زیستاز برای جمع بندی؟
-
آزمون های زیستاز برای جمع بندی و مرور زیست شناسی مبنع خوبیه؟؟ سطح سوالاش چطوره؟
قلم چی برای امسالشو رو طول سال حل کردم
از کتاب ای کیو هم تستای tnt رو زدم
تستای کنکور چند سال اخیر رو هم حل کردمالان خوبه برم زیستاز یاا پیشنهاد دیگه ای برای جمع بندی زیست دارین؟ باز برم سراغ باقی تستای آی کیو؟
_ Psycho _ تجربیا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@هرکی میتونه راهنمایی کنه -
تستای کنکور چند سال اخیر رو هم حل کردمالان خوبه برم زیستاز یاا پیشنهاد دیگه ای برای جمع بندی زیست دارین؟ باز برم سراغ باقی تستای آی کیو؟
@هرکی میتونه راهنمایی کنه -
@هرکی میتونه راهنمایی کنهwandering بنظرم خودتو وارد آزمون جامع زدن کن و به سبک زیر جمع بندی کن :
روز ۱ : آزمون جامع ۱ + تحلیل
روز ۲ : مرور مبحثی + تست مبحثی ( جاهایی که یادت رفته یا ایراد داری به اصطلاح بهش میگن لکه گیری ) + آزمون های تفکیک شده فصل به فصل ( موج آزمون خوبه + طول سال های آزمون آزمایشی )
روز ۳ : ...
روز ۴ : ...
روز ۵ :...
روز ۶ : آزمون جامع ۲ + تحلیل
..
..
..
..
روز ۱۱ : آزمون جامع ۳ + تحلیل
..
..
..
..
روز ۱۶ : آزمون جامع ۴ + تحلیل ( کنکور هاهم بزن علاوه جامع موسسات )مابین آزمون جامع ها فصل به فصل دروس رو مرور کن + آزمون مبحثی هم براشون بزن ( دوپینگ ماز عالیه - خیلی سبز عالیه ولی قلمچی بدرد جمع بندی نمیخوره پاسخنامش زیستاز پاسخنامه خوبی داره ولی تستاش استاندارد نیستن ) + موج آزمون ها هم اوکی و جمع و جور هستن
کتا جمع بندی شیمی خیلی سبز هم عالیع برای هر فصل ۶۰ تست حدودی کلشو مرور میکنه + تیپ بندی هم شده -
wandering بنظرم خودتو وارد آزمون جامع زدن کن و به سبک زیر جمع بندی کن :
روز ۲ : مرور مبحثی + تست مبحثی ( جاهایی که یادت رفته یا ایراد داری به اصطلاح بهش میگن لکه گیری ) + آزمون های تفکیک شده فصل به فصل ( موج آزمون خوبه + طول سال های آزمون آزمایشی )
..
..
..
..
..
..
..
..
روز ۱۶ : آزمون جامع ۴ + تحلیل ( کنکور هاهم بزن علاوه جامع موسسات )مابین آزمون جامع ها فصل به فصل دروس رو مرور کن + آزمون مبحثی هم براشون بزن ( دوپینگ ماز عالیه - خیلی سبز عالیه ولی قلمچی بدرد جمع بندی نمیخوره پاسخنامش زیستاز پاسخنامه خوبی داره ولی تستاش استاندارد نیستن ) + موج آزمون ها هم اوکی و جمع و جور هستن
کتا جمع بندی شیمی خیلی سبز هم عالیع برای هر فصل ۶۰ تست حدودی کلشو مرور میکنه + تیپ بندی هم شده_ Psycho _ در زیستاز برای جمع بندی؟ گفته است:
بنظرم خودتو وارد آزمون جامع زدن کن
بخاطر مباحث نخوندم از ازمون جامع زدن میترسم🫥
..
..
..
..
..
..
..
..
روز ۱۶ : آزمون جامع ۴ + تحلیل ( کنکور هاهم بزن علاوه جامع موسسات )لابه لای مرور مبحثی ازمون جامع زدن اگه بتونم تو یه روز جمعش کنم خیلیی خوب میشه
ممنون بابت پیشنهادت باید سعی کنم عملیش کنم✨مابین آزمون جامع ها فصل به فصل دروس رو مرور کن + آزمون مبحثی هم براشون بزن ( دوپینگ ماز عالیه - خیلی سبز عالیه ولی قلمچی بدرد جمع بندی نمیخوره پاسخنامش زیستاز پاسخنامه خوبی داره ولی تستاش استاندارد نیستن ) + موج آزمون ها هم اوکی و جمع و جور هستن
🙏🙏
کتا جمع بندی شیمی خیلی سبز هم عالیع برای هر فصل ۶۰ تست حدودی کلشو مرور میکنه + تیپ بندی هم شده
بیگ بنگ رو برای شیمی میبینم
میخوام برای مرور برگردم باز جزوه رو بخونم و تستاش رو بزنم .. همچنین وقت کردم تکالیفش رو هم دوباره حل کنم
توی شیمی تازه شاید پنجاه درصدش رو خوندم ..بدون مرور ..کلا شیمیم خوب نیس همین که بتونم مسلط بشم به جزوه فراهانی فک کنم خوب باشه برام🫥خیلی کمکم کرد راهنماییت مرسی✨🎀
-
این پست پاک شده!
-
_ Psycho _ در زیستاز برای جمع بندی؟ گفته است:
بنظرم خودتو وارد آزمون جامع زدن کن
بخاطر مباحث نخوندم از ازمون جامع زدن میترسم🫥
..
..
..
..
..
..
..
..
روز ۱۶ : آزمون جامع ۴ + تحلیل ( کنکور هاهم بزن علاوه جامع موسسات )لابه لای مرور مبحثی ازمون جامع زدن اگه بتونم تو یه روز جمعش کنم خیلیی خوب میشه
ممنون بابت پیشنهادت باید سعی کنم عملیش کنم✨مابین آزمون جامع ها فصل به فصل دروس رو مرور کن + آزمون مبحثی هم براشون بزن ( دوپینگ ماز عالیه - خیلی سبز عالیه ولی قلمچی بدرد جمع بندی نمیخوره پاسخنامش زیستاز پاسخنامه خوبی داره ولی تستاش استاندارد نیستن ) + موج آزمون ها هم اوکی و جمع و جور هستن
🙏🙏
کتا جمع بندی شیمی خیلی سبز هم عالیع برای هر فصل ۶۰ تست حدودی کلشو مرور میکنه + تیپ بندی هم شده
بیگ بنگ رو برای شیمی میبینم
میخوام برای مرور برگردم باز جزوه رو بخونم و تستاش رو بزنم .. همچنین وقت کردم تکالیفش رو هم دوباره حل کنم
توی شیمی تازه شاید پنجاه درصدش رو خوندم ..بدون مرور ..کلا شیمیم خوب نیس همین که بتونم مسلط بشم به جزوه فراهانی فک کنم خوب باشه برام🫥خیلی کمکم کرد راهنماییت مرسی✨🎀
wandering بلخره روز کنکور جامع آزمون گرفته میشه الان تمرین کنی روز کنکور خیلی عملکرد بهتری خواهی داشت 🌱
اولاش لازم نیست یک روزه آزمون بزنی و تحلیل کنی مثلا دو روز رو صرفش کن بعد از روز سوم مرور انجام بده
بعد اینکه میتونی پیشروی و مرور رو کنار هم داشته باشی حتی و یا بعضی دروس جمعبندی شروع بشه و بعضی دیگه همچنان پیشروی داشته باشن برای مرور هم اگه اون مواردی که گفتم اوکی نیستی به سبک خودت انجام بده جزوه مرور کردن و تست علامت زده اگه داری یا حتی خلاصه نویسی و تیپ بندیایی که انجام دادی همه اینا به کارت میان -
wandering بلخره روز کنکور جامع آزمون گرفته میشه الان تمرین کنی روز کنکور خیلی عملکرد بهتری خواهی داشت 🌱
اولاش لازم نیست یک روزه آزمون بزنی و تحلیل کنی مثلا دو روز رو صرفش کن بعد از روز سوم مرور انجام بده
بعد اینکه میتونی پیشروی و مرور رو کنار هم داشته باشی حتی و یا بعضی دروس جمعبندی شروع بشه و بعضی دیگه همچنان پیشروی داشته باشن برای مرور هم اگه اون مواردی که گفتم اوکی نیستی به سبک خودت انجام بده جزوه مرور کردن و تست علامت زده اگه داری یا حتی خلاصه نویسی و تیپ بندیایی که انجام دادی همه اینا به کارت میان_ Psycho _ اره باید شروعش کنم دیگه💫
دقیقا..برنامه ام شده سه قسمت
جمع بندی و مرور
پیشروی
نهاییییی -
_ Psycho _ اره باید شروعش کنم دیگه💫
دقیقا..برنامه ام شده سه قسمت
جمع بندی و مرور
پیشروی
نهایییییwandering عالیه 👏
-
wandering عالیه 👏