فیزیک 3|بازه زمانی شناخته شده در هماهنگ ساده
-
جرمی متصل به فنر با بسامد 5 هرتز روی پاره خطی به طول 8 سانتی متر در سطح افقی بدون اصطحکاک حرکت هماهنگ ساده انجام می دهد نوسانگر در لحظه t1از یک سانتی متری نقطه تعادل عبور میکند و حرکتش در این لحظه کند شونده است.در لحظه t1حداقل چند ثانیه طول میکشد تا نوسانگر از یک سانتی متری طرف دیگر نقطه عادل عبور کند؟
ذاتا نفهمیدم چی به چیه....
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
ریاضیا -
H HAKOO marked this topic as a question
-
جرمی متصل به فنر با بسامد 5 هرتز روی پاره خطی به طول 8 سانتی متر در سطح افقی بدون اصطحکاک حرکت هماهنگ ساده انجام می دهد نوسانگر در لحظه t1از یک سانتی متری نقطه تعادل عبور میکند و حرکتش در این لحظه کند شونده است.در لحظه t1حداقل چند ثانیه طول میکشد تا نوسانگر از یک سانتی متری طرف دیگر نقطه عادل عبور کند؟
ذاتا نفهمیدم چی به چیه....
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
ریاضیا -
HAKOO سلام

اون دو قسمتی که هایلایت کردم معادل هم اند
نمیدونم چجوری توضیح بدم.. جابه جایی یکسانی رو توی یک بازه زمانی مساوی طی میکننحلش کردم توضیح بیشتر اگه خواستی بگو در حد توانم میگم👈👉
-
HAKOO گریه نکن🫠🩵
ببخشید دلیل و توضیحش رو بلد نیستم منم🥲
فقط میدونم اینجوریه
(سعی کردم دست و پا شکسته بگم ولی فکر کنم با توضیحای من بیشتر قاطی کنی تا اینکه یاد بگیری )
بهتره یکی که میتونه و بلده توضیح بده -
ببینید میتونید مسیر فیزیکی حرکت رو تشخیص بدید یا نه. اگر تونستید سوال راحت حل میشه.
- بسامد 5 => دوره تناوب T=1/5
- پاره خط به طول 8 => نوسان بین 4- و 4
- در t1 از x=1 عبور میکنه و کند شونده => t1 ثانیه طول کشیده برسه به x=1 و داره از نقطه تعادل دور میشه چون کند شونده هست حرکت یعنی داره میره به سمت x=4

زمان کل میشه جمع T/4 - t1 و T/4 و t1
یعنی T/2
که میشه 1/10 ثانیه -
ببینید میتونید مسیر فیزیکی حرکت رو تشخیص بدید یا نه. اگر تونستید سوال راحت حل میشه.
- بسامد 5 => دوره تناوب T=1/5
- پاره خط به طول 8 => نوسان بین 4- و 4
- در t1 از x=1 عبور میکنه و کند شونده => t1 ثانیه طول کشیده برسه به x=1 و داره از نقطه تعادل دور میشه چون کند شونده هست حرکت یعنی داره میره به سمت x=4

زمان کل میشه جمع T/4 - t1 و T/4 و t1
یعنی T/2
که میشه 1/10 ثانیه -
H HAKOO has marked this topic as solved