Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
-
roz در فیزیک کازرانیان کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
@Hoomillas
سلام
بله این استاد کنسل شدهhttp://forum.alaatv.com/plugins/nodebb-plugin-emoji-apple/static/images/flushed.png
-
fazl
آقای میرزایی گفتند براشون مشکلی پیش اومده و نمی تونند بیان.
آلاء به دنبال دبیر خوب دیگری هست که انتخاب بین دبیر جدید و آقای فدایی فرد و آقای رمضانی و آقای رفیع رفیعی که در سایت هست رو برای شما سخت تر و سخت تر بکنه
نقل قول از آقا سهراب -
roz در فیزیک کازرانیان کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
fazl
آقای میرزایی گفتند براشون مشکلی پیش اومده و نمی تونند بیان.
آلاء به دنبال دبیر خوب دیگری هست که انتخاب بین دبیر جدید و آقای فدایی فرد و آقای رمضانی و آقای رفیع رفیعی که در سایت هست رو برای شما سخت تر و سخت تر بکنه
نقل قول از آقا سهراببه نظر من فیزیک اگه همون تغییرات اقای فدایی اضافه بشه کافی است و به جای اون زبان انگلیسی 0 تا 100 داشته باشه بهتره.دبیر بهتر از کازرانیان و فدایی پیدا نمیشه
دیدم که میگم -
کسایی که میخوان فیزیک رو شروع کنن با همین استاد کازرانیان شروع کنن حتی یه خط کتابم نمیخواد بخونی تجربه کردم که میگم کی حوصله داره بره بشینه کتاب بخونه ولی استاد کازرانیان خیلی زیبا بدون هیچ کم و کاستی خط به خطه کتابو برات توضیح میده حتی مثال های ملموسی هم برات میزنه که دیگه از این نظر به نظر من شاهکارن استاد ، یعنی خلاصه بگم استاد کازرانیان از خاک بلندت میکنه عاشق فیزیک میشی البته به نظر من بچه هایی که هوش بالاتری دارن نه اینکه لزوما درس خون باشن باایشون ارتباط بهتری برقرار میکنن، و درآخر تنها عیب های استاد کازرانیان هم میگم ایشون ابتدا چون با جو کلاس آشنا نبودن یه ذره الکتریسیته رو سطح بالا درس دادن که توی جمع بندی جبرانش کردن و یکم هم جزوشون اشکالات چاپی داشت و دوصفحه ی آخر فصل هشتم رو هم به دلیل نبود وقت تدریس نکردن عیب های ایشون فقط و فقط همیناس ولا غیر
-
@Hoomillas سلام..کلاس صفر تا صد کنصل شده...
فقط تکمیل -
ک الان فهمیدم قرار دبیر عوض شه ...
-
اغا یکی ، کار خیری انجام بده ببینه این 45 سوال سه صفحه آخر جزوه بردار رو از کجا مطرح میکنه !!! دنبال پاسخشم !! کلا استاد حال نداره پاسخ تشریحی یا حداقل کلید برا سوالای جزوش بذاره :| !!! اگه یکی به آقای کازرانیان دسترسی داره بپرسه !! وگرنه که کلا بیخیال فیلماش بشم !!!!
-
@reza77 یه سوال نیس که 45 تاس !! بعدشم آخه اگه سوالای جزوه رو بلد نباشم بالاخره شاید یه نکته ای توش باشه بنده ندونسته باشم !! اگه از همون سوال بیاد چه کنم !!
-
@reza77 ممنون از پاسخت .... شما چه کتاب تستی برای فیزیک استفاده میکنی ؟ کازرانیان جامع خیلی سبز رو پیشنهاد داده ولی برای فصل بردار سوالاش کم بود !!