زیست شناسی
-
سلام من از ویدیو های استاد پازوکی استفاده میکنم
شما چه استادی رو پیشنهاد میکنین...؟!
مرسی بچه ها -
مرسی بچه هاhelen_amor در زیست شناسی گفته است:
مرسی بچه هاسلام
اگه سوال شما فقط در مورد زیسته... من نمونه تدریس آقای پازوکی ، آقای ارشی و آقای امینی راد و آقای رحیمی رو دیدم
سه تاشون خوبن ....آقای پازوکی همه زیستارو تدریس کردن اما آقای ارشی سوم و آقای امینی راد دوم رو...امسال آقای رحیمی هم تدریس زیست رو کامل میکنن...به نظرم اگه توی زیست ضعیف هستی اول از دوم شروع کن فیلمای آقای امینی رو ببین ، بعدش سوم رو با ارشی بخون بعدش کلا با پازوکی یا رحیمی یه بار دیگه بخون....اما اگه مفاهیم و بحثای زیستو بلدی فقط دوس داری نکات بیشتری یادبگیری و بهتر تست بزنی همون پازوکی و رحیمی کافیه...اول پازوکی رو ببین بعد آقای رحیمی که کارشون عالیه -
helen_amor در زیست شناسی گفته است:
مرسی بچه هاسلام
اگه سوال شما فقط در مورد زیسته... من نمونه تدریس آقای پازوکی ، آقای ارشی و آقای امینی راد و آقای رحیمی رو دیدم
سه تاشون خوبن ....آقای پازوکی همه زیستارو تدریس کردن اما آقای ارشی سوم و آقای امینی راد دوم رو...امسال آقای رحیمی هم تدریس زیست رو کامل میکنن...به نظرم اگه توی زیست ضعیف هستی اول از دوم شروع کن فیلمای آقای امینی رو ببین ، بعدش سوم رو با ارشی بخون بعدش کلا با پازوکی یا رحیمی یه بار دیگه بخون....اما اگه مفاهیم و بحثای زیستو بلدی فقط دوس داری نکات بیشتری یادبگیری و بهتر تست بزنی همون پازوکی و رحیمی کافیه...اول پازوکی رو ببین بعد آقای رحیمی که کارشون عالیهبهاره
مرسی گلم لطف کردی -
بهاره
مرسی گلم لطف کردی