اولویت بندی ریاضی و شیمی و زیست
-
سلام برای درس های ریاضی و شیمی و زیست سه پایه کدوم مباحث اولویت بیشتری دارن و درصد خوبی میدن واقعا به کمکتون نیاز دارم ممنون میشم راهنمایی کنید
فارغ-التحصیلان-آلاء
تجربیا راه-ابریشم-آلاء -
سلام برای درس های ریاضی و شیمی و زیست سه پایه کدوم مباحث اولویت بیشتری دارن و درصد خوبی میدن واقعا به کمکتون نیاز دارم ممنون میشم راهنمایی کنید
فارغ-التحصیلان-آلاء
تجربیا راه-ابریشم-آلاءim_mjgn
توصیه ام اینه برا زیست حذفیات نداشته باشی اصلا
راجب شیمی هم حفظیات و مفهومیارو کامل بخون از مسائل هم اونایی که راحتن بخون -
im_mjgn
توصیه ام اینه برا زیست حذفیات نداشته باشی اصلا
راجب شیمی هم حفظیات و مفهومیارو کامل بخون از مسائل هم اونایی که راحتن بخون -
im_mjgn
راستش خیلی وقته ریاضی و مباحثشو چک نکردم چیزی تو ذهنم نیست که چجوری سوال میاد اینا
اگه جایی چیزی دیدم میفرستم -
im_mjgn ریاضی بستگی به خودت داره چقد توش مهارت داری
کدوم درسا راحت تری و قبلا بهتر خوندی
یکم جزییات بده از وضعیتت -
فارغ-التحصیلان-آلاء
تجربیا راه-ابریشم-آلاء -
Aqua راستش من ریاضیم ضعیفه چون موقع کرونا بود هر سه پایم فقط تابع رو آموزش حضوری دیدم و بلدم
im_mjgn
خب پس با توجه به تایمت
قبلش معادله درجه دوم، معادلات گویا و لگاریتم بخون که خیلی جاها میان قاطی میکنن و انگار آچار فرانسه کاره
بعدش تابع و مثلثات پیش میبرم (ببین تابع رو درسنامه رو بخون تست هم بزن ولی خیلی درگیر نشو برو تو مثلثات بعدش، چرا ؟ چون واقعا تابع خیلی میتونه کش بیاد هی تست بزنی هی تست جدید پیدا بشه الکی توش گم میشی انگار )
چون گفتی تابع رو بلدی همون درسنامه بخون و تست بزن تسلط نسبی برسی و بعد مثلثات بخون
تابع همه جا هست خود به خود قوی میشی
بعدا وقت اضافه آوردی تست بیشتر هم میزنی
بعد مثلثات حد و پیوستگی
بعد مشتق و کاربرد (چون تو نهایی هم داری بلد باش حتما )
حالا وقت اومد اینجا من جات باشم شمارش بدون شمردن دهم و آمار احتمال هم میخونم و دیگه تمام
(البته خب شاید همرو نرسی
من باشم طبق سوالات کنکور های اخیر اول شمارش بدون شمردن میخونم و بعد آمار)
دنباله و الگو هم سوال میاد یکی ازش ولی خب معمولا سخته و ایده دار
اینو نخوندی هم عیبی نداره
هندسه هم سخته وقت نمیشه
البته این پیشنهاد منه صرفا، بقیه دوستان شاید بهترشو بگن یا خودت جور دیگه صلاح بدونی
ولی چهارتا تا مبحث
تابع
مثلثات
حد و پیوستگی
مشتق و کاربرد
چون نهایی میاد تو خرداد برات اولویت دارن -
im_mjgn
خب پس با توجه به تایمت
قبلش معادله درجه دوم، معادلات گویا و لگاریتم بخون که خیلی جاها میان قاطی میکنن و انگار آچار فرانسه کاره
بعدش تابع و مثلثات پیش میبرم (ببین تابع رو درسنامه رو بخون تست هم بزن ولی خیلی درگیر نشو برو تو مثلثات بعدش، چرا ؟ چون واقعا تابع خیلی میتونه کش بیاد هی تست بزنی هی تست جدید پیدا بشه الکی توش گم میشی انگار )
چون گفتی تابع رو بلدی همون درسنامه بخون و تست بزن تسلط نسبی برسی و بعد مثلثات بخون
تابع همه جا هست خود به خود قوی میشی
بعدا وقت اضافه آوردی تست بیشتر هم میزنی
بعد مثلثات حد و پیوستگی
بعد مشتق و کاربرد (چون تو نهایی هم داری بلد باش حتما )
حالا وقت اومد اینجا من جات باشم شمارش بدون شمردن دهم و آمار احتمال هم میخونم و دیگه تمام
(البته خب شاید همرو نرسی
من باشم طبق سوالات کنکور های اخیر اول شمارش بدون شمردن میخونم و بعد آمار)
دنباله و الگو هم سوال میاد یکی ازش ولی خب معمولا سخته و ایده دار
اینو نخوندی هم عیبی نداره
هندسه هم سخته وقت نمیشه
البته این پیشنهاد منه صرفا، بقیه دوستان شاید بهترشو بگن یا خودت جور دیگه صلاح بدونی
ولی چهارتا تا مبحث
تابع
مثلثات
حد و پیوستگی
مشتق و کاربرد
چون نهایی میاد تو خرداد برات اولویت دارن