ارور 500 خرید راه ابریشم 2
-
درود و وقت بخیر ،
بسته راه ابریشم 2 برای دروس شیمی و حسابان خریداری کردم ، مبلغ از حسابم کم شد اما با ارور 500 مواجه شدم و بسته ها به حسابم کاربری ام اضافه نشده، وقت زیاد برای کنکور نمونده و پشتیبانی هم جواب نمیده. -
-
Michael Vey آخرین بازدیدش برای خیلی وقته
-
Michael Vey آخرین بازدیدش برای خیلی وقته
Yryal نگران نباشین سر میزنن ب اینجا
تیکت زدین تو سایت؟
بعد اینکه شماره نداره تو سایت ک زنگ بزنین؟ -
Yryal نگران نباشین سر میزنن ب اینجا
تیکت زدین تو سایت؟
بعد اینکه شماره نداره تو سایت ک زنگ بزنین؟Michael Vey تیکت مالی زدم ولی هنوز جواب ندادن معمولا چقدر طول میکشه ؟
نه متاسفانه شماره ای برای پشتیبانی پیدا نکردم -
Michael Vey تیکت مالی زدم ولی هنوز جواب ندادن معمولا چقدر طول میکشه ؟
نه متاسفانه شماره ای برای پشتیبانی پیدا نکردمYryal من قدیما سال ۴۰۱ ۴۰۲ اینا تیکت میزدم یادمه بین چند ساعت تا یکی دو روز جواب میدادن
الان نمیدونم راستش -
Yryal من قدیما سال ۴۰۱ ۴۰۲ اینا تیکت میزدم یادمه بین چند ساعت تا یکی دو روز جواب میدادن
الان نمیدونم راستشMichael Vey مرسی
-
درود و وقت بخیر ،
بسته راه ابریشم 2 برای دروس شیمی و حسابان خریداری کردم ، مبلغ از حسابم کم شد اما با ارور 500 مواجه شدم و بسته ها به حسابم کاربری ام اضافه نشده، وقت زیاد برای کنکور نمونده و پشتیبانی هم جواب نمیده.در ارور 500 خرید راه ابریشم 2 گفته است:
درود و وقت بخیر ،
بسته راه ابریشم 2 برای دروس شیمی و حسابان خریداری کردم ، مبلغ از حسابم کم شد اما با ارور 500 مواجه شدم و بسته ها به حسابم کاربری ام اضافه نشده، وقت زیاد برای کنکور نمونده و پشتیبانی هم جواب نمیده. -
در ارور 500 خرید راه ابریشم 2 گفته است:
درود و وقت بخیر ،
JuDi اخه این شماره تماس رو هم جواب نمیدن متاسفانه دیگه چاره دیگه ای به ذهنم نمیرسه
02137641000
یعنی هیچ پشتیبان فنی یا مالی این مجموعه آنلاین نبوده این مدت 🥲