دانشجوی کاربلد چه منابعی رو باید بشناسه؟
-
سلام سلام
اینجا قراره سایت، اپ، کانال تلگرام و... هایی که برای یه دانشجو (حتی دانش اموز)مفید هستن رو معرفی کنم. آشنا نبودن با این منابع شما رو عقب نمیندازه اما شناختن و استفاده ازشون شما رو به یه کاربلد تبدیل میکنه. طوری که میتونین کارهاتون رو با کیفیت بهتر و در زمان کوتاه تری انجام بدین.
فارغ-التحصیلان-آلاء دانش-آموزان-آلاء -
شاید تجربه کرده باشین که خوندن گاها فایل های انگلیسی خیلی زمان بر و سخته. مخصوصا وقتی بحث یادگیری باشه شما هم باید مفهوم جملهی انگلیسی رو درک کنین و همچنین اون رو به یاد بسپرین...
توی اولین پست سایتی رو میخوام معرفی کنم که خیلی راحت پیدیاف هاتون رو از هر زبانی به فارسی ترجمه میکنه!
سایت داکترنزلیتور
کار کردن باهاش هم خیلی آسونه
شما پیدیاف رو آپلود میکنین زبانی که میخواین سایت ترجمه کنه رو انتخاب میکنین و دکمه ی ترنزلیت رو میزنین و چند ثانیه بعد فایلتون اماده ی دانلود هست.
نکته۱ :خود سایت معمولا زبان پی دی اف رو تشخیص میده اما گاها ممکنه اشتباه کنه. پس بهتره خودتون هم چک کنید.
نکته۲ :سایت از پیدیاف های حجم بالا پشتیبانی نمیکنه پس اگه سایت ارور داد بهتره فایلتون رو دو تیکه کنین.
نکته۳ :تا وقتی فایلتون آپلود نشده بهتره که توی همون صفحه بمونین وگرنه ممکنه سایت ارور بده
نکته۴ : سایت نمیتونه عکس هارو به فارسی ترجمه کنه فقط متن و جدول رو به خوبی ترجمه میکنه. البته ممکنه جدول ها هم یکم پس و پیش بیوفتن.
.
خودم برای ترجمه ی مقالات و پاورپونت هایی که اساتید در کلاس تدریس میکنن از این سایت استفاده میکنم
لینک سایت:
https://www.onlinedoctranslator.com/en/translationform -
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
سلام شبتون بخیر
امروز میخوام دومین سایت خیلی خیلی به درد بخور رو بهتون معرفی کنم
اسمش هست آی لاو پیدیاف
با این سایت می تونین هرررفایلی رو به پیدیاف تبدیل و هررربلایی که میخواین سر پیدیاف تون بیارین مثلا چنتا پیدیاف رو بهم بچسبونین یا برش بزنین، صفحه هایی که میخواین رو جدا کنین، برعکس کنین و خیلی چیزهای به درد بخور دیگه...
استفاده ازش هم خیلی آسونه، شما بخش مورد نظرتون رو از صفحه ی اصلی سایت انتخاب میکنین فایلتون رو اپلود میکنین و بعد کاری که میخواین رو انجام میدین(انتخاب صفحه های موردنظر برای برش یا...) و تااامااااممم.
نکته ۱: شاید بگین این کار هارو با سیستم میشه انجام داد ولی باید بگم سیستم که مثل گوشی همیشه دم دستت نیست سیسی
نکته ۲: اگه نتتون ضعیف باشه یا فایلتون سنگین شاید آپلود کردن فایل یکم براتون سخت باشه که تجربه به من نشون داده روشن کردن ویپیان آپلود رو راحت تر میکنه
نکته ۳: یادتونه گفتم سایت داکترنزلیتور فایل حجیم رو قبول نمیکنه؟ با این سایت میتونین پیدیاف هاتون رو نصف و بعد ترجمه کنین
لینک سایت:
https://www.ilovepdf.com/
.
درضمن اینم بگم که فعلا از سایت های ساده و کاربردی تر حرف میزنم ولی حتما سراغ سایت و چنل های حرفه ای هم میریم
شب خوش🫡 -
یه دانشجوی پژوهشگر چه سایت هایی رو نیاز داره؟
شما وقتی وارد دانشگاه میشید قراره که دنبال علم بگردین. دانشجوى حرفه اى، به جز مطالعه ى رفرنس ها ميره سراغ مقاله هاى جديد تا از علم به روز خبر داشته باشه. بهترین روش برای این کار مطالعهی نتیجهی تحقیق بقیه پژوهشگر هاست که بهش میگن مقاله!
️خب به چه دردم میخوره؟
شما قراره کلی ارائه سر کلاس هاتون داشته باشین. یه ارائه قوی که نمره ی تپلی رو از استاد میکَنه ارائه ای هست که علاوه بر برسی علم بیسیک درباره ی دیتای جدید، آمار و روش های تحقیقاتی جدید، نیاز اکنون جامعه و پیشنهاد هایی برای پیشرفت در اینده حرف بزنه.
شما به عنوان یه دانشجو قرار نیست صرفا درس پاس کنین... دوران دانشجویی شما به هرحال قراره بگذره این بستگی به شما داره که کنار درس ها بیاین درباره ی مباحث مورد علاقه تون مطالعه داشته باشین یا نه...
شما خودتون میتونین مقاله بنویسین. بله!
با مطالعه انواع مقاله ها میتونین یاد بگیرین و خودتون هم مقاله بنویسید.
️حالا بریم سایت های معروف رو معرفی کنیم:
Pubmed:
این سایت تو حوزه علوم پزشکی کلی مقاله بهتون معرفی میکنه. کافیه درست سرچ کنید و کلی مقاله مرتبط با کلید واژه هاتون براتون بیاد. برای هر مقاله یه خلاصه و اغلب لینک مستقیم به متن کامل یا پیدیاف اون مقاله بهتون میده
Google scholar:
سایت گوگل اسکولار یه موتور جستجوی عمومی برای پیدا کردن مقالات، پایان نامه ها، کتاب ها و منابع مختلف دیگه...
مزیت این سایت که میتونه نقطه ضعفش هم به شمار بیاد داشتن دیتا بیس بزرگیه که هرجور منبعی رو دراختیارت میذاره. معتبر یا ابکی!
Scopus و Wbe of science:
دوتا سایت که بیشتر تمرکزشون روی مقالات ژورنال های معتبر هست. این سایت ها میان مقالات معتبر رو جمع میکنن و اونارو ارزیابی و تحلیل میکنن. این دو سایت معمولا پیویان نیاز دارن.
ScienceDirect:
یه سایت معتبر که متن کامل مقاله هارو برات قرار میده. معمولا متن کامل مقالات اکثر ژورنال های معتبر رو میتونی اینجا پیدا کنی. منابع این سایت شامل مقالات و کتاب هاست.
SID:
یه پایگاه علمی معتبر ایرانی که مقالات، پایان نامه ها و رفرنس های ایرانی هست. اغلب منابع به زبان فارسی هستن.
نکته: همه سایت ها جز پابمد تو هر رشته ی علمی منبع دارن.
هر کدوم از سایت ها یه خیل عظیمی از جزئیات و روش های سرچ دارن که اگر علاقه داشتین تو پست های بعد یادتون میدم.
شبتون بخیر

🧫