آی کیو!
-
سلام
یا خدا!
جسارتا یا شما کلا آیکیو رو ندیدید از نزدیک و یا تست هاش رو نزدید و یا اینکه یه موجود استثنایی هستید که میتوندی این کار رو بکنید
والا آیکیو رو در طول سال میزنیم تموم نمیشه 😂
خیلی نکته های خوبی که نداره .فقط باعث میشه بتونید کتاب رو با دید تازه بخونید و بهتر بخونید.
وگرنه تست تالیفی هست بیشترش و البته تست های 5 سال کنکور و اینا
به طور کلی روی تست های کنکور تمرکز کنید و متن کتاب -
سلام
یا خدا!
جسارتا یا شما کلا آیکیو رو ندیدید از نزدیک و یا تست هاش رو نزدید و یا اینکه یه موجود استثنایی هستید که میتوندی این کار رو بکنید
والا آیکیو رو در طول سال میزنیم تموم نمیشه 😂
خیلی نکته های خوبی که نداره .فقط باعث میشه بتونید کتاب رو با دید تازه بخونید و بهتر بخونید.
وگرنه تست تالیفی هست بیشترش و البته تست های 5 سال کنکور و اینا
به طور کلی روی تست های کنکور تمرکز کنید و متن کتاب -
joy :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: ن والا هنوز سعادت دیدنشو نداشتم
من پارسالم همین کارو کردم:neutral_face: هیچ پخی نشدم همش بیست درصد زدم
-
کتاب زیست جامع گاج رو دارید؟؟؟
داشتم خیلی ابکی بود ک:face_without_mouth:
من فلن دارم از روی کتابای عاقای عمارلو میخونم
گاج جامع آبکی بود؟ :/
والا من شخصی رو میشناختم ایشون زیست آبی قلم چی رو میزد و گفت که نهایتا 5 درصد آیکیو رو زده.اونم شاید .و ایشون زیست رو 90 زد
شما بلد نیستی تست بزنی احتمالا :/ واسه همین میگی آبکی..بله در نگاه اول سوالای کنکور و گاج جامع آسونه ولی اگه خوب تست بزنید.حتی همون گاج جامع رو نمیتونید کامل بزنید و نهایتا یک دومش رو میتونید بزنید چون زمان میگیره ازتون -
کتاب زیست جامع گاج رو دارید؟؟؟
داشتم خیلی ابکی بود ک:face_without_mouth:
من فلن دارم از روی کتابای عاقای عمارلو میخونم
گاج جامع آبکی بود؟ :/
والا من شخصی رو میشناختم ایشون زیست آبی قلم چی رو میزد و گفت که نهایتا 5 درصد آیکیو رو زده.اونم شاید .و ایشون زیست رو 90 زد
شما بلد نیستی تست بزنی احتمالا :/ واسه همین میگی آبکی..بله در نگاه اول سوالای کنکور و گاج جامع آسونه ولی اگه خوب تست بزنید.حتی همون گاج جامع رو نمیتونید کامل بزنید و نهایتا یک دومش رو میتونید بزنید چون زمان میگیره ازتون -
joy ن من کلشو ک نزدم فقط زیست دوم تا فصل4شو زدم دیدم سطحش از نشرالگو پایین تره گذاشتمش کنار:confused_face: ...
من هنوز ک هنوزه نفمیدم مشکلم تو زیس چیه/:
-
-
-
joy من دیدم خیلیا از ای کیو تعریف میکنن گفدم اگه نخونم حتمن هیچی نمیشم:confused_face:
بله ممنون از راهنماییتون:worried_face: -
-
-
سلام.💌
چطوریییی؟؟؟
آیکیو خیلی زیاده😓 ولی خیلی خوبه😍 ینی من فقط پیش بعضی فصلا رو ک زدم ب60رسیدم حداقل. کلا خیلی کامله ولی الان وقت نمیشه :( منم نخوندمش خیلی