان؟
ببین من نمیدونم الآن چرا میخوای تغییر رشته بدی؟...حتی نمیدونم چطوری میشه این کارو کرد الآن؟
ولی....
ولی به عنوان کسی که علاقه ش چیزه دیگه ای بود ولی الآن جایِ دیگه ایه بهت میخوام بگم تحتِ هیچ شرایطی کوتاه نیا! حتی اگه مجبور شی تا آخرِ عمرت کلی حرف و طعنه و تیکه و نگاهِ سنگین تحمل کنی!!
من کوتاه اومدم،،من تسلیم شدم،،من تحتِ تاثیر حرفای دیگران قرار گرفتم که گفتن شغل برات نیست در آینده و از این جور حرفا...و الآن پشیمونم! خیلیم پشیمونم! الآن مگه اون مدیری که تا یک ماه هر روز منو میکشوند دفتر و باهام صحبت میکرد تا منصرفم کنه هست که ببینه چی میکشم؟؟!! مگه اون همه آدمی که میگفتن بعدا شغل برات پیدا نمیشه الآن جای منن که بدونن چقد سختی میکشم؟! نه! نه! نیستن! الآن فقط منم که روزی هزاربار بی انگیزه میشم و سرزنش میکنم خودمو!! ببین! نه سختیِ راه، نه ترس از قبول نشدن در دانشگاهِ معتبر، نه بیکاری و فقر در آینده و نه هیچ چیزِ دیگه ای نباید تو رو از تصمیم و علاقه ت منصرف کنه!
اینو بعدا خیلی خوب میفهمی! خیلی خوب! اینم بدون که آدمی که علاقه شو دنبال میکنه هر روز صبح یه بهونه برا بیداری داره! ولی آدمی که با جبر یه مسیر رو انتخاب کرده،،نه! پس به هر قیمتی شده برو و بِرِس به چیزی که میخوای! نه چیزی که بقیه میخوان!gollnar سلام. خیلی ممنونم که تجربه ارزشمندتونو در اختیارم گذاشتین و من مسمم تر شدم امیدوارم که منم بتونم تغییر رشته بدم چون من برای رسیدن به هدفایی که دوسشون دارم خیلییی میجنگم
حتی یبارم به اینکه ممکنه برم تجربی و پزشک نشم فکر نکردم حتی اگه این اتفاقم بیفته افسوس نمیخورم چون کاری که دوس داشتمو انجام دادم تلاشمو کردم و نشده و این خیلی فرق داره با وقتیکه من حتی یکمم تلاش نکردم و پذیرفتم جایی بمونم که علاقه واقعیم نیست. -
السا
میدونید من از روی تجربه خودم گفتم
من از بد تولد خودم رو پزشک میدیدم و هنوزم همونه شاید به خاطر همینه که اینطوری گفتم!!!
و جالبترش اینکه یه زمانی هم که خواستم ببینم واقعا علاقه ام همینه یا نه یکسری رشته ها رو هم بررسی کردم ولی حتی رغبت به خوندن توضیحات اون ها نداشتم -
gollnar سلام. خیلی ممنونم که تجربه ارزشمندتونو در اختیارم گذاشتین و من مسمم تر شدم امیدوارم که منم بتونم تغییر رشته بدم چون من برای رسیدن به هدفایی که دوسشون دارم خیلییی میجنگم
حتی یبارم به اینکه ممکنه برم تجربی و پزشک نشم فکر نکردم حتی اگه این اتفاقم بیفته افسوس نمیخورم چون کاری که دوس داشتمو انجام دادم تلاشمو کردم و نشده و این خیلی فرق داره با وقتیکه من حتی یکمم تلاش نکردم و پذیرفتم جایی بمونم که علاقه واقعیم نیست.السا کارِ خوبی میکنی! و دقیقا طبقِ صحبتای خودت بعدا هیچوقت پشیمون نمیشی؛هیچوقت!
هر وقت هم ناامید بشی یادت به این میفته که این همون رشته ای بوده که "شخصِ خودت" انتخابش کردی و اونقدر انگیزه میگیری که تقریبا محاله که نرسی به هدفت!
دیر یا زود داره ولی سوخت و سوز نداره! -
السا کارِ خوبی میکنی! و دقیقا طبقِ صحبتای خودت بعدا هیچوقت پشیمون نمیشی؛هیچوقت!
هر وقت هم ناامید بشی یادت به این میفته که این همون رشته ای بوده که "شخصِ خودت" انتخابش کردی و اونقدر انگیزه میگیری که تقریبا محاله که نرسی به هدفت!
دیر یا زود داره ولی سوخت و سوز نداره! -
gollnar بله کاملا درست میگید.فقط برام دعا کنید که این قانون عوض بشه وگرنه اینده منم مثل شما میشه.
gollnar بله کاملا درست میگید.فقط برام دعا کنید که این قانون عوض بشه وگرنه اینده منم مثل شما میشه.
بحث دعا نیست! دعا میکنیم
ولی همون طور که سال 95 به خاطر اعتراض یه دانش اموز تاثیر معدل رو از قطعی تغییر دادن به مثبت
شما هم فقط با شکایت و به دست قانون میتونید کاری بکنید!!!
ولی فکر کنم بتونید کنکور تجربی رو بدید البته اگه کنکور رو حذف نکنند -
السا بله؛ امیدوارم عوض بشه!
راجع به آینده ی خودمم که شما گفتی،،باید بگم گرچه تا اینجا همه چیز بهم تحمیل شد، گرچه توی تصمیماتم تقریبا هیچ دخالتی نداشتم(!)؛ ولی محالِ ممکنه بذارم شرایط همینجوری بمونه!محالِ ممکن!!
یه برنامه هایی دارم! یه جایی بالاخره میان بُر میزنم و میرم همون سمتی که باید میرفتم!
-
واقعا اینکه تاثیر معدل از قطعی به مثبت تغییر کرد به خاطر اعتراض یه دانش آموز بوده؟ اصلا نمیدونستم خوب شد که بهم اطلاع دادین ولی ممکنه دانش آموز معمولی نباشه چون معمولاا ما دانش /موزا اونقدر قدرت نداریم یا اگرم داریم من نمیدونستم
-
السا بله؛ امیدوارم عوض بشه!
راجع به آینده ی خودمم که شما گفتی،،باید بگم گرچه تا اینجا همه چیز بهم تحمیل شد، گرچه توی تصمیماتم تقریبا هیچ دخالتی نداشتم(!)؛ ولی محالِ ممکنه بذارم شرایط همینجوری بمونه!محالِ ممکن!!
یه برنامه هایی دارم! یه جایی بالاخره میان بُر میزنم و میرم همون سمتی که باید میرفتم!