خطاب به اقای ابوذرخانی
-
با سلام و احترام جناب
با تشکر بسیار زیاد از خدمات رایگانی که روی سایت گذاشتید که این مایه افتخار و مباهات برای من هست فهمیدم هنوزم هستن ادمایی که روان من کنکوری هنوزم براشون مهمه.هستند کسانی که هنوز خدایی دارن و هنوزم دغدغه اموزش دارن نه فقط پول .کاری که شما کردید اونقدری برام ارزشمنده که با خودم گفتم چند وقت دیگه که منم وارد بازار کار شدم خدمت به مردم هدفم باشه نه پول. شما فقط ویدیو های الا رو نساختید شما تفکر ساختید به ما یاد دادید الا جاییه برای** انجام دادن کارای لازمی که بقیه میگن نمیشه و نباید بشه **
کارهای الا به ماثابت شده است چیزی که الا رو متفاوت کرد کیفیت و در عین حال رایگان بودنس مبادا نشود زمانی این باعث افت کیفیت شما شود (که این سخنان رو بین هم سن و سالانم میشنوم)حتی دوره های منطبق با نظام جدید و اون کیفیت بالا دیگه توی سایت دیده نمیشه حتی دوره های ضبط شده باز هم مشخص نیست که چقدر پوشش دهنده کتاب نظام جدید و ساله .با تشکر از پیگیری شما در این کار . -
با سلام و احترام جناب
با تشکر بسیار زیاد از خدمات رایگانی که روی سایت گذاشتید که این مایه افتخار و مباهات برای من هست فهمیدم هنوزم هستن ادمایی که روان من کنکوری هنوزم براشون مهمه.هستند کسانی که هنوز خدایی دارن و هنوزم دغدغه اموزش دارن نه فقط پول .کاری که شما کردید اونقدری برام ارزشمنده که با خودم گفتم چند وقت دیگه که منم وارد بازار کار شدم خدمت به مردم هدفم باشه نه پول. شما فقط ویدیو های الا رو نساختید شما تفکر ساختید به ما یاد دادید الا جاییه برای** انجام دادن کارای لازمی که بقیه میگن نمیشه و نباید بشه **
کارهای الا به ماثابت شده است چیزی که الا رو متفاوت کرد کیفیت و در عین حال رایگان بودنس مبادا نشود زمانی این باعث افت کیفیت شما شود (که این سخنان رو بین هم سن و سالانم میشنوم)حتی دوره های منطبق با نظام جدید و اون کیفیت بالا دیگه توی سایت دیده نمیشه حتی دوره های ضبط شده باز هم مشخص نیست که چقدر پوشش دهنده کتاب نظام جدید و ساله .با تشکر از پیگیری شما در این کار .این پست پاک شده!