شروع از صفر
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۶ اسفند ۱۳۹۶، ۱۹:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
با سلام
من تازه از الان میخوام برای کنکور بخونم
و.چون وقت کم هست میخوام بعضی مبحث ها رو حذف کنم
سوالم از شما اینه چه مبحث هایی رو بخونم که بتونم با این وقت رتبه قبولی حداقل در دانشگاه ملی رو بیارم
نظر خودم اینه که کتاب سال سوم و چهارم رو بخونم دوم بزارم کنار و بعضی مبحث هارو حذف کنم
لطفا راهنماییم کنید -
با سلام
سوالم از شما اینه چه مبحث هایی رو بخونم که بتونم با این وقت رتبه قبولی حداقل در دانشگاه ملی رو بیارم
نظر خودم اینه که کتاب سال سوم و چهارم رو بخونم دوم بزارم کنار و بعضی مبحث هارو حذف کنم
لطفا راهنماییم کنیدنوشتهشده در ۲۶ اسفند ۱۳۹۶، ۱۹:۳۲ آخرین ویرایش توسط mohammadhassan انجام شدهloveyoueshghy سلام، این چیزی که شما میگید درست نیست. چون ممکنه بعضی از مباحث پایه باشن لازم باشه بخونید. شما باید ببینید چه چیز هایی راحت تر هستن همین الانم میشه سریع جمعش کرد. به قول معروف شما باید زنجیره ها رو بلد باشید، مثلا تو ریاضی چه مباحثی پیش نیازن ، چه مباحثی حالت مستقل دارن مثل آمار و احتمال، مثل ماتریس.
اگه تجربی هستید این تاپیک رو بخونید برای شروع صفر ریاضیه تو این 3 ماه باقی مونده : https://forum.alaatv.com/topic/6687/برنامه-برای-درس-ریاضی-تو-3-ماه-مونده-مختص-دکتر-هاکامنتتون رو هم بصورت یه تاپیک مجزا درآوردم.
@دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء @همیار @فارغ-التحصیلان-آلاء لطفا این دوستمون رو کمک بکنید
-
با سلام
لطفا راهنماییم کنیدنوشتهشده در ۲۶ اسفند ۱۳۹۶، ۱۹:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهloveyoueshghy
سلام
رشتتون چیه؟!
مباحث پر تست و مهم رو اول بخونین ، اگه وقت اضافه اوردین برین سراغ بقیه مباحث... -
نوشتهشده در ۲۶ اسفند ۱۳۹۶، ۲۰:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تو درس فیزیک آینه و عدسی و پیش دانشگاهی بجز دو فصل دینامیک و حرکت
به علاوه آینه و عدسی
تو درس شیمی به هیچ وجه یهو نپره پیش ! سال دوم و سوم رو بخونه برات بهتره ( فیل بخون بعدش تست های کنکور رو چ تجربی چ ریاضی رو مسلط شو )
ریاضی هم ک تاپیکشو زدم و کامل و مفصل توضیح دادم -
عزیزم اصلا زیستو شیمی رو اصلااااا حذفیات سعی کن نداشته باشی چون مرتبط هم هستن همه فصل ها
-
اها البته اگه رشتتون تجربی باشه .
-
نوشتهشده در ۲۸ فروردین ۱۳۹۷، ۷:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
این برنامه بنظرم خوبه میتونید استفاده کنید دانلود برنامه