شروع از صفر
-
سلام میدونم دیره من تازه شروع کردم و الان دارم امتحان نهایی دوازدهم تجربی رو میخونم از صفر شروع کردم و ممنون میشم اگه راهنمایی کنید منو 💔😭
-
سلام عزیزم هیچ وقت برای هیچکاری دیر نیست
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
دانش-آموزان-آلاء
ریاضیا
تجربیا -
سلام میدونم دیره من تازه شروع کردم و الان دارم امتحان نهایی دوازدهم تجربی رو میخونم از صفر شروع کردم و ممنون میشم اگه راهنمایی کنید منو 💔😭
JavvaD05
سلام وقتتون بخیر
خب خداروشکر که شروع کردین و سعی کنین ادامه بدین مسیر رو و تا روز آخر سفت و سخت ادامه بدین
و خب توصیهای که میتونم بگم
نهایی ها رو جدی بگیرین خیلی خیلی جدی
چون هنوز وقت هست برای گرفتن تراز خیلی خوب از نهایی
و برای تخصصی ها و کنکور هم اولویت با دروس و فصول دوزادهم هستش
زیست رو سعی کنین تا جایی که میتونین فصولش رو بخونین و حذفی نداشته باشین ولی اولویت بندی خوندن فصل ها رو رعایت کنین (این بستگی به سطح خودتون هم داره البته)
توی فیزیک باید یکم اولویت بندی داشته باشین
(مثلا حرکت شناسی فصلی هست که یکم دیر بازده هستش و تایم زیادی میخواد بهتره در همون سطح نهایی بخونین ) اولویت بندی بستگی به نقاط قوت خودتون و تعداد سوالات کنکور از هر فصل داره که چطوری باشه
برای شیمی حفظیات و مفاهیم رو برای هر سه پایه یاد بگیرین
فصلای دوازدهم رو جزئی تر بخونین
یسری مسائل رو ولی بهتره که حذف کنین چون سختن واقعا و الان وقتش نیست مثلا اسید و باز و محلول و اینا که یکم ترکیبی و دشوار ترن
اینم بستگی به نقاط قوت خودتون داره که اولویت بندی چطور باشه ولی حتما به بودجه سوالات کنکور و اولویت بندی هایی که توی کانال های مشاوره مثلا میزارن یه توجهی داشته باشین
برای ریاضی راستش نمیتونم خیلی توصیهای داشته باشم ولی یسری فصل های اونم سخته
یسری فصل ها تست خیز هستن ولی سخت سوالای کنکورشون فصل های دوازدهم رو با توجه به پیش زمینهی خودتون انتخاب کنین که مثلا مشتق فقط برای نهایی بخونم یا کنکوری هم یادش بگیرم
پیش نیاز ها و تابع بنظر من میتونن خوب باشن چون نه خیلی سختن و نه خیلی دیر بازده
زمین رو هم که میتونین کامل برسونین
بازم میگم توجه اصلی رو بزارین رو نهایی و خیلی سفت و سخت اون رو کار کنین نمونه سوال حل کنین مرور کنین و ...
چون از الان شاید نشه تراز ۱۰+ هزار کنکور گرفت و نشدنیه تقریبا
ولی نهایی رو میشه گرفت و هنوز براش وقت هست
اگر هم میتونستین با یه مشاور کار درست حتما مشورت کنین برای فصول انتخابی و اولویت بندی
امیدوارم توی مسیر ثابت قدم باشین
موفق باشین✨️پ.ن: یادتون باشه این شرایط خاصی هست که شما قرار دارین و با بقیه خودتون مقایسه نکنین اصلا فقط سعی کنین تو مسیر درست ادامه بدین
-
سلام
خیلی خوبه که شروع کردید
نگران نباشید با برنامه ریزی درست و اولویت بندی میتونید نتیجه خوبی بگیرید حواستون باشه الان وقت ازمون و خطا نیست و کمک گرفتن از یک فرد کار بلد میتونه خیلی مفید باشه سعی کنید از تمام تایمتون استفاده کنید
خودم امتحانات رو در فاصله اردیبهشت تا خرداد خوندم و نتیجه خوبی هم گرفتم ولی این یک ماه با تمام توان درس میخوندم بعد امتحانات نهایی هم همینطور حتی آخر شب ها تا موقعی که خوابم میبرد تست شیمی کار میکردم
خیلی ها بودن که با شرایطی خیلی سخت تر تونستن پس شما هم تا میتونید تلاش کنید و به این فکر نکنید که نمیشه
شما تلاشتون رو بکنید انشالله هر چی صلاحتون باشه اتفاق میفته
خودم خیلی ناراحتم بودم که چرا تمام تلاشم رو نکردم سر امتحان های دانشگاه هم همینطور بقیه همکلاسی هامم همینطور از اینکه چرا تلاش نکردن ناراحتن
نا امید نباشید امیدتون به خدا باشه انشالله اتفاق های خوبی براتون رقم بخوره -
سلام نگران نباشید خیلی هایی هم که قبل تر از شما شروع کردند الان بریدن و گذاشتند کنار. امیدتون به خدا باشه همه کاره خداست. خدا بخواد اونی که اسفند شروع کرده رتبش از اونی که از سال یازدهم شروع کرده بهتر میشه. فقط خدا بعد ائمه