اشتباه سنجش یا انتشارات؟
-
سلام بچه ها
توی یکی از تست های سراسری 98 تجربی خارج موضوع بحث ما TCبود و گفته بود کدوم گزینه درسته
یکی از گزینه ها
اندازه یون ان درست به اندازه یون یدید است و در تیرویید جذب می شود
توی اون سال کنکور جواب این سوال صحیح بوده اما توی چاپ کتاب من خود نوشته که این متن مغایر با متن کتاب درسی دهمه
چون یون یدید با یونی که حاوی TCهست اندازه مشابهی دارد و با یون تکنسیم از نظر اندازه متفاوت است -
H Hako marked this topic as a question
-
سلام بچه ها
توی یکی از تست های سراسری 98 تجربی خارج موضوع بحث ما TCبود و گفته بود کدوم گزینه درسته
یکی از گزینه ها
اندازه یون ان درست به اندازه یون یدید است و در تیرویید جذب می شود
توی اون سال کنکور جواب این سوال صحیح بوده اما توی چاپ کتاب من خود نوشته که این متن مغایر با متن کتاب درسی دهمه
چون یون یدید با یونی که حاوی TCهست اندازه مشابهی دارد و با یون تکنسیم از نظر اندازه متفاوت استHako
سلام اون چیزی که داخل کتاب هست درسته و خب اون سوال کنکور کلا یطورایی بحث برانگیزه چون کلا برخلاف چیزی که بوده در نظرش گرفته و اشتباهه انگار
اون توضیحه همه جا هست و تو کتاب دهمم دقیقا این که با یونی که حاوی یون Tc هست برابره ذکر شده -
Hako
سلام اون چیزی که داخل کتاب هست درسته و خب اون سوال کنکور کلا یطورایی بحث برانگیزه چون کلا برخلاف چیزی که بوده در نظرش گرفته و اشتباهه انگار
اون توضیحه همه جا هست و تو کتاب دهمم دقیقا این که با یونی که حاوی یون Tc هست برابره ذکر شده -
امیلی
مگه ما نمیگم که چون هم اندازه هستن و مشابه یون یدید هست جذب میشه پس علت اینکه کتاب میگه از نظر اندازه متفاوته برخلاف جمله کتاب میشه
من حتی از استادمم پرسیدم گفت اشتباه مال کتابه نه سنجش الان اگه این سوال اومد درست بگیریم یا غلط 😭 -
Hako
خب جملهی اولت درسته ولی ببین اون چیزی که اندازهاش مشابه یون یدید هست یه یونی که توش Tc داره
یعنی خود یون Tc نیست یه یونی که توش اینم هستکجای جملهی کتاب رو استادتون اشتباه گرفتن؟ چون میخوام ببینم نظرشون دقیقا چی بوده
-
Hako نمیدونم از نظر من جملهی کنکور کامل نیست یعنی اون کلمه "حاوی" اگر نباشه کلا منظور و فهمی که از سوال هست رو اشتباه میکنه کلا انگار برعکسش میکنه
دقیقا چیزی میشه که به عنوان تله تستی بوده ولی درست گرفتش۰_۰
از نظر من کتاب درسته چون مبنا کتابه آخه تو کتابم دقیقا تو متن هستش (جهت اطمینان چک کردم دوباره که هست) -
Hako نمیدونم از نظر من جملهی کنکور کامل نیست یعنی اون کلمه "حاوی" اگر نباشه کلا منظور و فهمی که از سوال هست رو اشتباه میکنه کلا انگار برعکسش میکنه
دقیقا چیزی میشه که به عنوان تله تستی بوده ولی درست گرفتش۰_۰
از نظر من کتاب درسته چون مبنا کتابه آخه تو کتابم دقیقا تو متن هستش (جهت اطمینان چک کردم دوباره که هست) -
سلام به نظرم متن کتاب رو ترجیح بدید
تو کتاب تست ها م از این مورد متن کتاب تست طرح کردن و درضمن اگر حاوی نباشه رو غلط میگیرنحالا دلیل علمی هم داره خب چون خود یون تکنسیم نیست که اندازه اش
یک یونی که حاوی تکنسیم هست اندازه اش
انگار که یک ترکیب یونی که یون تکنستیم رو داره
که Tco4 -
سلام به نظرم متن کتاب رو ترجیح بدید
تو کتاب تست ها م از این مورد متن کتاب تست طرح کردن و درضمن اگر حاوی نباشه رو غلط میگیرنحالا دلیل علمی هم داره خب چون خود یون تکنسیم نیست که اندازه اش
یک یونی که حاوی تکنسیم هست اندازه اش
انگار که یک ترکیب یونی که یون تکنستیم رو داره
که Tco4 -
H Hako has marked this topic as solved