صفر تا صد ریاضی تجربی
-
-
-
-
@zahra-m1999 در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
میگم من شروع کردم تست ومرور خوبه همین جوری تست بزنم مرورکنم خلاصه بنویسم ؟؟؟
دایی خوابت برد
عیب نداره شبت خوش تا بعد
@dr-sobhan -
آره اتفاقا اگه آموزش رو تموم کردید و بهش نیاز ندارید عالیه ک وقتتونو فقط رو تست زدن و نوشتن خلاصه و مرور خخلاصه بذاری
-
@elhame-h
https://forum.alaatv.com/topic/6687/برنامه-برای-درس-ریاضی-تو-3-ماه-مونده-مختص-دکتر-ها
کامل کامنتامو بخونید خیلی جاها تک کامنت چیزای مهمی رو برسی کردم توش و آخر سر هم دوتا برنامه با توجه به توانایی بچها نوشتم
البته هنوز جوانب برنامه مونده و فعلا چارچوبش مشخصه ولی چطوری باید انجام بشه هم اعلام میکنم -
آره اتفاقا اگه آموزش رو تموم کردید و بهش نیاز ندارید عالیه ک وقتتونو فقط رو تست زدن و نوشتن خلاصه و مرور خخلاصه بذاری
@dr-sobhan
طرز خلاصه نویسیو کی میگید ما همچنان منتظریم -
@dr-sobhan
طرز خلاصه نویسیو کی میگید ما همچنان منتظریممبیناااااا در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
@dr-sobhan
طرز خلاصه نویسیو کی میگید ما همچنان منتظریماقا سبحان میذارن صبر کنین شما،....
-
مبیناااااا در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
@dr-sobhan
negwin در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
مبیناااااا در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
@dr-sobhan
چشم نگین جونم
-
@dr-sobhan
طرز خلاصه نویسیو کی میگید ما همچنان منتظریممبیناااااا فعلا درسنامه و تستا رو گفتم ولی چشم اونم میگم
-
سلام برنامه خلاصه نویسیتون بنظر میاد خیلی خوب باشه، حتما انجامش میدم ، فقط یه سوال واسه فیزیک هم میشه با همین روش خلاصه نویسی کرد؟
-
سلام برنامه خلاصه نویسیتون بنظر میاد خیلی خوب باشه، حتما انجامش میدم ، فقط یه سوال واسه فیزیک هم میشه با همین روش خلاصه نویسی کرد؟
-
میشه برای آمار فیلم خوب یا کتاب خوب معرفی کنید. آخه نمی تونم تست هاشو سریع حل کنم خیلی وقت گیره
-
میشه برای آمار فیلم خوب یا کتاب خوب معرفی کنید. آخه نمی تونم تست هاشو سریع حل کنم خیلی وقت گیره
@r-maryam در برنامه برای درس ریاضی تو 3 ماه مونده (مختص دکتر ها ) گفته است:
فیلمای اقای امینی عالیع
-
-
@r-maryam در برنامه برای درس ریاضی تو 3 ماه مونده (مختص دکتر ها ) گفته است:
از تدریس آقای امینی استفاده کنید
اینم لینک تدریسشون
https://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Lesson/20/26/ -
سلام دانش آموزان آلا :bowtie:
همیار سبحان هستم
خواهش میکنم این تاپیک رو همه تا آخر بخونیییید
خب یه معرفی کوچیک در مورد این همیار بودن میخوام بکنم !
امسال سایت آلا یه طرحی داره برای حل مشکلات درسی شما و برای دروس مختلف همیارایی گذاشته که تا جایی ک ممکنه ب شما دوستان کمک بشه
از فواید این طرح اینه که کسی ک پشت کنکوریه و ب معلم دست رسی نداره میتونه مشکلشو حل کنه
ولی @همیار ها نباید تو پی وی جواب بدن و باید توی انجمن جواب بدن ک اگه سوال کسه دیگه ای هم بود اون شخصم بتونه استفاده کنه (من نمیگم کلا همینطوریه و در ضمن نترسید ک وای سوالم مزخرفه و نپرسم و زشته !این طرز فکر ماله بچهاست نه دانش آموزای آلا )
این تاپیک من حالا جریانش چیه ! اینجا کلیییییی کار قراره انجام بدیم
هرچی سوال درسی در مورده ریاضی دارید تاپیک بزنید من رو یا همیار ها رو تگ کنید ما میایم جواب میدیم
توی این تاپیک هم من نکات مهم رو برسی و یاد آوری میکنم بهتون
حتی اگه بشه شب قبل ازمون قلم چیتون برسی ازمون مشابه سال قبلشو یا نکات اون ازمونشو (درس ریاضی دیگه ) براتون میذارم ک مطمئنن بدرد ازمون فردای اون روزتون میخوره
فقط یه نکته رو من اشاره کنم اینکه بخواید سوالات سطح خیلی بالا برای ضایع کردن ما همیارا بپرسید دور از انصافه
من سعی میکنم هر شب یا صبح پاشم هرچی سوال اینجا پرسیده شده رو جواب بدم
حالا میتونه سوال در مورد حل سوال باشه
سوال مشاوره ای در مورده درس ریاضی باشه ک چی رو بخونم چی رو نخوندم چطوری بخونم برای فلان درصد چ مباحثی رو حذف کنم و از این قبیل سوالات
یه اتفاق دیگهم ک قرارهتوی این تاپیک بیوفته چون اکثریتمون قلم چی میریم من بعد شنبه بعد از آزمونای قلم چی (چون خودم توی خونه از خودم آزمون میگیرم در نتیجه آزمونم میمونه برای شنبه و نمیتونم جمعه سوالات رو نگاه کنم) یا تحلیل کل سوالات ریاضیش یا سوالات چالش برانگیزش ک برای شما سخت بوده رو توضیح میدم
فقط یه خواهش دارم ازتون بجای ترسیدن از ریاضی باهاش رو در رو شید ! شاید خوشتون اومد
یه چیز ک جدیدا زیاد میشنوم میگن تجربی ریاضی ضریب 2 داره زیست 4 برید بجای ریاضی زیست بخونید :| چه کاریه آخه ؟ ریاضی با تمرین بدست میاد! دیگه هرچی سوال و بحث و اینا دارید زیر همین تاپیک انجام بدید
با دنبال کردن تاپیک میتونید سوالات دوستانتونو ببینید شاید مشکلی داشتید و خودتون خبر نداشتید و اینطوری مشکلتون حل شد !
مرسی ک وقت گذاشتید و خوندید
@خیرین-کوچک-دریا-دل @دانش-آموزان-آلاء @خیرین-کوچک-دریا-دل @ناظم @ادمین -
@dr-sobhan من مشتق حدوامارومجانب تقریبا مسلطم کاربرد مشتقم تازه تستاشو زدم تابع قبلا فیلمای اقای امینی رو دیدم ولی تست نزدم احتمالم میخوام فیلماشو ببینم یکمی از قبل بلدم ولی .الان برم تابعو کامل کنم یا انتگرال بخونم؟
asal-pn در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
@dr-sobhan من مشتق حدوامارومجانب تقریبا مسلطم کاربرد مشتقم تازه تستاشو زدم تابع قبلا فیلمای اقای امینی رو دیدم ولی تست نزدم احتمالم میخوام فیلماشو ببینم یکمی از قبل بلدم ولی .الان برم تابعو کامل کنم یا انتگرال بخونم؟
ببین جزو کدومگروهی همونو ادامه بده قاطی پاتی نکن
-
asal-pn در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
ببین جزو کدومگروهی همونو ادامه بده قاطی پاتی نکن