صفر تا صد ریاضی تجربی
-
نوشتهشده در ۲۲ اسفند ۱۳۹۶، ۱۱:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
با اجازه صاحب تاپیک
من خودم خیلی سبز دارم ریاضی اما خب برای فرصت کم تعریف خط ویژه گاج شنیدم می تونید تحقیق کنید اگه خواستید استفاده کنید -
با اجازه صاحب تاپیک
من خودم خیلی سبز دارم ریاضی اما خب برای فرصت کم تعریف خط ویژه گاج شنیدم می تونید تحقیق کنید اگه خواستید استفاده کنیدنوشتهشده در ۲۲ اسفند ۱۳۹۶، ۱۱:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zahra-m1999 در برنامه برای درس ریاضی تو 3 ماه مونده (مختص دکتر ها ) گفته است:
با اجازه صاحب تاپیک
من خودم خیلی سبز دارم ریاضی اما خب برای فرصت کم تعریف خط ویژه گاج شنیدم می تونید تحقیق کنید اگه خواستید استفاده کنیدمنم دارمش.کتاب خوبیه
-
با اجازه صاحب تاپیک
من خودم خیلی سبز دارم ریاضی اما خب برای فرصت کم تعریف خط ویژه گاج شنیدم می تونید تحقیق کنید اگه خواستید استفاده کنیدنوشتهشده در ۲۲ اسفند ۱۳۹۶، ۱۱:۲۷ آخرین ویرایش توسط شاهین انجام شده@zahra-m1999
خط ویژه خوبه برای یادگیری و جمعبندی
ولی اگه سرعت براتون ملاکه موج آزمون خیلی خوبه..البت موج آزمون به نظر میرسه بعضی قسمتا بیش از حد سختش کرده...بازم هر دو رو ببینید یکی رو انتخاب کنید ...چند منبعی نباشید -
نوشتهشده در ۲۲ اسفند ۱۳۹۶، ۱۱:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
موفق باشید همگی
-
@دانش-آموزان-آلاء نظرات و انتقادات رو ک گفتید چارچوب اصلی چیده میشه
بعدش توی هفته ها چیده میشه
بعدش طرز انجامش و آخر سر قلق ها گفته میشهنوشتهشده در ۲۲ اسفند ۱۳۹۶، ۱۱:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-sobhan در برنامه برای درس ریاضی تو 3 ماه مونده (مختص دکتر ها ) گفته است:
بعدش طرز انجامش و آخر سر قلق ها گفته میشهچی بگیم خب؟
-
@dr-sobhan در برنامه برای درس ریاضی تو 3 ماه مونده (مختص دکتر ها ) گفته است:
بعدش طرز انجامش و آخر سر قلق ها گفته میشهچی بگیم خب؟
نوشتهشده در ۲۲ اسفند ۱۳۹۶، ۱۱:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-saraaa اگه با همین بخش بندی ها اکی هستید بگم هر کودوم رو تو چه مدت و چطوری بخونید
اگه مخالفید نظراتتونو بگید و اگه لازم بود ویرایش میشه
ولی فکرر نکنم ویرایشی لازم داشته باشه -
نوشتهشده در ۲۲ اسفند ۱۳۹۶، ۱۲:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
برای نمودار ها درجه 2 و درجه 3 و تابع معکوس نمیدونید چه منبعی خوبه یا چه فیلمی؟
-
negwin نه دقیقا برعکس مشتقه ! مشتق رو بلد باشی واقعا آسونه انتگرال
در حد و اندازهی مشتق سال سومهنوشتهشده در ۲۲ اسفند ۱۳۹۶، ۱۳:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-sobhan بعد ببین من الان فیلم مثلثات و ندیدم و اصلن نخوندم و انتگرال هم همینطور اما بقیه رو بلدم ...
-
@dr-sobhan بعد ببین من الان فیلم مثلثات و ندیدم و اصلن نخوندم و انتگرال هم همینطور اما بقیه رو بلدم ...
-
negwin مثلثات رو ندیدی بلد هم نیستی ؟ اگه بلدی لازم نیست ببینی
بقیه یعنی اون دسته اول ک گفتم همه مباحثشو بلدی ؟نوشتهشده در ۲۲ اسفند ۱۳۹۶، ۱۳:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-sobhan مثلثات فیلم لازمم انتگرال هم همینطور بقیه اوکیه یعنی نیاز ب درسنامه نیس فقط تست باید کار شع بجز دنباله البته
-
@dr-sobhan مثلثات فیلم لازمم انتگرال هم همینطور بقیه اوکیه یعنی نیاز ب درسنامه نیس فقط تست باید کار شع بجز دنباله البته
-
negwin خوبه که ! میتونی وقت داشتی تابع روو هم حتی بخونی ولی اولویییت با مباحثیه ک برای هر گروه مشخص شده
نوشتهشده در ۲۲ اسفند ۱۳۹۶، ۱۳:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-sobhan نه با تابع ابم تو یه جوب نمیرع
-
مبیناااااا الان دقیقا وقتشه
کسی نمیخواد خلاصه نویسی بکنه به نظر من از برنامه من استفاده نکنه چون بعدا به مشکل برمیخوره فحششو من میخورم :|
نقطه قوت برنامه من خلاصه هاییه ک بعد زدن تست کنکور نوشته میشه و کاملا منطبق بر اساس تست های کنکور و زبون خود فردیه ک مینویسه
نوشتهشده در ۲۲ اسفند ۱۳۹۶، ۱۹:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-sobhan خب یکم نرم تر سخن بگوو
-
@dr-sobhan خب یکم نرم تر سخن بگوو
نوشتهشده در ۲۲ اسفند ۱۳۹۶، ۱۹:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمبیناااااا بابا من حرفام همه با لبخنده میشناسن بچها منو
ببخشید اگه طوری حرف زدم ک برداشت اشتباه بشه ازش
-
مبیناااااا بابا من حرفام همه با لبخنده میشناسن بچها منو
نوشتهشده در ۲۲ اسفند ۱۳۹۶، ۱۹:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-sobhan در برنامه برای درس ریاضی تو 3 ماه مونده (مختص دکتر ها ) گفته است:
مبیناااااا بابا من حرفام همه با لبخنده میشناسن بچها منو
-
میشه حالا بگید روش خلاصه نویسی رو...من تو یه همایش بودم طرف گفت خلاصه نویسی فیزیک و ریلضی خیلی فرق داره...ولی نگفت چه فرقی:/ فیزیکو گفت ولی هنوز تو کف ریاضی شم
-
نوشتهشده در ۲۲ اسفند ۱۳۹۶، ۲۲:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
نوشتهشده در ۲۲ اسفند ۱۳۹۶، ۲۳:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهblack_tear کردم تا چشت دراد
-
@دانش-آموزان-آلاء
@همیار
یا حسین
@Dr-Saraaa
@sobhan-1999
@njzamin
Zahra M
@zahra-m1999
@faezeh-lay
@fatma-vorodi97
@javadm328
@dr-saraaa
@romisa1234
@afshani
@zahra_asd
setare1999
@afsaneh-m
mrz
negwin
RAHIL_28
@dr-lila
خاتون
@dr-yassi
rose77
@اسمان-ابی
@پشت-کنکوریه-خسته
@zohre-nowrouzi
@tajrobi-nil
@afshani
HossEin freedom
Dr.fatiسلام بچها !
خوبید ؟
آقا میخوایم یه برنامه بریزیم برای درس ریاضی ک تو این مدت مونده بتونیم دیگه یه 40 درصدی رو کاسب بشیم
فقط فکر کنم از 500هزار نفر 2_3 هزار نفر ریاضی رو بالای 50 میزنن ! پس کسب کردن درصد حداقل 40 میتونه یه سکوی پرتاب باشه
کسایی ک میخوان بهم خبر بدن چون نمیخوام مثل برنامهی های #آشغال داخل بازار بشینم تو خونه یه برنامه بریزم بگم شماهم انجام بدید !یارو تبلیغ میکنه برنامهی 2 ماه و نیمه ! بابا دیگه بسته دیگه !دزدی تا به کجا !نوشتهشده در ۲۳ اسفند ۱۳۹۶، ۸:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-sobhan در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
@دانش-آموزان-آلاء
@همیار
یا حسین
@Dr-Saraaa
@sobhan-1999
@njzamin
Zahra M
@zahra-m1999
@faezeh-lay
@fatma-vorodi97
@javadm328
@dr-saraaa
@romisa1234
@afshani
@zahra_asd
setare1999
@afsaneh-m
mrz
negwin
RAHIL_28
@dr-lila
خاتون
@dr-yassi
rose77
@اسمان-ابی
@پشت-کنکوریه-خسته
@zohre-nowrouzi
@tajrobi-nil
@afshani
HossEin freedom
Dr.fatiسلام بچها !
خوبید ؟
آقا میخوایم یه برنامه بریزیم برای درس ریاضی ک تو این مدت مونده بتونیم دیگه یه 40 درصدی رو کاسب بشیم
فقط فکر کنم از 500هزار نفر 2_3 هزار نفر ریاضی رو بالای 50 میزنن ! پس کسب کردن درصد حداقل 40 میتونه یه سکوی پرتاب باشه
کسایی ک میخوان بهم خبر بدن چون نمیخوام مثل برنامهی های #آشغال داخل بازار بشینم تو خونه یه برنامه بریزم بگم شماهم انجام بدید !یارو تبلیغ میکنه برنامهی 2 ماه و نیمه ! بابا دیگه بسته دیگه !دزدی تا به کجا !
منم هستممممم -
@دانش-آموزان-آلاء
@همیار
یا حسین
@Dr-Saraaa
@sobhan-1999
@njzamin
Zahra M
@zahra-m1999
@faezeh-lay
@fatma-vorodi97
@javadm328
@dr-saraaa
@romisa1234
@afshani
@zahra_asd
setare1999
@afsaneh-m
mrz
negwin
RAHIL_28
@dr-lila
خاتون
@dr-yassi
rose77
@اسمان-ابی
@پشت-کنکوریه-خسته
@zohre-nowrouzi
@tajrobi-nil
@afshani
HossEin freedom
Dr.fatiسلام بچها !
خوبید ؟
کسایی ک میخوان بهم خبر بدن چون نمیخوام مثل برنامهی های #آشغال داخل بازار بشینم تو خونه یه برنامه بریزم بگم شماهم انجام بدید !یارو تبلیغ میکنه برنامهی 2 ماه و نیمه ! بابا دیگه بسته دیگه !دزدی تا به کجا !نوشتهشده در ۲۳ اسفند ۱۳۹۶، ۸:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-sobhan
منممممممم هستمممممممم