جمع کردن درس ها
-
سلام من الان استرس دارم درمورد اینکه چطوری درس های خودم رو جمع کنم چون من الان باید برای کنکور تجربی آماده شوم و از طرفی دیگر هم نمی دونم که چطوری درس های نوبت اول رو جمع کنم و اصلا نمی دونم که چه شغلی برازنده منه ولی از هرکه شنیدم میگن توی همه چیز استعداد داری ولی آلان اینکه سوالام که چطوری درس هامو برسونم برای امتحانات و چه کار کنم
-
بی زحمت کسی جواب این سوال رو به صورت متنی بگه
-
سلام من الان استرس دارم درمورد اینکه چطوری درس های خودم رو جمع کنم چون من الان باید برای کنکور تجربی آماده شوم و از طرفی دیگر هم نمی دونم که چطوری درس های نوبت اول رو جمع کنم و اصلا نمی دونم که چه شغلی برازنده منه ولی از هرکه شنیدم میگن توی همه چیز استعداد داری ولی آلان اینکه سوالام که چطوری درس هامو برسونم برای امتحانات و چه کار کنم
cf5f79904be2ce در جمع کردن درس ها گفته است:
برنامه ریزی انجام بده به صورت بلند مدت که بدونی هر ماه چه دروسی رو بخونی اینکار باعث میشه آرامش بگیری و بعدش لقمه لقمه به صورت هفتگی اجرا کن برنامه رو این برای کنکورت قبلش واسه امتحانات اگه برنامه بهتون دادن به ترتیب بخون راحت جمع میشه صرفا کافیه وقت بزاری
-
cf5f79904be2ce
سلام، اول از همه وقتی تو این بازه راجب هدفت سردرگمی صرفا هدفت رو بذار اینکه تو کنکور رتبه خوبی کسب کنی، این که دستت برای انتخاب باز باشه خیلی بهتر از اینه که مجبور به انتخاب یه رشته بشی و بعدش هم پشیمون. برای خودت بنویس چیا از ترم اول مونده تو چیا ضعف داری چه بخش هایی تست نیازه بیشتر بزنی. حالا از مبحث کنکور پایه هم بیا و برای خودت بنویس. وقتی جلوی چشمت اینا باشن دیگه میفهمی چطور هدف گذاری کنی. اول از درس هایی که توش قوی هستی و نیازه تست بیشتر بزنی شروع کن تا روی روال بیفتی. اون نوشتنا خودش بهت میگه که برنامه این هفته چی باشه این ماه چی باشه و از سردرگمی درمیای