فیزیک3|پدیده رزنانس(تشدید)
-
سلام سلام ناز نازیاااااا
منظور این جمله رو درک نکردم اصلا...
افزایش دامنه نوسانگر در اثر نیروی محرکه ای که با بسامدی برابر بسامد طبعی نوسانگر بر ان وارد میشود....
اصلا نمیتونم این جمله رو درک کنم احساس میکنم ناقصه یا من سردرنمیارممم
دانش-آموزان-آلاء
ریاضیا
تجربیا
هلپ می گودی گودیاااا -
H HAKOO marked this topic as a question
-
سلام سلام ناز نازیاااااا
منظور این جمله رو درک نکردم اصلا...
افزایش دامنه نوسانگر در اثر نیروی محرکه ای که با بسامدی برابر بسامد طبعی نوسانگر بر ان وارد میشود....
اصلا نمیتونم این جمله رو درک کنم احساس میکنم ناقصه یا من سردرنمیارممم
دانش-آموزان-آلاء
ریاضیا
تجربیا
هلپ می گودی گودیااااHAKOO سلام
ازمایشش رو دیدی؟ همونی که عکسش توی کتاب هم هست چند تا اونگ به یه طناب (طناب بود دیگه؟) وصله
اگه ندیدی سرچ کن حتما یبار ببینش کمک میکنه بهتر درک کنیاونجا وقتی آونگ محرک به نوسان در میاد بقیه آونگا رو هم به نوسان در میاره
آونگی که با آونگ محرک(یا اسمش هرچیه) هم بسامد باشه( توی این مثال اونی که طول طناب آویزشون یکی باشه با آونگ محرک، هم بسامدن) بیشتر و شدید تر از بقیه اوج میگیره
که باعث میشه دامنه نوسانش زیاد و زیادتر بشهاین متن سوالت هم نتیجه پدیده تشدیده:
«افزایش دامنه نوسانگر در اثر نیروی محرکه ای که با بسامدی برابر بسامد طبیعی نوسانگر بر ان وارد میشود»نیروی محرکه همون نیروی حاصل از به نوسان در اومدن آونگ محرکه
که باعث ایجاد پدیده تشدید توی نوسانگر های هم بسامد با خودش میشهاگه فیلمی از تشدید ندیدی حتما ببین
نمیدونم چیزایی که گفتم جوابی به سوالت بود یا نه
اگه باز جاییش رو متوجه نشدی بپرس تا جایی که بلد باشم میگم -
HAKOO سلام
ازمایشش رو دیدی؟ همونی که عکسش توی کتاب هم هست چند تا اونگ به یه طناب (طناب بود دیگه؟) وصله
اگه ندیدی سرچ کن حتما یبار ببینش کمک میکنه بهتر درک کنیاونجا وقتی آونگ محرک به نوسان در میاد بقیه آونگا رو هم به نوسان در میاره
آونگی که با آونگ محرک(یا اسمش هرچیه) هم بسامد باشه( توی این مثال اونی که طول طناب آویزشون یکی باشه با آونگ محرک، هم بسامدن) بیشتر و شدید تر از بقیه اوج میگیره
که باعث میشه دامنه نوسانش زیاد و زیادتر بشهاین متن سوالت هم نتیجه پدیده تشدیده:
«افزایش دامنه نوسانگر در اثر نیروی محرکه ای که با بسامدی برابر بسامد طبیعی نوسانگر بر ان وارد میشود»نیروی محرکه همون نیروی حاصل از به نوسان در اومدن آونگ محرکه
که باعث ایجاد پدیده تشدید توی نوسانگر های هم بسامد با خودش میشهاگه فیلمی از تشدید ندیدی حتما ببین
نمیدونم چیزایی که گفتم جوابی به سوالت بود یا نه
اگه باز جاییش رو متوجه نشدی بپرس تا جایی که بلد باشم میگم -
H HAKOO has marked this topic as solved