چطور هزینه ی اینترنت برای فیلم های آلاء رو کاهش بدیم ؟
-
@reza77 حدودا ماهی چقدر هزینه می کردی ؟
اگه من راه حلم رو بگم دیگه لازم نیست بهشون بدی چون هزینه نمی کنند
پسر یعنی خلاق تر از من هنوز پیدا نشدهبقیه کوشن پس! بیان بگید چقدر هزینه کردید ؟!
sohrab
منک ماهی 155.000 هزار ریال هزینه مخابرات میدم
ولی بی صبرانه منتظرم پیشنهاد شما بشنوم -
sohrab
منک ماهی 155.000 هزار ریال هزینه مخابرات میدم
ولی بی صبرانه منتظرم پیشنهاد شما بشنوم -
@reza77 حداقل 100 نفر باید بیان بگن تا الان چی کار کردن، مگرنه ایده ی من هدر میره!!! همه که گفتند منم می گم
sohrab در چطور هزینه ی اینترنت برای فیلم های آلاء رو کاهش بدیم ؟ گفته است:
@reza77 حداقل 100 نفر باید بیان بگن تا الان چی کار کردن، مگرنه ایده ی من هدر میره!!! همه که گفتند منم می گم
عچب!خخخخخخخخخ!دمتون گرم!منم حدودا 100 اینا
-
-
تقریبا!الیته چیزای دیگه هم هسش دیگه!
-
roz در چطور هزینه ی اینترنت برای فیلم های آلاء رو کاهش بدیم ؟ گفته است:
سلام
منم شبانه میزدم بیشترچقدر هزینه ی شما می شد ؟ ماهیانه!
-
شما راه حلو بگو ببینیم چچوریه!خخخ
-
-
همون شبانه دیگه!
-
همون شبانه دیگه!
-
@Dr.Bernosi در چطور هزینه ی اینترنت برای فیلم های آلاء رو کاهش بدیم ؟ گفته است:
همون شبانه دیگه!
با شبونه ماهی 100 تومن ؟! خیلی زیاده!
پس واجب شد بهت یاد بدم که صبح ها با خیال راحت دانلود کنی!sohrab فقط صبحا یا هر ساعت ؟
-
sohrab فقط صبحا یا هر ساعت ؟
-
helen_amor یه شب تا صبح چند تا فیلم رو می تونستی دانلود کنی ؟ اگه یه راه بگم که صبح ها هم هزینه ناچیز باشه چی ؟؟؟
sohrab
من دیروز صبح (پنجشنبه ) از ساعت 6:30 تا 7 یعنی تو نیم ساعت 20تا فیلم دانلود کردم -
@reza77 در چطور هزینه ی اینترنت برای فیلم های آلاء رو کاهش بدیم ؟ گفته است:
sohrab فقط صبحا یا هر ساعت ؟
هر ساعتی!
sohrab به طور کاملن رایگان یا هزینه ای ؟
-
من کم کمش نت ی ساله رو توی 3یا2 ماه تموم میکردم الان هم همینطوره تا حالا کمتر از 70 گیگ نتو شارژ نکردم و تا الان فکر میکنم بالای 100وخرده ای گیگ از سایت آلا دانلود فیلم داشتم ... ی سری دیگه دیدم هنوز نت شارژ نمیشه من تمومش میکنم رفتم کل فیلم های تدریس استاد پازوکی رو از کافی نت دانلود کردم خوشحال اومدم خونه فلشو ک زدم ب لپ تاپ دیدم باز نمیکنه ... کلا من هیچ ایده ای ک واسه کمتر هزینه کردن نداشتم هیچ ،بیشتر هم هزینه کردم تا نت ی ساله رو تو 3 ماه تموم نکنم ..
آخر مرداد هم ک مسافرت بودم 10تومن نت گوشیم رو شارژ کردم ک اگه فیلمی اومد دانلود کنم ک 10تومنم پرید خخ -
sohrab به طور کاملن رایگان یا هزینه ای ؟
-
من کم کمش نت ی ساله رو توی 3یا2 ماه تموم میکردم الان هم همینطوره تا حالا کمتر از 70 گیگ نتو شارژ نکردم و تا الان فکر میکنم بالای 100وخرده ای گیگ از سایت آلا دانلود فیلم داشتم ... ی سری دیگه دیدم هنوز نت شارژ نمیشه من تمومش میکنم رفتم کل فیلم های تدریس استاد پازوکی رو از کافی نت دانلود کردم خوشحال اومدم خونه فلشو ک زدم ب لپ تاپ دیدم باز نمیکنه ... کلا من هیچ ایده ای ک واسه کمتر هزینه کردن نداشتم هیچ ،بیشتر هم هزینه کردم تا نت ی ساله رو تو 3 ماه تموم نکنم ..
آخر مرداد هم ک مسافرت بودم 10تومن نت گوشیم رو شارژ کردم ک اگه فیلمی اومد دانلود کنم ک 10تومنم پرید خخ