لطفا در مورد برنامه درسی راهنماییم کنید
-
I im_mjgn marked this topic as a question
-

این برنامه اولویت بندی هست که میخواستم برای کنکور فرهنگیان بخونمش به نظرتون چند درصد از هر درس میگیرم و ایا تراز قبولی بهم میده ؟ -

این برنامه اولویت بندی هست که میخواستم برای کنکور فرهنگیان بخونمش به نظرتون چند درصد از هر درس میگیرم و ایا تراز قبولی بهم میده ؟im_mjgn اولویت بندی نسبتا خوبی هست آفرین
یک سری نکات رو هم من بگم...
برای فیزیک حتما پیش نیاز هاتو تقویت کن چون باعث میشه سرعت خوندنت بالا بره ( قوانین اولیه مثلثات / کار با زاویه ها / نمودار های آی و جی و نکات مربوط به سهمی /نسبت گیری / کار با معادله درجه دو و ریشه گیری / کار با رادیکال / کار با لگاریتم و...
فصل ۱ دهم روهم اول بخون چون کلی پیش نیاز توش گنجیده شده چگالی هم که کلی ترکیب میشه توی اکثر فصول
ساکن یه خرده سخته ممکنه انتخاب خوبی نباشه از دهم بخونی بنظرم بهتره...
دوازدهم دو فصل اولشو هم در حد تشریحی بلد باش + تست های کنکورشون رو بررسی کن -
im_mjgn اولویت بندی نسبتا خوبی هست آفرین
برای فیزیک حتما پیش نیاز هاتو تقویت کن چون باعث میشه سرعت خوندنت بالا بره ( قوانین اولیه مثلثات / کار با زاویه ها / نمودار های آی و جی و نکات مربوط به سهمی /نسبت گیری / کار با معادله درجه دو و ریشه گیری / کار با رادیکال / کار با لگاریتم و...
فصل ۱ دهم روهم اول بخون چون کلی پیش نیاز توش گنجیده شده چگالی هم که کلی ترکیب میشه توی اکثر فصول
دوازدهم دو فصل اولشو هم در حد تشریحی بلد باش + تست های کنکورشون رو بررسی کنفصل ۷ زیست ۱۲ خیلی راحته که چرا حذف...بنظرم بجاش فصل ۶ یازدهم رو حذف کنی بهتره چون ۶-۷ یازدهم درهم تنیده هستن و پرحجم و البته اگه تا الان مطالعه نداشتی فصول زیادی رو انتخاب کردی بیشتر حذف کن اگه مروره که هیچی
-
im_mjgn اولویت بندی نسبتا خوبی هست آفرین
دوازدهم دو فصل اولشو هم در حد تشریحی بلد باش + تست های کنکورشون رو بررسی کن_ Psycho _ ممنون از راهنماییتون 🤍