کنکور اومدا
-
سلام
انگیزه ندارم یعنی هدف ندارم یعنی هدفم تغییر کرده بهتر بگم هدف قبلیم عشقش بیشتر از چیزهای دیگه مثل پول و تفریحه به خاطر همین دیگه اون علاقه و میلو بهش ندارم چون دوس ندارم مثل دیگران عادی زندگی کنم.
عشق قبلی پرستاری بود
و
حالا دیگه نیس
ولی از یه طرفی باید کنکورو حتما زیر ۱۰هزار بیارم.
چی کار کنم ک شروع کنم و تداوم داشته باشه کارم؛ساعت ۸صبح هم بلند میشم و شبم دیر میخوابم ولی توش ۲ساعت خوندم نیس😑 -
سلام
انگیزه ندارم یعنی هدف ندارم یعنی هدفم تغییر کرده بهتر بگم هدف قبلیم عشقش بیشتر از چیزهای دیگه مثل پول و تفریحه به خاطر همین دیگه اون علاقه و میلو بهش ندارم چون دوس ندارم مثل دیگران عادی زندگی کنم.
عشق قبلی پرستاری بود
و
حالا دیگه نیس
چی کار کنم ک شروع کنم و تداوم داشته باشه کارم؛ساعت ۸صبح هم بلند میشم و شبم دیر میخوابم ولی توش ۲ساعت خوندم نیس😑@amirkonkuri97 در کنکور اومدا گفته است:
سلام
عشق قبلی پرستاری بود
و
حالا دیگه نیس
چی کار کنم ک شروع کنم و تداوم داشته باشه کارم؛ساعت ۸صبح هم بلند میشم و شبم دیر میخوابم ولی توش ۲ساعت خوندم نیس😑گوشیت رو بده تحویل خانواده (کلا هیچ راه ارتباطی باقی نذار)
بقیش کم کم درست میشه...
والا این حرفا الان عادیه یکم خودتو کنترل کنی و عید رو هم از دست ندی ، ایشالا که درست میشه -